homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu ce se intampla-2

#20 2008-02-11 12:43:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Nu stiu ce se intampla

dlx....raspunde cu aceeasi moneda....morow ti-a zis bine....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2008-02-11 12:45:56

bobita
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2007-04-27

la varsta voastra,nu se poate vorbi de maturitate si stabilitate emotionala,dupa"simptome" pare ca s-a plictisit putin si acum vrea sa se joace cu tine. fii si tu mai distant o perioada,fetelor nu le plac mereu baietii cuminti care sunt mereu la picioarele lor

mandra si fericita posesoare a unei  burtici cu ochi bebe Doamne ajuta!

#22 2008-02-11 12:46:29

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Repet ... incearca sa vorbesti cu ea. Incearca sa afli ce are de gand. Oricare ar fi raspunsul ei, oricum e mai bun decat incertitudinea in care esti acum. Stiu ca e dureros, dar e mai bine sa stii exact cum stau lucrurile. Si, vorba lui morow, nu e singura femeie...

Fericita mamica de Aida Maria!

#23 2008-02-11 13:00:30

blue_eyes
Full member
Inregistrat: 2007-09-21

dlx oricat de tare te-ar durea incearca sa  te ti tare nui arata ca suferi si inca ceva fi tu cel care are ultimul cuvant hai capul sus

#24 2008-02-11 17:11:19

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

auziti voi fetele care nu ma "haliti" ce zic eu nu inseamna k trebuie luat si in serios ii dau un sfat k poate si eu la randul meu am trecut prin ceea ce trece el , eu ma stiu cu prietena mea de la 16 ani cand inca eram un " putzoi " , si mi s-au intamplat si mie anumite lucruri pe care dak le-as fi gandit atunci cum le gandesc acuma posibil sa nu mai fi fost ca ea , vadk si el e super indragostit , si ceea ce iti spun eu paremise k o vei lua drept o rautate....dar gandeste-te k daca ea te ignora , raspundei si tu cu aceeasi moneda, tu nu ai prietene? nushtiu....dar vorba aia patroane esti barbat....alta fata nu mai gasesti tu kre sa fiti unu pentru altul?

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

Publicitate

loading...

#25 2008-02-11 17:16:30

andrutza
Vizitator

Trateaz-o cu indiferenta daca face din astea sub ochii tai, las-o sa te caute ea, sa vina ea la tine etc.

Eu cred ca ori se joaca si vrea sa te faca gelos, ori asa e firea ei si probabil s-o fi plictisit. Asteapta sa vezi ce atitudine are in continuare si vezi ce-i poate capul, u n-o mai cauta vezi daca face ea primul pas si daca da, atunci cere-i explicatii dc  procedeaza in felul asta si sare la altii in brate cand pe tine te deranjeaza.

#26 2008-02-11 17:22:26

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

iti dai seama, morrow, ca noi (fetele) gandim putin si din perspectiva noastra cand incercam sa-i dam lui sfaturi. Daca eu m-as purta asa cu prietenul meu ar insemna k m-a ofticat cu ceva si k nu vreau sa-i spun pt k m-am saturat sa ii atrag atentia la fiecare chestie si as vrea sa se straduiasca mai mult... Mai ales daca spune k-l iubeste. De ce sa o lase balta, de ce sa se desparta de ea si sa o "arda" cu altele? Ok, indiferenta.. Dar asa se ajunge la lupta intre orgolii si au aman2 de pierdut. Eu cred k dlx trebuie sa se straduiasca mai mult sa afle ce s-a intamplat si sa-i faca pe plac...

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#27 2008-02-11 17:29:12

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

dlx a scris:

trece pe langa mn, imi face in oftica sarind in bratele altora.

asa ceva nu se face neutral nu o mai baga in seama, si eventual plateste-i cu aceiasi moneda, cel putin de fatada.
ea incearca sa te faca gelos sau vrea sa te enerveze asa rau incat sa o lasi in pace?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#28 2008-02-11 20:01:06

dlx
New member
Inregistrat: 2007-07-16

nu stiu deadrose...sincer eu nu vreau asta...dar asta e:-<

Just in love with my baby hjarta

#29 2008-02-11 20:03:50

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Niki eu nu sunt de acord sa platesti cu aceeasi moneda... Cel mai bine discuti cu ea,ii spui totul pe fatza..si in fctie de ce discutati si de comportamentul ei ulterioir ar trebui sa poti lua o decizie

Poor is the man whose pleasure depends on another

#30 2008-02-12 10:33:12

Hanuschak
Full member
Inregistrat: 2007-04-20

mai eu cred ca fata vrea sa se desparta de tine si nu stie cum altfel. probabil ii e greu sa-ti spuna direct si vrea sa te faca pe tine sa te saturi. asta cred eu. vorbeste deschis cu ea si intreab-o ce vrea exact, sa nu-si mai bata joc de tine. iar tu fi tare, pentru ca daca iti face asa ceva(sare in bratele altora) inseamna ca nu te merita. wink capul sus

Don't drink water, fish have sex in it

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.