|
Nu esti logat.
Cat de bune sunt pastilele karissa?#1 2008-02-08 22:32:19
cat de bune sunt pastilele karissa?am vazut k spunea cineva k pastilele karissa sunt cele mai slabe eu le iau de 7 zile si nu stiu cat de eficiente sunt sau nu...... desi doctoru mi-a zis k ptr mn astea sunt bune mi-e frik sa nu ma ingras sau in cel mai rau caz sa nu-si faca efectu.... Offline #2 2008-02-08 23:19:31
Re: cat de bune sunt pastilele karissa?daca le iei corect isi fac efectul f bine...iar in ceea ce priveste ingrasatul...nu manca mai mult daca iti dau pofta de mancare...iar daca vezi ca retii apa fa umpic de sport... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-08 23:24:03
Re: cat de bune sunt pastilele karissa? eu m-am iingrasat vreo 3 kg de cand le iau (un an)....dar nu de la ele ci de la pofta de mancare pe care m-am hotarat de 2 saptamani sa o tin in frau si chiar functioneaza Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #4 2008-02-09 18:21:57
Re: cat de bune sunt pastilele karissa?buna fetelor...am si eu o problema...iau anticonceptionale de 3 luni...a fost totul OK pana luna trecuta knd am avut nijte sangerari..nu f abundente...ce au durat km 2 sapt....eu luam loette...am fost la doctorita si mi le.a schimbat..iar acum iau karissa...as vrea sa jtiu dak pe parcursul sangerarilor...anticonceptionalele si.au mai facut efectul.... Offline #5 2008-02-09 18:23:13
Re: cat de bune sunt pastilele karissa?ala se numeste spottinh si a,aparut tocmai ca urmare a faptului ce le-ai schimbatun mic efect secundar.protectiea nu a fost comprimisa. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|