|
Nu esti logat.
Intrebare analize#1 2008-02-10 11:49:28
Intrebare analizeSaptamana asta as vrea sa ma duc sa-mi fac papanicolau ca nu l`am facut pana acum si voiam sa va intreb daca mai are rost sa fac si examenul de secretie .Eu parca stiam ca la papanicolau iese si candidoza sau trichomonas ( desi sper sa nu fie cazul) we're part of a neverending story Offline #2 2008-02-10 11:52:19
Re: Intrebare analizela papanicolau iese trichomonas, gardnerella si candida mami de minuni Offline #3 2008-02-10 11:59:16
Re: Intrebare analizemultumesc mult eu_vreau... deci papanicolau este de ajuns. we're part of a neverending story Offline #4 2008-02-10 13:06:56
Re: Intrebare analizeyeap mami de minuni Offline #5 2008-02-10 15:31:16
Re: Intrebare analizeMie nu mi-a iesit la pap nici gardnerella si nici candida ,ulterior....Asa ca pentru mai multa siguranta,eu cred ca ar fi mai bine faci si un examen de secretie.... Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-10 15:39:08
Re: Intrebare analizeba iese, e ok doar papanicolau Mamica de 2 pui scumpi Offline #7 2008-02-10 15:47:10
Re: Intrebare analizeSi atunci mie de ce nu mi-a iesit?Ca prima oara am facut decat papul ...si analiza de secretie cam la 1 luna si a doua oara le-am facut pe amandoua odata....Si au fost facute la doua laboratoare diferite!plus inca un pap mult mai-nainte ,la care la fel,nici urma de specificat macar ceva de genul:absent tricomonas,gardnerella,candida or something.... Offline #8 2008-02-10 19:18:47
Re: Intrebare analizeau mai fost cazuri cand a iesit candida la secretie si n a iesit la pap (desi candida era prezenta)...dc nu inteleg sincer...dar e mai bine sa te orientezi dupa analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #10 2008-02-10 20:42:10
Re: Intrebare analizetot alea 3 si daca ai lactobacili mami de minuni Offline #11 2008-02-19 16:27:58
Re: Intrebare analizeBuna ziua, Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-19 16:30:38) Offline #12 2008-02-19 16:30:59
Re: Intrebare analizeeu zic sa te duci la un cabinet unde sa-ti faci examen de secretie si papanicolau, sunt diferite si o sa stii cu siguranta ce ai Offline #13 2008-02-19 16:58:50
Re: Intrebare analizedaca nu are simptome externe nu are nevoie de crema... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-02-20 11:50:08
Re: Intrebare analizeMultumesc f mult pt raspunsuri....testul il facusem cu 3 luni inainte sa merg la consult si atunci aveam gardnerella - cred ca am facut-o de la spalatul in exces pentru ca relatii am avut dar m-am protejat - am primit tratament si nu mai aveam nimic...eu la ultimul cabinet cand am fost i-am aratat fisa cu testul papanicolau si a zis k nu mai e nevoie sa fac unul asa devreme, Deci cred ca mi-a examinat si secretia de mi-a dat acest tratament. Acum eu o sa continui tratamentul acesta pe care l-am luat si apoi merg la un control iar. Din ceea ce v-am scris credeti k e bun tratamentul? La intrebarea a doua imi poate raspunde cineva? I-as fi recunoscatoare doctoressei daca si-ar da o parere cu privire la tratament daca ar trebui sa fie mai complex? Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-20 11:51:04) Offline #15 2008-02-20 15:18:29
Re: Intrebare analizeeu ma indoiesc de corectitudinea diagnosticului de trichomonas pus asa, la ochi, fara lama.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2008-02-20 18:57:33
Re: Intrebare analizeMultumesc mult pentru opinie. Ma voi duce la d-na doctor Silvia Niculescu insa abia la inceputul lui martie ma poate primi eu maine voi termina tratamentul cu ovulele polygynax, dupa care am zis sa fac 2-3 zile instilatii cu iaurt si apoi una doua spalaturi cu ceai de pelin si apoi de galbenele. Mananc iaurt, kefir, iau biotics, am renuntat la dulciuri la cola cafea si tigari de cand cu tratamentul. Vreau sa repet si doza de tinizol atat eu, cat si iubitul. Nu stiu ce sa ma mai fac. Pentru ca eu am avut mai demult si candida si gardnerella si dupa antibioticul pe care l-am luat sa nu imi fii recidivat. Intrebarea mea este cand sa incep sa am din nou relatii sexuale? Relatia este destul de recenta si iubitul a fost intelegator, avand in vedere ca si el a acceptat sa ia tratamentul desi nu avea nik pt ca pana sa ma intalneasca pe mine isi facuse un set complet de analize. Deci eu am fost cea care l-a infectat Am noroc ca este mai open minded. Consultul la d-na doctor va fi la vreo 3-4 zile dupa menstruatie ceea ce cred ca e f bine din ceea ce ati recomandat. Dar pana atunci pot avea relatii sexuale? De asemenea as dori sa vin pentru a stabili metoda de contraceptie la Dvs. Vreau sa iau anticonceptionale. Voi incerca sa vin la Dvs si cu un set de analize facut la Institul Cantacuzino in iulie anu trecut desi nu cred ca mai sunt relevante dupa atata timp. Problema mea este ca nu stiu daca m-am vindecat pentru ca nu imi dau seama acum de abundenta secretiei daca tot imi pun ovule si cum nu ma spal decat extern in partile intime am impresia ca parca toata ziua se scurge cate ceva din mine. pOrt protej slip in permanenta. Il schimb la 3-4 ore de teama sa nu mentina umiditate sau sa ma complic mai mult. Imi cer scuze daca v-am ametit cu problema mea si pentru ca am dat atatea detalii dar aveam nevoie sa "vorbesc" cu cineva despre aceste lucruri . Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-20 19:04:35) Offline #17 2008-02-20 22:43:36
Re: Intrebare analizeda...poti avea relatii....cel mai bine ar fi sa nu fie in timpul trat totusi si sa fie cu prezervativ in rest... happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-02-21 15:16:34
Re: Intrebare analizedeci pot avea relatii pana la control... in timpul tratamentului oricum nu am avut raporturi ( adica 10 zile) ...astept si raspunsul doctoressei cu privire la consultatie Ultima oara a fost editat de highbutterfly (2008-02-22 12:38:52) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|