|
Nu esti logat.
Inselat...#1 2008-02-11 22:38:18
inselat...daca il ajuta Doamne Doamne, puiu meu vrea sa mearga in martie in Italia, pana face niste bani sa-si plateasca datoriile. Normal ca nu-mi prea convine, da stiu ca altfel nu se poate. Mi-a promis ca se intoarce cat poate de repede, ca sa ne continuam planurile. Insa ma gandeam ca daca m-ar insela? As putea oare sa-l iert? 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #2 2008-02-11 22:39:11
Re: inselat...daca te iubeste nu te va insela,vorbesc din proprie experienta. expect the worst , hope for the best! Offline #3 2008-02-11 22:56:58
Re: inselat...si iubitu meu se gandeste sa plece in strainatate pt cateva luni... si mie mi-a trecut gandul asta prin cap... si mi-e si rusine de ce am gandit Offline #4 2008-02-11 23:18:03
Re: inselat...unde sa te insele ? in italia ? nu prea cred #5 2008-02-11 23:33:04
Re: inselat...depinde..gandeste-te ca el merge acolo ca sa munceasca, sa va faceti un viitor impreuna, nu ca sa se distreze. si banuiesc ca tu il cunostii cat de cat stii ce poate face. oricum daca Doamne fereste o sa te insele, e posibil sa nu afli niciodata...n-ai de unde stii. tu trebuie sa ai incredere in el, si crede-ma ca mai usor e sa-l inseli tu pe el, decat el pe tine. il iubesti?crede-l...poate suna prosteste, dar fara incredere, tot timpul o sa-l suspectezi si iti faci rau tie. daca cumva afli ca te-a inselat, asta numai tu stii daca ai putea sa-l ierti Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 12:08:43
Re: inselat...
stiu ca nu merge acolo sa ma insele, da ma gandeam in caz ca s-ar intampla daca l-as putea ierta... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #7 2008-02-12 12:11:15
Re: inselat...ancutika, iti dai seama ca posibilitatea nu e exclusa.. Offline #8 2008-02-12 12:13:37
Re: inselat...Stai linistita ca daca ar vrea sa te insele..te-ar insela si aici acasa nu trebuie sa se duca pana in Italia...eu zic ca ii acorzi mai multa incredere si sa gandesti pozitiv. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #9 2008-02-12 12:15:51
nu am inselat.de ce sa te insele daca aveti planurii de viitor?sunt sigura daca ar exista tentatii ar stii sa cedeze mai ales daca te iubeste take me as i am or watch me as i go! Offline #10 2008-02-12 12:47:01
Re: inselat...daca vrea sa te insele poate face asta si aici cu siguranta ! dar cred ca el pleaca acolo pt altceva dupa cum ai spus si tu "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #11 2008-02-12 12:49:18
Re: inselat...eu cred ca daca ai incredere in cineva,nu te gandesti ca te va insela,daca iese pe usa.e mai usor de ascuns o aventura la mii de km de tine,intr-adevar,dar asta nu inseamna ca el va face pasul asta.eu nu am fost niciodata inselata,nu stiu daca as putea ierta,si tocmai pt ca am incredere in el si il iubesc,nu ma gandesc la varianta asta. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #12 2008-02-12 13:56:18
Re: inselat...Multumesc pentru incurajari stiu ca ma iubste si se va intoarce la mine... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #13 2008-02-12 14:08:26
Re: inselat...pai,vezi? asta e cea mai buna atitudine si tu trebuie sa-l sustii,nu sa-l zapacesti cu gelozii nefondate,ca nu va ajuta cu nimic asta. Ciao! mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #14 2008-02-12 16:14:44
ancutika...incearca sa te concentrezi pe planurile voastre de viitor si pe scopul pentru care se duce el defapt acolo...treaba asta cu inselatu' se poate pune si daca e plecat si daca e aici...banuiesc ca stii si tu foarte bine lucrul asta...dar nu toata lumea insala...multi o fac, asta e clar, dar nu toti suntem la fel....si depinde extraordinar de mult de situatie...eu nu cred ca e cazul tau..si zic sa stai linistita si sa incerci sa fii alaturi de el... baby Dragos Offline #15 2008-02-12 16:25:11
Re: inselat...anculika, si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare cu a ta asta vara, si sincer mi-am dat seama ca teama asta nu isi are rostul, e ca si cum ti-ar fi frica de un cutremur...cutremurul se poate intampla oricand, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa stam tot timpul la usa cu bagajele facute, ca poate se intampla acum...stiu ca poate suna cuidata comparatia pe care am facut-o dar sfatul meu este sa stai linistita, daca se va intampla tu probabil vei afla si vei vedea pe moment ce trebuie sa faci...desi daca ai spus ca a plecat ca sa stranga niste bani pentru voi, nu cred ca te va insela...ai incredere in el Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-02-12 16:25:44) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2008-02-12 22:43:01
Re: inselat...aici nu m-am gandit niciodata ca m-ar putea insela ca si daca nu eram impreuna il simteam langa mine si simteam ca ma iubeste.Ii simteam tot timpul prezenta. Da nu stiu cum o sa ma simt stiindu-l acolo.. Ultima oara a fost editat de ancutika (2008-02-12 22:46:02) 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|