|
Nu esti logat.
Novynette...pro sau contra?:)-12#210 2011-07-30 10:37:13
Re: novynette...pro sau contra?:)Eu am mai gasit 2 cutii si acum vreo 2 saptamani in Timisoara, asa ca n-am fost nevoita sa trec pe Mercilon. Presupun ca lotul care a fost retras de pe piata n-a fost retras din cauza unor probleme care sa duca la scaderea eficientei pilulelor, altfel s-ar fi anuntat. Stie cineva ceva despre asta? Le pot lua linistita? Offline #211 2012-04-25 21:41:41
Re: novynette...pro sau contra?:)buna! am si eu o problema....folosesc novynette este prima luna si le-am luat incepand cu data de 2 aprilie si le-am terminat duminica seara.de luni sunt in pauza de 7 zile...medicul a zis sa le incep in a 5-a zi de Ciclu menstrual si sa ma protejez timp de 7 zile de la luarea comprimatelor...bun....zis si facut..ideea este alta...ca pana sa termin blisterul,adica mai aveam vreo 5 comprimate,mi-a venit spotting,adica azi 1 sapt. nu era abundent rosu-maroniu,dar marti,imi curge mai mult,asta inseamna ca este a 2 a zi de pauza si ca este adevaratul ciclu menstrual?ce sa fac? sa renunt la ele?mi se pare mult spotting totusi si sa se agraveze in a 2 zi de pauza..eu cred ca e ciclu acum....voi?ce parere aveti? va rog ajuta`ti`ma cu un raspuns Offline #212 2012-04-25 21:59:13
Re: novynette...pro sau contra?:)se mai ocupa cineva de forumul acesta? hello!! Offline #213 2012-04-26 11:43:34
Re: novynette...pro sau contra?:)da, se mai ocupa cineva de forumul asta... faptul ca nu ti s-a raspuns in minutul in care ai postat nu inseamna ca e forumul abandonat... Offline #214 2012-04-26 17:16:41
Re: novynette...pro sau contra?:)merci frumos! asa ma gandeam si eu...ca spottingul se va transforma in menstruatie! scz daca am fost prea... eram putin agitata si ingrijorata in acelas timp! Offline Publicitateloading...
#215 2012-04-27 13:37:32
Re: novynette...pro sau contra?:)buna!! in pauza de 7 zile de la novynette se pot lua si alte medicamente cum ar fi nurofen pt durere?are vreo influenta?..stiam doar de cele antivirale...gen parasinus,nurofen raceala si gripa...ibuprofen...ce parere aveti? o zi frumoasa tuturor Offline #216 2012-04-27 14:10:38
Re: novynette...pro sau contra?:)poti lua orice in pauza, nu au ce sa interactioneze daca iei nu iei AC Offline #217 2012-04-27 14:12:42
Re: novynette...pro sau contra?:)ma gandeam ca poate trebuie sa ma protejez 7 zile si deaia ma gandeam...cum se face de obicei Offline #218 2012-05-07 14:11:42
Re: novynette...pro sau contra?:)buna fetelor! am si eu o intrebare.A doua zi dupa ce s-a terminat pauza am luat comprimatul de novynette seara la ora mea obisnuita si anume la 20:10...pe la ora 3 noaptea mi s.a facut rau si am prezentat o varsatura ca nu mi.a cazut mancarea bine la stomac....trecusera 6-7 ore de cand administrasem comprimatul..si nu am mai luat altu....asta acum 6 zile.are ceva?in prospect scria ca la 3-4 ore daca se manifesta varsaturi si diaree severa...credeti ca am gresit ca nu am mai luat 1? sunt f agitata...va rog sa imi raspundeti si mie.multumesc Offline #219 2012-05-07 14:19:30
Re: novynette...pro sau contra?:)ai procedat bine, se absorbise pastila intre timp Offline #220 2012-05-07 14:28:02
Re: novynette...pro sau contra?:)multumesc frumos pt raspuns,m.am linistit! daca varsaturile erau severe ,ma gandesc ca atunci trebuia sa ma ingrijorez! Offline #221 2012-05-07 14:29:11
Re: novynette...pro sau contra?:)doar daca erau in primele 4 ore dupa pastila Offline #222 2012-05-10 09:09:50
Re: novynette...pro sau contra?:)Neatza!!! aveti idee daca ceaiul verde antiadipos influenteaza AC? Offline #223 2012-05-10 09:28:34
Re: novynette...pro sau contra?:)doar daca ai scaun apos in primele 4 ore de la administrarea unei pastile, sau mai mult de 4 scaune apoase intre doua pastile de anticonceptional. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #224 2012-05-10 19:33:09
Re: novynette...pro sau contra?:)buna..sunt la al doilea blister de novynette,mai exact diseara iau a 11 pastiluta..si deja am spotting...oare nu mi se potrivesc? in prima luna mi.a aparut spottingu inainte de a termina 5 comprimate...si m.a tinut pana in pauza de 7 zile..ce se intampla oare? Offline #225 2012-05-11 09:31:32
Re: novynette...pro sau contra?:)spottingul e normal in primele 3 luni. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #226 2012-05-13 17:36:47
Re: novynette...pro sau contra?:)Buna Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns Iau Novynette de 1 luna, prescrise de medicul ginecolog pentru tratarea unui chist. Am luat cele 21 de pastile, timp in care am avut o scurgere maronie, nu foarte abundenta. In pauza de 7 zile nu mi-a venit menstruatia, insa aproximativ in a 4-a zi de pauza scurgerea a fost mai abundenta si oarecum mai rosie. Am crezut ca aceea este menstruatia, insa a doua sau a 3-a zi nu a mai fost asa abundenta si culoarea a fost din nou maronie. Acum am inceput o noua folie de Novynette, seara asta iau a 3-a pastila si menstruatia tot nu a aparut. De cateva zile ma cam doare burta si ma gandeam ca totusi apare la un moment dat. Novynette am mai luat, timp de 2 ani, insa acum 1 an si jumatate am renuntat la ele. M-am inteles bine cu ele, insa, din cate tin minte, prima data cand am luat Novynette si in prima luna dupa pauza de Novynette am avut aceasta scurgere, dar menstruatia a venit totusi in una din cele 7 zile. Ar trebui sa-mi fac griji? Este normal sa nu vina menstruatia in cele 7 zile de pauza, daca in toate din cele 21 de zile am avut acea scurgere? Mentionez ca la sfarsitul lunii aprilie am facut si un tratament cu antibiotice in 10 din cele 21 de zile cat am luat Novynette. Va multumesc & sa aveti o zi frumoasa Offline #227 2012-05-13 17:56:03
Re: novynette...pro sau contra?:)din moment ce ai avut spotting toata luna, nu prea mai avea ce sa mai curga si la menstruatie; acum ca ai inceput folia, nu mai are cum sa-ti vina, menstra vine in pauza, nu in timp ce iei pastilele daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #228 2012-05-13 21:16:29
Re: novynette...pro sau contra?:)Sper sa se regleze... Mereu am avut o menstruatie regulata, si inainte de a lua anticonceptionale, si dupa... mai putin acum, cand le iau ca tratament Merci frumos de raspuns, oricum urmeaza si o vizita la medic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|