|
Nu esti logat.
Zanocin#1 2008-02-10 12:51:56
zanocinam luat timp de 8 zile zanocin(ofloxacina). sunt sub anticonceptionale,iar de azi incep o noua folie. in tot acest timp am facut sex neprotejat, doctorita asigurandu-ma ca nu interactioneaza cu anticonceptionalele...dar am inceput sa am un semn d intrebare, mai ales aseara knd prietenul meu m-a intrebat dak sigur e ok:(...as vrea sa stiu dak e nevoie sa iau postinor2.. Offline #2 2008-02-10 13:07:10
Re: zanocincand l ai luat mai exact...in pauza? sau la sf foliei si in pauza? din pacate cand iei antibiotic trebuie sa te protejezi suplimentar pe perioada tratamentului + 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-10 13:15:57
Re: zanocinl-am luat imediat c am terminat folia, eu am terminat folia samb trecuta si a doua zi dim am inceput zanocinul. doctorita ginecolog care mi l-a prescris m-a asigurat k nu e nici o problema caci nu toate antibioticele influenteaza absorbtia anticonceptionalelor, iar de atunci am facut sex d 2 ori odata luni(de marti am avut menstruatie) si ieri(knd m-a intrebat prietenul meu si m-a cam speriat).. as mai avea timp sa iau postinor2...d astazi iau prima pastilutza din noua folie..... Offline #4 2008-02-10 13:19:01
Re: zanocindeci l ai luat doar in pauza? nu? si contactele tot in pauza au avut loc...si mai continui cu antibioticul si azi nu? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-10 13:29:16
Re: zanocinda,tot antibioticul l-am luat in pauza, si tb sa il continui pana marti(10 zile)- metroanexita bilaterala(+prednison si fenil-butazona).offf...si m-a asigurat ...cat de credula pot fi,doar stiam si eu faza cu antibioticele de asta si o intrebasem. da,si contactele tot in pauza unul imediat inainte de menstruatie si al doilea imediat dupa Ultima oara a fost editat de emilitza (2008-02-10 13:31:12) Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-10 13:34:32
Re: zanocinesti ok atunci...contactele din pauza nu sunt cu risc...dar vei intra cu el si peste folie...asa ca de azi protectie suplimentara pana il termin + inca 7 pastilute...oky? happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-02-10 13:47:07
Re: zanocinmultumesc foarte mult..m-am mai linistit putin acum...chiar incepusem sa devin agitata:(.ink o data multumesc Offline #8 2008-02-10 13:49:04
Re: zanocincu placere si ai grija de acum incolo... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|