|
Nu esti logat.
Un topic unde poti fii offtopic-135#2547 2008-02-25 13:14:22
Re: un topic unde poti fii offtopic
si ce buei? baieteii nu se joaca cu fetite? si poate o sa avem o surpriza totusi mami de minuni Offline #2548 2008-02-25 13:15:16
Re: un topic unde poti fii offtopicnu ma-nebuni! ca daca faci fetita, chiar nu mai scapi de mine ... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2549 2008-02-25 13:16:01
Re: un topic unde poti fii offtopicte tin in suspans mami de minuni Offline #2550 2008-02-25 13:17:10
deja m-a luat cu tremurici...pe bune...m-am dilit :f?rv?nad: "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2551 2008-02-25 13:18:06
Re: un topic unde poti fii offtopicmami de minuni Offline Publicitateloading...
#2552 2008-02-25 13:20:35
Re: un topic unde poti fii offtopicdi ci razi di mini? de cand astept eu pe cineva care sa ma lase cu un bebe mic cat vreau eu? i-am zis si lui catalin sa imprumute unul de la cineva si sa mi-l aduca, sa-l dragalesc pana ma satur... da' nu-i deloc atent la detaliiile astea Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-02-25 13:20:56) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2553 2008-02-25 13:31:03
Re: un topic unde poti fii offtopicare dragos numarul lui...las' ca-l pun sa il sune sa ii aduca aminte ca femeia lui vrea bebe sa vezi ce te asteapta diseara acasa legat si de "ce gandesti acum" mami de minuni Offline #2554 2008-02-25 13:32:11
vreau si eu manichiura daca se poate te roooog Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #2555 2008-02-25 13:35:01
Re: un topic unde poti fii offtopicpai du-te la ea in galati si iti face; ca eu n-am cum sa iti fac Offline #2556 2008-02-25 13:35:43
Re: un topic unde poti fii offtopicam terminat cu scolile tre sa imi termin tema la meditatie da o mai frec oleaca pe aici http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2557 2008-02-25 13:36:18
mai "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2558 2008-02-25 13:47:13
Re: un topic unde poti fii offtopicdar se liniste se lasa................unde e galagia\???????????????? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2559 2008-02-25 13:54:56
sorry eu ma gandeam la filmuletul de care vb ieri mica , am uitat ca tu ai fost la ea.... Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #2560 2008-02-25 14:08:43
Re: un topic unde poti fii offtopicam chef de ceva si nush de ce. bine in afara de sex, de asta am tot timpu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2561 2008-02-25 14:23:38
Re: un topic unde poti fii offtopicbuna fetelor mi-a fost dor de voi Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #2562 2008-02-25 14:27:46
Re: un topic unde poti fii offtopicam sosit de la farmacie+piata+platit impozite...doare capul rau, imi pulseaza... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #2563 2008-02-25 14:35:19
Re: un topic unde poti fii offtopicdar multe mai facusi.t invidiez,eu trebuie s intind rufele de o ora.dar promit k in urmatoarele 5 min m duc.......... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #2564 2008-02-25 14:37:28
Re: un topic unde poti fii offtopicm-am apucat sa fac la mate si dupa ar fi frumos sa mai am timp si dispozitie sa ma bag in pungi si sa fac la stepper nu se mai poate trebuie sa dau suncile astea jos http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #2565 2008-02-25 14:39:39
Re: un topic unde poti fii offtopicsi eu ar trebui,deadrose...............dar mai asteptam,las; p maine sau poimaine sau saptamana viitoare................. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|