|
Nu esti logat.
Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!#1 2008-02-11 12:47:27
va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Am vazut pe foarte multe discutii legate de papanicolau!Eu nu mai inteleg nimic sincer!am fost la ginecolog si am facut un test de secretie si testul papanicolau!rezultatele la papanicolau sunt: Offline #2 2008-02-11 12:49:28
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!ai candida, cu inflamatia de rigoare...atit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-11 12:56:58
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!scuza-ma doctoressa ca insist pe tema asta dar este posibil ca o persoana mjai in varsta cu viata sexuala activa sa aibe clasa I sau i-au gresit analizele?multumesc si scuze de insistenta! Offline #4 2008-02-11 12:57:27
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!e posibil, de ce sa nu fie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-03-13 18:09:15
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!bacili gram negativi prezenti in secretie ce indica? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-13 18:11:57
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!cred ca gardnerella... dar nu numai Offline #7 2008-03-13 18:16:57
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!postez aici analiza mea la secretie poate ma lamureste ana si pe mine sunt implicata subiectiv nu imi dau seama daca am ceva si daca da ce anume VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-03-13 18:21:28
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!n-ai nic mami de minuni Offline #9 2008-03-13 18:22:36
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!bravo, evil Offline #10 2008-03-13 18:22:37
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!sarumana ana poti sa intri nitel pe mess te rog ana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-03-13 18:22:59
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!cresti mare mami de minuni Offline #12 2008-03-13 18:24:13
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!intra nitel pe mess te rog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-03-15 23:41:51
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Am si eu o intrebare, in spital mi s-a spus ca am "stenoza de col" sa fie motivul pt care nu raman insarcinata, dupa instilatiile facute care m-au durut infiorator e posibil sa se fi rezolvat si stenoza de col?....... ''realitatea e ruina unui vis'' Offline #14 2008-03-16 00:00:43
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!stenoza de col vezical? happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-03-16 11:06:52
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Nu vezical , mi s-a spus ca am stenoza de col si ca ar trebui sa-mi monteze sterilet , sau ceva de gen......insa dupa instilatiile facute nu a mai zis nimeni nimic de stenoza......nu pricep, cum isi dau seama ca trimpele sunt defundate daca nu mai fac inca o salpinografe la sf ?????????? ''realitatea e ruina unui vis'' Offline #16 2008-03-16 16:08:21
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!dar stenoza de col nu e una si aceeasi cu trompele infundate. oricum nu vad cu ce ar ajuta steriletul stenoza de col... mami de minuni Offline #17 2008-03-16 19:40:18
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Nu am zis ca e una si aceeiasi , trompele infundate "cica" au fost rezolvate cu instilatii.......desi nu vad niciun rezultat, stenoza de col mi-au vazut -o atunci cand imi faceau instilatii.......ce se face pt stenoza de col?...... ''realitatea e ruina unui vis'' Offline #18 2008-05-05 19:45:04
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Ajutati-ma va rog si pe mine; de aproape un an ma confrunt cu o secretie vaginala urata , mancarimi, usturimi, senzatii de arusura... ultimul test de secretie vaginala arata asha: Leucoite(++), celule epiteliale plate, diplococi gram pozitivi, levuri ovalare si filamente ps.miceliene(+) mi s-a prescris nizoral si cervucid (am si o mica leziune pe col).. ce parere aveti fetelor? se vede clar din analiza asta ce bacterie am exact ? exista alt tratament mai bun? nu mai am incredere ..... Offline #19 2008-05-05 19:48:51
Re: va rog frumos lamuriti-ma si pe mine!Ai o candidoza....nizoralul e ok....dar cervugidul e pentru rana pe col...poate trebuia combinat si cu altceva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|