|
Nu esti logat.
Condilomatoza...#1 2008-02-08 12:50:47
Condilomatoza...Buna ziua!Acum 2 ani mi-au aparut veruci si am fost diagnosticata cu condilomatoza. Am fost tratata cu podofilina si mi-au disparut. In noiembrie 2007 am fost la un control la un medic foarte bun, m-a asigurat ca nu mai am veruci, insa am candida si mi-a dat tratament pe care spre rusinea mea nu l-am luat. De cateva zile dupa contact sexual simt mancarime in zona genitala si am impresia ca mi-au aparut iarasi veruci. Sunt mici, nu sunt nici pe departe atat de mari cum am avut acum 2 ani.Nici nu stiu sigur daca sunt veruci. Nu pot merge la medic deoarece este intr-un oras departat si timpul nu-mi permite. Sunt si foarte racita si cred ca mi-a scazut imunitatea iarasi. Stiu ca verucii apar atunci cand iti scade imunitatea. Intrebarea mea este daca pot folosi crema Meclon si daca are efecte negative in cazul in care nu este vorba de veruci. Va multumesc. Offline #2 2008-02-08 12:54:49
Re: Condilomatoza...giulia, esti un izvor nesecat de HPV daca ai veruci iar Meclon nu e tratament pentru ele....foarte rau ca nu ai tratat candidoza, ea s-a cronicizat. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-09 21:36:41
Re: Condilomatoza...candida inrautateste hpv-ul pe care il port deja in organism? Offline #4 2008-02-09 21:37:27
Re: Condilomatoza...nu au legatura... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-09 21:41:17
Re: Condilomatoza...multumesc, dar ma tot intreb, de ce am mancarimi rau de tot de la un timp incoace, in noiembrie am fost asigurata de catre medic ca nu mai am negi, hpv. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-11 11:40:12
Re: Condilomatoza...giulia, fa un examen de secretie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2008-02-18 15:20:07
Re: Condilomatoza...am fost la dermatolog, si rezultatul : condiloame. Cum au aparut asa de repede , de la sfarsitul lui noiembrie cand nu aveam nimic, pana acum?mi-a aplicat condyline si mi-a prescris isoprinosine 10 zile pe luna, cate 2 tablete pe zi. Inca nu am inceput, pt ca nu se gasesc la farmacie, se aduc pe comanda. Orasul asta ... Daca am condiloame, e posibil sa fiu infectata si cu un virus de risc inalt? iar pentru candida, doctorita a spus sa aplic gynofort ca este foarte eficienta, ce parere aveti? Daca sotul nu prezinta condiloame, trebuie sa ia si el isoprinosine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|