|
Nu esti logat.
Pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?Pagini: 1
#1 2008-02-11 11:55:37
pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?de vreo 3 luni de zile am niste probleme care ma inspaimanta, am inceput sa fac atacuri de panica, cu nervii sunt la pamant. Totul a inceput cu niste dureri de cap zilnice, destul de puternice, apoi au urmat ametelile, destul de suparatoare si ele. Am fost la doctor m-au trimis la reumatologie pt radiografie coloana vertebrala, doctorii de la spital nu stiu de au inteles, ca mi-au radiografiat doar regiunea gatului, unde au gasit "tulburari de statica cervicala", nimic grav care ar trebui sa se rezolve, mi-ai dat flamexin si ginko pt circulatie, sa nu ma mai doara capul. Intre timp au inceput dureri si ale coloanei, mai bine spus niste junghiuri, intepaturi, uneori sunt puternice ca de abia ma mai misc, dar imi revin repede. Recent toate durerile parca se localizeaza pe partea stanga, uneori ma doare cand respir, alteori dupa ce fac efort, ma duc la sala, si dupa vreo 2 zile incepe sa ma sacaie din nou partea stanga, uneori am impresia ca si cand inghit ma inteapa. Nu mai stiu ce sa fac la cine sa ma duc, am zis ca ma duc la timisoara sa imi fac un rmn , imi e frica sa nu fie totusi altceva, mai ales ca de curand o ruda mai indepartata a murit de cancer pulmonar si acuza dureri toracice Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2 2008-02-11 12:02:43
Re: pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?de la candida tusesti, asta e clar...irita gitul nu caile respiratorii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-11 12:08:17
Re: pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?multumesc doctoressa, doar ca am impresia ca nu mai scap de candida veci, am incercat tot ce se putea incerca, pana si prietenul meu face tratament si degeaba....atata nizoral am bagat in mine si am inteles ca e foarte toxic pt ficat Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-02-11 12:14:22
Re: pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?fa o antifungigrama Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-09-12 00:01:42
Re: pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?Doctoressa, unde pot face o antifungigrama?Si cat costa?Se poate face fara recomandarea medicului ginecolog, nu?Pot merge cu ea la ginecologul meu dupa sau mi se da tratament la centrul unde am facut-o? Today, everything's OK! Offline Publicitateloading...
#6 2008-09-12 00:04:28
Re: pt doctoressa sau oricine altcineva...... probleme cu coloana?la institutul cantacuzino ar trebui sa poti face... happy with him...inlove with him... Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|