|
Nu esti logat.
Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....#1 2008-02-12 14:47:21
Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Azi am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv(a doua linie prezenta dar destul de stearsa). Pe langa acest test am destule simptome care indica faptul ca sunt insarcinata. Ultima oara a fost editat de rc (2008-02-12 14:48:17) Offline #2 2008-02-12 14:50:54
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc, virsta sarcinii se calculeaza din prima zi a ultimei menstruatii...deci ai cam 4 saptamini de sarcina.... pe la 6-8saptamini e cel mai bine sa faci intreruperea... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-12 14:53:17
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....sarcina ta are mai mult, nu doar 2 saptamani, pt k o sarcina se vede cam la trei saptamani de la contactul cu risc.recomandari de cabinete din bucuresti nu-ti pot da pt k nu sunt de acolo.poti sa ai dureri mari dupa, sau durerile pot sa fie minore-asta difera de la organism la organism.tre sa fii pregatita si sufleteste destul de bine si de acum inainte sa folosesti o metoda sigura de contraceptie. Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-02-12 14:54:35) Offline #4 2008-02-12 15:12:41
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Am calculat vechimea sarcinii in functie de momentul in care am fost la ovulatie. Adica aproximativ acum 2 saptamani. Offline #5 2008-02-12 15:15:18
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc.....nu in urmatorele 2-3 ci peste 2-3 saptamini Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 15:18:13
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc nu am vrut sa te superi.sper s atreci repede peste Offline #7 2008-02-12 15:31:20
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Nu am motiv sa ma supar.... Cum am mai spus, nu este o sarcina nedorita...urasc asociatia asta de cuvinte... pur si simplu nu este momentul potrivit (am o varsta destul de mica). Momentan ma simt bine si incerc sa nu ma gandesc la acest subiect ca la o problema dar evit sa devin prea subiectiva. Imi este teama insa de "armata de hormoni care ma pandeste" si de eventuale complicatii. Sper sa fie totul bine si sa reusesc sa trec cat mai usor peste interventie(fizic si psihic). Offline #8 2008-02-12 15:33:30
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....la ce "armata de hormoni" te referi? Offline #9 2008-02-12 15:35:21
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc...noi iti tinem pumnii si cu orice te putem ajuta fii sigura ca o vom face Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-02-12 15:35:22
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....of, rc, dupa ce trece totul, eu zic sa te duci sa vorbesti cu doctoressa si o sa-ti explice tot ce vrei sa stii, ca am impresia ca ti s-au spus tot felul de lucruri neadevarate... Offline #11 2008-02-12 15:37:16
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Nu pot decat sa iti doresc tot binele din lume si multa putere sa depasesti momentul. Urmeaza o perioada destul de grea pentru tine si singurul sfat pe care ti-l putem da noi este sa te gandesti bine inainte de a face pasul asta. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, mai ales ca spui ca esti micuta. Dar ... capul sus. Totul o sa fie bine. Altceva nu pot sa iti spun. Nu am trecut niciodata prin asa ceva multumesc celui de sus. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2008-02-12 16:02:16
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....
Am o prietena...care a avut parte de "sentimente materne" destul de puternice in special dupa intrerupere...Din ce am citit inca de la inceputul sarcinii au loc anumite schimbari comportamentale cauzate de hormonii... Offline #13 2008-02-12 16:05:25
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc, esti din Bucuresti ? Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-12 16:07:01) Offline #14 2008-02-12 16:05:36
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....rc....ai mai intrebat undeva si iti spuneam ca, pentru intrerupere de sarcina e ok sa mergi la Marie Stopes Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2008-02-12 16:05:53
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....nu la toata lumea simptomele sunt aceleasi.cat despre cabinet, nu stiu unul in bucuresti pt k nu sunt de acolo dar sogur k vor veni fetele imediat cu recomandari Offline #16 2008-02-12 16:21:28
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....
cum sa nu...e absolut ok heimdall Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2008-02-12 16:26:42
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Am fost la dr. Cioflan : Top Medical Center, Str. Stirbei Voda nr. 69, sector 1 , Tel. (021)314.27.74 Offline #18 2008-02-12 17:02:44
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....Multumesc pt recomandare heimdall. Off-topic - am fost cu prietena mai sus mentionata cand a facut intreruperea de sarcina... Cabinetul era situat undeva in apropiere de plaza (nu cunosc zona). Mi sa parut cam ciudat modul in care se petrecea "actiunea". Intr-o singura seara(de la 7 la 9) un doctor a efectuat peste 10 avorturi intr-un apartament de bloc.. Erau cupluri in asteptare si pe hol... In timp ce o pacienta era pe masa urmatoare deja era anesteziata... Si in mod ciudat persoana care a recomandat respectivul cabinet era mai mult decat bine instarita. Imi scapa mie ceva ? Offline #19 2008-02-12 20:33:08
Re: Intrerupere de sarcina. Am nevoie de sfaturi :-S ....sa speram ca iesi bine din povestea asta trista....iti tinem pumnii! ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|