|
Nu esti logat.
Pt doctoressa...va rog#1 2008-02-07 15:01:48
pt doctoressa...va rogAcum trei zile am observat ca mi a aparut in zona genitala, aproape de intrarea in vagin o basicuta....si am zis ca am facut herpes genital (nu am mai facut pana acum)Am mai cautat informatii si am desoperit ca herpesul nu e asa, ca sunt mai multe basicuze (sau cel putin cred) plus ca nu ma mananca, doar ma doare putin daca ma ating si este dura la atingere ( nu s a spart pana acum, si la atingere se simte pur si simplu ca o umflatura).Noua idee care mi a intrat in cap e ca poate e sancru sifilitic.Am o relatie serioasa, de multi ani si parca nu as vrea sa cred ca m ar insela.Oricum la dr pot sa ajung doar saptamana viitoare dar pana atunci ma tot framantpt ca nu stiu ce e.Va rog ajutati ma.Multumesc Ultima oara a fost editat de crissy (2008-02-07 15:10:16) Offline #2 2008-02-07 15:10:18
Re: pt doctoressa...va rogbesica adica are lichid? mami de minuni Offline #3 2008-02-07 15:13:16
Re: pt doctoressa...va rogacum am reeditat ce am scris prima data... la palpare o simt ca pe o umflatura, iar daca ma uit la ea as zice ca are lichid dar....nu stiu, plus ca e mai deschisa la culoare.Nu e inconjurata de nimic rosu....nu e nici o modificare in jur Offline #4 2008-02-07 15:54:43
Re: pt doctoressa...va rogmergi la medic sa vada exact despre ce e vb mami de minuni Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|