|
Nu esti logat.
Cu karissa nici un efect secundar..-3#39 2008-02-14 20:18:53
Re: cu karissa nici un efect secundar..trebuie vazut daca sunt ok pt tine...caci se pot potrivi la o persoana...iar la alta nu...iar in ceea ce priveste efectele adverse sunt la fel la toate anticonceptionalele... happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-02-15 10:25:12
Re: cu karissa nici un efect secundar..mai... eu cand am fost la gineco pt ac, nu mi-a dat nici o analiza.. mi-a facut doar un control, mi-a zis ceva de uter si nastere cu dureri (sa fie uter retrovers? nu mai stiu, eram prea speriata de bombe atunci...) si mi-a dat karissa. oare ar fi cazul sa fac analizele astea? metionez ca iau karissa de peste un an si nu am avut deloc efecte secundare (cu exceptia unui spotting in prima luna). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #41 2008-02-15 10:28:10
Re: cu karissa nici un efect secundar..e ok, katami, daca n-ai avut probleme cu ele Offline #42 2008-02-15 11:11:36
Re: cu karissa nici un efect secundar..mersi, heimdall probabil il ajuta sa vada cati hormoni ai deja, ca sa stie cati mai poti baga in tine fara pericol... cred ca nu-i rea ideea (eu oricum raman pe a mea, ar trebui sa se faca macar o lama obligatorie inainte de prescriptia ac... ca poate ai cine stie ce - asimptomatic - si te trezesti ca mai dai si altuia... omului iubit). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #43 2008-02-15 11:16:21
Re: cu karissa nici un efect secundar..pai da, dar diferentele dintre pastile sunt atat de mici ca nu prea conteaza cati hormoni ai tu deja... asa credeam si eu, dar chiar daca 2 persoane ies la testele hormonale cu rezultate identice, luand aceeasi pastila pot avea efecte secundare diferite... organismul nu e ceas, fiecare reactioneaza diferit Offline Publicitateloading...
#44 2008-02-15 15:18:54
Re: cu karissa nici un efect secundar..buna,..... eu in mod normal imi incep blisterul sambata dar ieri in loc sa imi iau doza de joi am laut doza din ultima vineri (inainte cu o saptamana si 2 zile) si am avut si contact sexual ,in ce mod mi-am afectata corpul si pot sa fiu gravida? Offline #45 2008-02-15 15:22:21
Re: cu karissa nici un efect secundar..nu conteaza ordinea in care le iei au aceiasi concentratie .karissa iei ? Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-02-15 15:23:00) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2008-02-15 15:23:33
Re: cu karissa nici un efect secundar..da karisee... dar am incurcat doza.....atunci probabil ar tr sa iau acum cea d joi care tr sa o iau ieri.... Offline #47 2008-02-15 15:23:38
Re: cu karissa nici un efect secundar..daca ai luat vineri ep cae de joi nu este nici o problema dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #48 2008-02-15 15:26:04
Re: cu karissa nici un efect secundar..
nu conteaza ordinea ci sa iei 21 de pastilute VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2008-02-16 19:28:38
Re: cu karissa nici un efect secundar..Buna. Am si eu o mica problema, am luat Loette timp de 5 luni si in ultimele 2 luni am avut spotting, asa ca doctorita mi-a zis sa iau Karissa. Intrebarea mea este urmatoarea: am terminat cele 28 de pastilute de Loette (ultimele 7 inacitve) ieri, incep sa iau de azi karissa? Pe prospect scrie ca daca le schimb, se iau din prima zi de menstruatie...eu credeam ca le iau in continuare pur si simplu. Dupa prospect, ar insemna sa stau o luna fara sa le iau si sa iau cand o sa apara menstra? Nu ar fi o pb pentru ca oricum luna asta nu cred ca o sa ma vad cu pritenul meu...Voi ce ma sfatuiti? Le incep in seara asta sau la urmatoarea menstra? pupici Offline #50 2008-02-16 19:33:27
Re: cu karissa nici un efect secundar..ia karissa din seara asat nu sunt probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2008-02-16 19:33:56
Re: cu karissa nici un efect secundar..ia le linistita de azi happy with him...inlove with him... Offline #52 2008-02-16 19:34:29
Re: cu karissa nici un efect secundar..ms mult, si eu ma gandeam la fel...dar na...ma pusese pe ganduri prospectul Offline #53 2008-02-16 19:35:32
Re: cu karissa nici un efect secundar..cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|