|
Nu esti logat.
Fetelor ajutor :((-2#20 2008-02-12 17:13:06
Re: fetelor ajutor :((dak ti'a formatat decat C'ul mai ai sanse dar dak a formatat tot hardul slabe sanse sa existe vreun program ceva Avem 1 an si 5 lunite Offline #21 2008-02-12 19:45:27
Re: fetelor ajutor :((anytza de ce l-a formatat? Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-12 19:47:52) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #22 2008-02-12 19:51:44
Re: fetelor ajutor :((cris, reinstalarea sistemului nu e acelasi lucru cu formatarea calculatorului? zic si eu... Offline #23 2008-02-12 19:55:52
Re: fetelor ajutor :((nu micaella...un sistem se poate instala cu formatare si se instaleaza un sistem curat nou nout..sau fara formatare si iese o bulibaseala de sistem...daca se face reinstalarea cu formatare atunci se formateaza doar discul C si tot ce era pe el e pierdut...insa cu putin noroc poti recupera cate ceva...asta daca ai noroc si noul sistem nu s-a scris pe disc in acele locuri unde ai tu informatia pierduta...daca s-a scris peste ele atunci astalavista baby...daca nu poate poate recuperezi...dar si atunci cu sanse mici N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #24 2008-02-12 21:04:35
Re: fetelor ajutor :((micanarcisa deci hai sa iti povestesc...iubi meu si-a luat o placa de sunet si a venit baiatul asta sa instaleze..bunnnnn si a formatat tot hardul si pampalaul a salvat doar muzica si ce mai aveam io pe acolo dar pozele cica a uitat sa le salveze..off macar o parte as vrea sa recuperez ......crezi ca se mai poate?? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-12 21:06:34
Re: fetelor ajutor :((de ce a formatat harddiskul pt o placa de sunet?...ai reinstalat sistemul? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #26 2008-02-12 21:07:31
Re: fetelor ajutor :((
a reinstalat sistemul Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #27 2008-02-12 21:07:59
Re: fetelor ajutor :((pentru o placa de sunet a reinstalat un sistem de operare ? :f?rv?nad: N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #28 2008-02-12 21:09:34
Re: fetelor ajutor :((
deci vb limbi straine cu mine ca habar nu am cu ce dracu se mananca...stiu doar ca nu mergea f bine calc si cica mi la facut el acum sa mearga mai bine avea virusi in el mergea super greu Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #29 2008-02-12 21:12:09
Re: fetelor ajutor :((nasol N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #30 2008-02-12 21:16:28
Re: fetelor ajutor :((am si d si e si da pozele le aveam in my documents nush de ce le-am pus acolo si acum am vazut ca nu mai am nici microsoft office nu am nici word nici excell.....offf prevad o cearta cu iubi numai el e de vina :f?rbannad: Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #31 2008-02-12 21:18:30
Re: fetelor ajutor :((ce instalare e aia fara softurile elementare...of of unii merita numai suturi ca se dau stiutori si de fapt e o varza in capul lor... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #32 2008-02-12 21:21:46
Re: fetelor ajutor :((sarumana Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|