|
Nu esti logat.
Ovulatie multipla?#1 2008-02-08 12:08:58
ovulatie multipla?revin la ceea ce am mai zis pe forum...am luat 5 folii de marvelon, iar la a 5-a pastila din a 6-a folie am intrerupt brusc din cauza unor probleme medicale. inainte aveam ciclul fff regulat. desi stiu ca nu prea se mai aplica regula acum dupa ce am intrerupt ac, totusi am numarat zilele ciclului...menstruatia mi-a venit pe 20 ian (dupa ce am intrerupt) si ieri (7 feb), la fel ca astazi am scurgerea aia specifica ovulatiei, dar asta se intampla in a 19-a zi a ciclului (inainte se intampla in a 14-a). e posibil sa fi ovulat de mai multe ori? Offline #2 2008-02-08 12:25:34
Re: ovulatie multipla?e posibil, oricum in primele luni dupa AC sa nu folosesti metoda calendarului Offline #3 2008-02-08 12:29:27
Re: ovulatie multipla?nu o folosesc, insa s-a intamplat sa alunece prezervativul (desi prea putin, a ramas la el pe ... cap) dar eu oricum am intrat in disperare (nu-s nici eu prea normala uneori) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|