homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alergie la ovulele Gynozol 400 ????!!!!????

#1 2008-02-11 03:25:53

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

Alergie la ovulele Gynozol 400 ????!!!!????

Buna ziua ,

sunt eu ...Loredana ....m ati sfatuit zilele trecute sa folosesc Gynozol 400 ovule  am folosit data trecuta si am avut reactia aia alergica si am crezut si eu si dvs ca e poate de la spalatura externa cu betadina vaginala sau de la gelul antiseptic si am incetat administrarea ovulelor pentru cam aproape 3 zile dupa cum m ati sfatuit .
   Astazi inainte de a introduce ovulul si chiar cu o seara inainte nu m am spalat cu nimic altceva decit cu apa simpla pe din afara si apoi seara am pus ovulul si m am culcat , nu am avut dureri ca data trecuta si mincarimi sau usturimi .....la inceput ...apoi cam la aproape o ora si ceva au inceput iar senzatiile alea de mincarime , usturime , iritatie , am asteptat putin am zis ca poate e normal putin asha si o sa treaca ......dar nimic au continuat ...am fost la baie am urinat un continut alb si apoi cum a spus si doctoressa m am spalat cu apa simpla din abundenta si cu degetul am scos restul continutului usor ...cu apa simpla .
1.Ce se intimpla, sunt alergica la Gynozol 400 ovule???? Dupa cum am zis am mai avut problema asta anul trecut si am pus Tergynan vaginal pils ...au mers foarte bine si am avut rezultate bune.
2.Ce sa fac , ce ovule sa pun acum????
3.Si la cit timp dupa reactia asta alergica???
4.As vrea sa incerc chestia aia cu iaurtul, din cite am inteles se introduce in vagin seara la culcare pe timp de 6 zile cu o seringa de 5 ml Iaurt simplu....asa i???? Dimineata se spala cu degetul inauntru cu apa simpla????Avem voie sa avem contact sexual ....in timpul "metodei iaurtului"???

Multumesc foarte mult si astept va rog un sfat !smile

#2 2008-02-11 07:32:40

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Alergie la ovulele Gynozol 400 ????!!!!????

1. nu stiu... cred ca un doctor stie mai bine. sau asteapta raspunsul doctoressei.
2. nu stiu daca cineva iti va recomanda un tratament pe forum
3. la fel
4. da. da. nu prea...sau mai bine nu....

#3 2008-02-11 11:53:19

loredaname
Full member

Doctoressa  va rog un raspuns !!!! Si as vrea sa mi ziceti si mie niste creme de genul Clotrimazol cu spectrul international poate le gasesc si eu pe aici...multumesc

#4 2008-02-11 11:59:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ce cred eu c ai gasi si la tine ar fi gynofortul...si da...la sf tratamentului medicamentos pui iaurt de care te speli dimineata...cu degetul si apa chioara...si mai bine fara contact...ce e sigur e sigur...iar daca e musai sa fie cu prezervativ...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-02-11 12:09:10

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

loredana, cu iaurtul e cum a zis crys_ty_na....
ca ovule...de ce nu incerci tot cu tergynan daca a dat rezultate?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-02-11 12:09:39

persifona
Vizitator

Loredaname, exact aceeasi reactie o am si eu la Gynozol neutral Macar imi trece, chiar daca 3 nopti imi vine sa ma urc pe pereti.

#7 2008-02-11 14:01:05

loredaname
Full member

OK smile si sa zicem ca incep TERGYNAN .....cind ar trebui sa le incep ????Crema de genul Gynofort (am gasit ceva aici ceva Gynodaktarin Miconazole Nitrate vaginal cream ) .....dar daca pun Tergynan nu cred ca mai trebuie crema asta nu? Crema asta poate fi folosita si de barbati????Si apropos de ce zicea persifona ca ea are aceiasi reactie la Gynozol dar continua tratamentul ...este sanatos??? Multumesc mult pentru sfaturi si chiar ma simt jenata ca pun atitea intrebari sad va multumesc mult

#8 2008-02-11 14:44:04

loredaname
Full member

va rog un raspuns....

#9 2008-02-11 15:10:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ori Tergynan, ori Gynofort. Gynofort e o crema in doza unica, nu e pentru barbati
eu n-as continua tratamentul daca sunt alergica, in afara faptului ca e neplacut te poti irita destul de tare...

#10 2008-02-11 15:15:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

heimdall are dreptate.mai bine lasa vaginul sa respire nu mai pune nimic o perioada

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-02-11 15:43:28

loredaname
Full member

multumesc mult girls smile ...am sa las vreo citeva zile si apoi am sa incep doar cu Tergynan si apoi am sa fac chestia aia cu iaurtul si sa dea Dumnezeu sa fie bine:) am sa va tin la curent :)have a nice day

#12 2008-06-01 15:32:31

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

am terminat tratamentul cu gynofort ptr colpita micotica... am observat o ameliorare considerabila a simptomelor, dar nu au disparut cu totul... as vrea sa-mi pun ovule gynozol... se poate sau e prea repede? sau e mai bine sa incep instilatiile cu iaurt?

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#13 2008-06-01 16:38:00

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ce simptome mai ai?

happy with him...inlove with him...puss

#14 2008-06-01 22:54:52

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

pai... acum is mai naspa decat azi dimineata... nu mai stiu ce sa fac... e la fel ca inainte... pur si simplu nu mai scap... zici ca-s blestemata cu colpita asta... intru in depresie, nu mai pot! mancarimi si usturime... am ajuns in pragul disperarii... daca auzi cristina ca a sarit cineva din caminul 6 de la etaj sa stii ca eu is aia grater((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.