|
Nu esti logat.
Intarziere menstruatie#1 2008-02-09 20:22:11
Intarziere menstruatieBuna, mai am o problema, se pare- Mi-a intarziat ciclul o saptamana. Asta in conditiile in care nu e nici o sansa sa fiu insarcinata, si aveam si foarte-foarte regulat: 28-30 de zile maxim. Acuma e o saptamana peste cele 30 de zile. Ieri am avut putin spotting si am zis ca a venit, dar azi nimic...Ce poate sa fie? sa aiba vreo legatura cu atacurile mele de panica? poate am vreun dezechilibru hormonal, ceva...Si spottingul, e ciudat. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #2 2008-02-09 20:33:32
Re: Intarziere menstruatiedezechilibru hormonal...stres...multe pot fi...mai asteapta...si daca tot nu apare...mergi la medic...in ce sens e ciudat? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-04-25 16:20:01
Re: Intarziere menstruatiebuna fetele ,cautam pe net motivele pt care intarzie menstruatia si am dat de site-ul asta.am o mare problema .mi-a intarziat foarte mult ciclul (trebuia sa imi vina pe 6 aprilie si azi suntem in 25 ).mi-a mai intarziat si in alte dati dar o saptamana maxim 10 zile.am facut un test de sarcina si a iesit negativ.mai am o problema ,am o scurgere albicioasa putin consistenta care imiprvoaca si mancarime cateodata.nu stiu ce se intampla.am luat regenon pastile de slabit ,o fi de la ele???nu stiu da-ti-mi un sfat pt ca sunt deja disperata. Offline #4 2008-04-25 16:22:35
Re: Intarziere menstruatienu cred ca au legatura pastilele de slabit! pt.secretie mergi la medic sa iti faci o analiza la secretie.daca testul a fost facut la 7 zile de intarziere a aratat rezultatul corect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-04-25 16:23:54
Re: Intarziere menstruatiesimpaticuta...e nevoie sa mergi la medic sa ti dea ceva sa ti vina menstra si sa faci o analiza de secretie (din descrierea ta s ar putea sa fie vb de o candida)...motivele pot fi multiple si nu pot sa ma pronunt asupra acelor pastile dar curele de slabire pot cauza intarzieri... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-25 16:29:20
Re: Intarziere menstruatiemultumesc pentru sfat,am mai avut candida cand mi-am inceput viata sexuala dar am tratat-o atunci,mai poate aparea??testul l-am facut acum 3 zile .multumesc mult mult de tot. Offline #7 2008-04-25 16:31:54
Re: Intarziere menstruatiepoate reaparea, mai ales daca organismul e mai slabit... ai slabit mult de la Regenon ? Oricum mergi la medic Offline #8 2008-04-25 16:35:21
Re: Intarziere menstruatiecu placere simpaticuta...si te asteptam cu vesti happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-04-25 16:46:33
Re: Intarziere menstruatieam slabit cam 4 kg in 3 saptamani.....dar vreau sa renunt la ele pt ca am vazut acum ca are reactie adversa intarzierea de ciclu.(( Offline #10 2008-04-25 17:04:07
Re: Intarziere menstruatieamenoreea poate aparea in timpul curelor de slabire...e un risc care trebuie asumat... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-04-28 19:01:24
Re: Intarziere menstruatieBuna...sunt noua pe acest forum si pot spune ca sunt foarte multumita de el. Am gasit multe raspunsuri de care aveam nevoie. Cu toate astea, am totusi o problema: pana acum am avut ciclul regulat si nu am luat niciodata ac. Pana in aprilie, imi venea mereu la sfarsitul lunii(26-28), dar in aprilie am avut o intarziere si mi-a venit pe 8. Tot acest lucru il pun pe seama stresului...trebuie sa imi pregatesc propria nunta din iunie. Datorita acestei intarzieri este foarte posibil ca in ziua nuntii sa imi vina menstra( 7 iunie). Ce as putea face ca sa am din nou la sfarsitul lunii? As vrea foarte foarte mult sa nu am probleme la nunta si nici o saptamana dupa, ptr ca vreau sa plec in luna de miere. Offline #12 2008-04-28 19:06:00
Re: Intarziere menstruatiemergi cat mai curand la planning...le incepi din prima zi de menstra (care va fi aprox 7 mai)...si dupaia poti uni 2 folii ca sa stai linistita la nunta si in luna de miere...casa de piatra happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-04-28 19:07:25
Re: Intarziere menstruatiemultumesc tare tare mult Offline #14 2008-04-28 19:09:53
Re: Intarziere menstruatiecu placere happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-04-28 19:53:06
Re: Intarziere menstruatieajutor..iau anticonceptionale, am facut 11 injectii d emoldamin, le-am terminat vineri, am avut un contact sexual neprotejat pentru care am cerut sfatul doctoressei si mi-a zis sa nu iau anticonceptioanle... problema mea este alta...m-a apucat panica, si m-am ingrashat putin la burtica... (asta in codnitiile in care mieimi vine regulat)... Offline #16 2008-04-28 19:54:49
Re: Intarziere menstruatieburta nu creste decat pe la 5 luni...daca ti a zis doctoressa ca esti ok nu ti fa griji...se pare ca ai spm deci va aparea si menstra...o zi de intarziere nu e mult... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-04-28 20:01:28
Re: Intarziere menstruatieparanoia..:-" doar k am auzit atatea cu ac, k poti ramane insarcinata, si cine stie ... Ultima oara a fost editat de bittersweet (2008-04-28 20:02:27) Offline #18 2008-04-28 20:18:59
Re: Intarziere menstruatieo sa vina si menstra... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-05-05 23:03:05
Re: Intarziere menstruatiefetelor....eu mai am o problema..n-am inceput inca sa iau ac-urile, insa n-as vrea sa incep acum, din motiv ca nu am de ce sa ma protejez, nu am nici un fel de contact si nici nu o sa am prea curand. Cu toate astea pe 7 iunie am nunta si chiar atunci o sa imi vina...iar dupa nunta este saptamana de miere, unde normal ca as vrea sa nu am probleme. Cand oare sa incep sa iau? O varianta ar fi sa iau de luna asta de pe 7 mai, din prima zi de mestra, si sa iau doua folii fara pauza...dar alta varianta nu mai este? Iar dupa nunta pot lua in continuare, cred ca o sa fie nevoie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|