|
Nu esti logat.
Pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??-3
#39 2009-09-10 20:37:52
Re: pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??am inteles ca in tratamentul cu nolicin trebuie protectie suplimentara si inca 7 zile de dupa. .sunt in a doua zi de pauza de la marvelon si am inceput azi tratament cu nolicin pt infectie urinara .vreau sa stiu daca va afecta in vreun fel acest tratament menstruatia.(ca data de aparitie , consistenta etc.) Offline #40 2009-09-10 22:38:59
Re: pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??Daca tratamentul il faci in perioada de pauza, nu mai e nevoie de protectie suplimentara pentru ca nu mai interactioneaza antibioticul cu absorbtia anticonceptionalelor. Daca nu termini tratamentul pe durata pauzei de 7 zile si il continui si dupa ce incepi o noua folie de pastile, trebuie protectie suplimentara pe perioada in care iei antibiotic si inca 7 zile dupa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #41 2013-08-06 10:28:59
Re: pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??Buna, am o mica intrebare, a inceput sa ma doara burta intr-o seara si aveam o senzatie de usturime la urinare, am luat o singura pastila de Nolicin, a doua zi, n-am mai simtit dureri si n-am continuat sa le iau. Iau anticonceptionale Logest si sunt cam pe la jumatatea foliei... Am avut contacte sexuale neprotejate, dar fara terminare in interior. Ar trebui sa-mi fac probleme pt acea pastila? Are cum sa influenteze o singura pastila eficienta anticonceptionalelor? Offline #42 2013-08-06 11:35:14
Re: pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??E posibil, dar sansele sunt mici la o singura pastila Offline #43 2013-08-06 11:39:01
Re: pt doctoressa: nurfloxaci sua nolicin este antibiotic sau nu??Nu stiam asta cu cele 5 zile, am mai avut infectii urinare in trecut si la fel, luam 2 zile si nu mai aveam probleme, tot asa cu nolicin, doar ca nu luam AC atunci. Acum de la o singura pastila au incetat durerile de burta si senzatia de usturime si n-am mai continuat, dar nu stiam ca nolicin e antibiotic pana azi cand am cautat pe net sper totusi sa nu fie probleme, mai am 10 zile de AC, nolicinul l-am luat vineri, acum 3 zile, sa am "grija" inca urmatoarele 4? Doar ca fara prezervativ, ca nu-l suport... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|