|
Nu esti logat.
Vaccinul pentru col uterin-2#20 2008-02-12 18:07:37
Re: vaccinul pentru col uterinooo...daaa...morti...au murit 2 fete in germania mi se pare...si singurul lucru aparent pe care l aveau impreuna era ca amandoua au facut vaccinul...si bineinteles media a sarit imediat...povesti ca de obicei...nu s a spus nimic despre autopsia fetelor..despre posibile probleme de sanatate...in fine...fiecare crede ce vrea... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-02-12 18:15:19
Re: vaccinul pentru col uterinA, ok...nu-i motiv de ingrijorare... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #22 2008-02-16 18:25:11
Re: vaccinul pentru col uterinam tot vorbit dupa momentul in care s-a aflat de suspiciunea aceasta cu farmacisti si toti mi-au spus sa mai astept caci Merck a mai facut gafe de genul asta si cu alte medicamente de au murit oamenii. Offline #23 2008-02-16 21:01:49
Re: vaccinul pentru col uterinpink_brain, m-ai pus pe ganduri cu articolul asta...si eu aveam de gand sa fac vaccinul, am 28 ani si ginecoloaga a zis ca nu e prea tarziu. Mi-a povestit ca a fost la un seminar pe tema acestui vaccin, in care s-au dat foarte multe exemple de femei la care in stadiu incipient al cancerului de col boala nu a evoluat deloc sau chiar a stagnat in faza in care era dupa administrarea vaccinului, inclusiv la unele care erau in faza terminala...cica s-ar fi facut aceste teste in Japonia. Mie mi-a dat incredere cand mi-a spus lucrul asta, insa tind sa cred mai mult un om de stiinta decat un medic ginecolog. Cred ca mai astept si eu... I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #24 2008-02-16 21:07:22
Re: vaccinul pentru col uterinbuna! ar fi bine sa cititi pe net despre gardasil si silgard (produse de merck). ziarele americane au publicat deja articole in care au scris ca producatorii nu au spus despre aluminiul pe care-l contin si care afecteaza grav sanatatea. s-ar putea ca cel produs de glaxosmithkline sa fie mai bun, dar nu va sfatuiesc sa va vaccinati cu gardasil sau silgard Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-18 10:14:24
Re: vaccinul pentru col uterineu am contact cu cei de la GSK din romania si am vazut cum anume se produc medicamentele la ei (foarte strict) dar despre vaccin nu stiu exact. de el se pare ca nu s-a plans lumea, dar ma gandesc....Cat de diferite pot sa fie ele avand in vedere ca au acelas scop? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|