|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2008-02-09 19:32:04
ce se intampla?eu de obicei iau ac la ora 19:00.azi dintro greseala am luat pastila la ora 15:00 ce se intampla?e grav? Offline #2 2008-02-09 19:41:26
Re: ce se intampla?nu e nici o problema.nu tb sa depasesti niciodata 12 ore ca tb protectie suplim Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2008-02-10 10:22:24
Re: ce se intampla?nu stiu ce a fost in capul meu..mam dus am luat folia in mana si hop am bagat pastila in gura fara sami dau seama cat e ceasul.cred ca eram obosita si mintea mea nu pre a functiona:) Offline #4 2008-02-10 10:34:21
Re: ce se intampla?iau ac de 3 luni dar as vrea sa renunt la ele....am auzit multe lucruri rele desper ac in general....e cineva care a renuntat la ac? ce afecte a avut? s-a intamplat ceva rau? Offline #5 2008-02-10 10:48:38
Re: ce se intampla?sunt curioasa pe unde ai auzit lucrurile "rele"...dar in fine...treaba ta...ai grija cu protectia pe viitor caci dupa ce le intrerupi poti avea ovulatii multiple...in rest nu se intampla nimic rau... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-10 13:37:08
Re: ce se intampla?poi...tot de la anumite femei\fete pe alte forumuri....ca nu e bine pt copil in viitor...ca pot aparea chisturi..tot felu de chestii care m-au speriat...ca-mi scade la batranete rezistenta oaselor... ....chiar n-ai auzit nik rau de ac??? Offline #7 2008-02-10 13:40:20Re: ce se intampla?eu ma intreb de ce nu rasfoiesti pe aici sa vezi efecte pozitive si negative... oricum ce ai auzit tu sunt doar informatii fara consistenta, din surse nesigure... ai discutat cu un medic depre anticonceptionale? El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #8 2008-02-10 13:40:26
Re: ce se intampla?am auzit si eu...da la persoane iresponsabile care le au luat de capul lor...fara sa mearga la medic...fara sa faca analize la recomandarea unui medic...si asa mai departe...plina e luma de persoane de astea...care apoi starnesc tot felul de povesti si basme...dar in fine...ti am mai spus...faci cum vrei...sfatul meu e sa citesti umpci pe aici...si apoi sa te mai gandesti...doctoressa e medic de planning familial...deci aici nu spunem povesti si basme...spunem fapte...si adevaruri... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-02-10 13:55:41
Re: ce se intampla?poi fetelor yo am luat ac recomandate de doctor...si ma duc mereu la control...dar nu-mi vine s-o intreb de chistiile astea.. stiu ca mai sunt si povesti...d-aia va intreb pe voi:D Offline #10 2008-02-10 13:57:29
Re: ce se intampla?pai de ce sa nu o intrebi? ca doar platesti consultatia aia? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-10 13:57:41
Re: ce se intampla?f bine ca ai mers la medic si continui sa mergi la controale...tu fa cum iti spune medicul...mai intreaba ne si pe noi daca ai nelamuriri si lasa toate povestile alea... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-02-10 14:00:29
Re: ce se intampla?da asa o sa fac...aa si mai am o intrebare...se tot vb acu de cancerul de col uterin...am vazut o emisiune pe antena1 si ziceau ca se face si de la sexul neprotejat....poi asta inseamna ca cele care folosesc ac sunt si mai predispuse la cancerul asta?? ca doar nu ma mai protejez cu prezervativ dak iau ac.... ce ziceti? Offline #13 2008-02-10 14:19:31
Re: ce se intampla?deci...nu se face de la sexul neprotejat ci de la virusul hpv...care se poate lua atat prin sex protejat cat si neprotejat...si daca nu folosesti prezervativul logic esti mai predispusa...deci de aia daca iei anticonceptionale esti mai predispusa la cancer de col...nu ca l ar provoca sau alte minuni... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-02-10 18:30:40
Re: ce se intampla?de vreo 6 luni mi se pare ca am un nodul mic la sanul drept jos... sub sfarc.... dar mi-am facut o ecografie si mi-a zis doamna care mi-a facut-o ca nu am nimik....si am stat linistita... de vreo 3 luni iau ac....si acu am iar o durere cand ating sanul drept acolo jos...si parca tot il simt.... CUM E POSIBIL EU SA SIMT CEVA SI LA ECOGRAF SA NU FIE NIMIC?? Offline #15 2008-02-10 18:50:20
Re: ce se intampla?
si eu am patit ceva asemanator...si dupa ce am renuntat la anticonceptionale s-a rezolvat problema, mai asteapta o luna sa vezi daca se schimba ceva, si daca nu mergi la medicul care ti-a prescris anticonceptionalele sa ti le schimbe, daca el crede ca din cauza lor ai aceasta problema... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|