|
Nu esti logat.
Intrebare intrebatoare!#1 2008-02-07 21:49:42
intrebare intrebatoare!tocmai am luat raspunsul la un test papa-nicolau.pana merg la dr. poate ma poate lamuri si pe mine cineva, va rog> Offline #2 2008-02-07 21:51:52
Re: intrebare intrebatoare!ai candida. in rest e bine mami de minuni Offline #3 2008-02-07 22:12:01
Re: intrebare intrebatoare!aa, si am omis ceva in josul paginii. frotiu clasa 2-discret inflamator. ma intreb ce inseamna acel PNM? Offline #4 2008-02-08 00:10:38
Re: intrebare intrebatoare!2 e bun si inflamatia se poate datora candidei...pmn sunt polimorfonucleare... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-08 06:36:49
Re: intrebare intrebatoare!multumesc, dragelor pt propmtitudine.vreau sa vad ce mai zice si doctoressa dc are timp de mine si ma mai linistesc. pt ca mi suna destul de grav acel PMN.bine, n am cunostinte medicale, cel putin nu intr atat incat sa descifrez niste rezultate. oricum si cu candida vad ca e spre bine pt ca la un moment dat reiesea din lama ca e mult mai multa. dc mai fac tratament si luna asta in cazul in care nu am deja bebe, poate reusesc sa scap....ca ma chinuie candida de vreo 2 ani aproape ( Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-08 07:32:07
Re: intrebare intrebatoare!nani iubita daca si cristina, si ana .... ti-au spus ceva, crede-ma...ASA E! Offline #7 2008-02-08 09:04:20
Re: intrebare intrebatoare!ai incredere in ele...nu vorbesc degeaba...oricum o sa-ti confirme si medicul care va intepreta analiza acelasi lucru ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #8 2008-02-08 09:26:16
Re: intrebare intrebatoare!multumesc, dragele mele! sunt disperata sa fac un bebe si vreau sa fie lucrurile ok. de asta poate sunt mai sacaitoare! duminica merg sa mi fac si alte analize-toxop, si inca vreo 9 care costa cam cinci milioane de lei. nu mi se pare normal sa fie atat de scumpe, e chiar revoltator. normal ar fi ca aceste analize sa fie la preturi accesibile oricui, dar asta e Romania. va tin la curent! pe 14 ar trebui sa mi vina. ...ma rog, eu sper sa nu mi mai vina Offline #9 2008-02-08 09:43:52
Re: intrebare intrebatoare!oricum candida reaparae pe sarcina deci ea nu ridica probleme, cu sau fara PMN-uri mami de minuni Offline #10 2008-02-08 09:58:21
Re: intrebare intrebatoare!eu_vreau, tu ai nascut ca vad ca ai burtica? sau urmeaza? tu ai avut candida pe timpul sarcinii?cum ai rezolvat-o? ai facut analize inainte sa ramai graviduta? si dca da, ce analize? dezvaluie-mi te rog si mie cate ceva......... Offline #11 2008-02-08 10:03:42
Re: intrebare intrebatoare!in iunie nastem. nu am avut candida, am avut ghardnerella pt care nu am facut niciun tratament si a trecut nu am facut niciun fel de analiza inainte de sarcina mami de minuni Offline #12 2008-02-08 10:14:38
Re: intrebare intrebatoare!ce emotii trebuie sa ai!!!! sunt foarte costisitoare cele pe care trebuie sa le fac eu. nu stiu daca sa ma duc sa le fac sau nu. toxoplasma o sa o fac ca inteleg ca poti face boala dc ai avut pisica iar eu am avut, dar restul nu stiu dc sa le fac ori ba...sunt circa 5 mil de lei vechi Offline #13 2008-02-08 10:30:26
Re: intrebare intrebatoare!toxoplasma o aveam facuta de acum 2 ani de asta n-am repetat-o si avusesem boala mai demult deci nu a trebuit sa o repet. hiv, vdrl si hepatita le faci obligatoriu pe sarcina. altceva chiar n-am facut dar nici nu mi s-a cerut. mami de minuni Offline #14 2008-02-08 12:57:16
Re: intrebare intrebatoare!
nani, doctoressa zice ca nu ai nimic...absolut nimic... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-02-08 16:03:56
Re: intrebare intrebatoare!te pup, doctoressa si te iubesc! deci, nu mai fac tratament pt candida aia care apare acolo?????????? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|