homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Libertatea intr-o relatie!

#1 2008-02-12 16:50:15

catherine
New member
Inregistrat: 2007-08-21

Libertatea intr-o relatie!

De ce e bine sa lasi libertate partenerului?

Am o problema foarte grava! Chiar acum ma "certam" cu prietenul pe mess...el e la servici. Si dintr-o prostioara am ajuns la tot felul de cuvinte grele... Stiu ca are dreptate...dar nu stiu ce as putea sa fac sa schimb asta. Sunt mult prea posesiva, prea geloasa! Nu mai are nici prieteni din cauza mea! sad Locuim impreuna si stiu absolut tot ce face! Chiar si la servici... Asta e o parte din ceea ce mi-a scris azi: sad
Puiu: din moment c tu imi indici fiecare miscare....
Puiu: c drepturi AM eu?
Puiu: la urma urmei e normal
Puiu: doar nu am pretentia
Puiu: sa am aceleasi drepturi ca si tine in relatia asta
Puiu: si eu prea sunt exagerat

Puiu: TU IMI INDICI FIECARE MISCARE
Puiu: cand vine vb de...ORICE
Puiu: GANDESTI IN LOCUL MEU

Puiu: ar mai fi
Puiu: nivelul in care esti geloasa pmine
Puiu: dar la ala am renuntat sa sper
Puiu: ca se mai poate schimba ceva
Puiu: de ce nu poti sa ai incredere in mine???

Vreau sa ma schimb! Vreau sa nu mai fiu asa pentru ca nu fac altceva decat sa il indepartez de mine! Nu am vointa! Stiu ca gresesc! Ajutati-ma cu un sfat ...ceva... Poate e cineva in situatia mea! Desi....nu cred! sad

#2 2008-02-12 16:58:20

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

Re: Libertatea intr-o relatie!

been there, done that.. si a iesit urat.
pai....din cate vad eu..teoria o stii...acum depinde numai de tine sa o pui in practica! cel putin sa simulezi o libertate de miscare..sa para si omul din cand in cand stapan pe situatie smile wink .. dak mai mult nu poti.

Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-02-12 17:02:38)

#3 2008-02-12 17:12:05

catherine
New member

micaella4 a scris:

been there, done that.. si a iesit urat.
pai....din cate vad eu..teoria o stii...acum depinde numai de tine sa o pui in practica! cel putin sa simulezi o libertate de miscare..sa para si omul din cand in cand stapan pe situatie smile wink .. dak mai mult nu poti.

La inceput nu eram asa! Nu stiu de ce am devenit monstruletzul asta!
Sunt de 2 ani si jumatete cu prietenul meu si inainte de relatia asta am avut pe altcineva... M-a inselat si poate de-asta mi-e atat de greu sa ma controlez acum... Nici nu stiu ce sa fac! sad Nici macar sa simulez o libertate de miscare nu pot.... grater

#4 2008-02-12 17:12:41

laleauaneagra
New member
Inregistrat: 2008-01-29

daca nu iti schimbi atitudinea....sigur nu va mai dura mult relatia voastra sad

#5 2008-02-12 17:13:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

catherine, mai intai trebuie sa-ti raspunzi tu de ce te porti asa cu el, de ce ti-e frica ? si de unde vine frica asta ? si apoi sa incerci sa fii putin mai constienta de ce faci si ce spui si sa incepi sa te mai abtii... putin cate putin
tie ti-ar placea sa te controleze cineva la fiecare miscare ?
si ce faci tu mai exact ca sa-l controlezi ?

ooops, am vazut partea cu inselatul
am fost si acolo, ma tem ca e foarte greu, daca nu imposibil a mai ai incredere in el. unele persoane pot sa depaseasca momentul, altele nu
daca vrei sa ramai cu el ia-o de la capat si fa tot ce poti ca sa ai incredere in el. daca nu merge, mai bine lasa-l, va chinuiti amandoi

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-12 17:15:01)

Publicitate

loading...

#6 2008-02-12 17:16:10

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Nu cred ca e vb de libertatate aici ci de incredere.Daca iubitul tau actual nu te-a inselat si nu ti-a dat batai de cap pana acum incearca sa ai incredere in el sa ii dai 1pic de libertate.si libertatea asta trebuie inteleasa bine,fiecare din noi o intelegem poate altfel.
Poate ar fi bine sa mai ai o discutie cu el si sa aflii tot ce il deranjeaza la capitolul asta..gandeste-te ca daca nu te schimbi poti sa il indepartezi rau de tine si poti sa faci asa si cu posibilii viitori prieteni.

#7 2008-02-12 17:21:15

catherine
New member

Nu el e cel care m-a inselat... Doamne fereste de asa ceva! Nu as putea sa il mai iert vreodata! Am avut o alta relatie destul de serioasa si...am fost inselata....si mi-e frica sa nu mai fac aceeasi greseala... Mi-e frica sa nu-l pierd! Cu toate ca nu mi-a dat niciodata motive!
Sunt constienta ca sunt sanse sa il pierd in ritmul asta... L-am facut chiar sa se certe cu parintii lui din cauza mea!  grater  Am incercat sa  ma abtin... Chiar am incercat... Dar nu stiu de ce nu pot!

Ultima oara a fost editat de catherine (2008-02-12 17:21:44)

#8 2008-02-12 17:27:54

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

catherine,trebuie sa constientizezi ca fiind astfel nu vei face decat sa il indepartezi de tine. Intai il poti indeparta pt. ca esti prea posesica,si atunci cand ii va mai trece din "indragosteala" va realiza ca il sufoci si va fugi. Si mai apoi il poti pierde pt. ca il indepartezi de familie,lucru care iar,ti'l poate reprosa. neutral Oricum ai gandi'o,daca intr'adevar tii la el,lasa gelozia nefondata,si bucura'te ca este langa tine,si ca te iubeste. El va aprecia asta.

#9 2008-02-12 17:28:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

catherine, stiu ca e greu, si pe mine fostul m-a inselat, dar incerc din rasputeri sa am incredere in actualul si sa ma abtin. ba uneori exagerez, nu-l sun ca sa nu creada ca-l controlez si chestii de genul asta. o vreme va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci sau sa spui ceva, dar o sa reusesti. e important sa vada el ca incerci, o sa se simta bine ca ai incredere in el
spune-ne cam ce-i spui tu si cam in ce situatii, ca sa vedem cum poti s-o dregi
bafta, sigur o sa reusesti smile

#10 2008-02-12 17:28:44

andrutza
Vizitator

Catherine e bine ca iti dai seama singura ca gresesti, primul pas l-ai facut pt ca iti recunosti vina, stii si motivul pt care procedezi asa, dar nu trebuie sa stai cu frica in san ca te-a inselat cel dinaintea lui si sa nu faca si el acelasi lucru....pai daca ti-e teama mereu de treaba asta nu o sa fi fericita in relatie nici u nici el, el cu atat mai mult. Libertatea e f buna, nu poti sta nici toata ziua numai cu el si el cu tine, la un moment dat te saturi oricat de mare ar fi iubirea...e bine sa isi vada si el prietenii din cand in cand, u la fel, trebuie sa aveti si preocupari independente unul de altul....nu sa ajungi sa depinzi de el, asta nu e in regula pt ca tot tie iti va veni greu daca nu o sa stati toata viata impreuna. Daca baiatul nu-ti da motive de suparare, de ingrijorare nu vad dc ti le-ai face singura, eu zic sa incerci uso usor sa-l lasi sa faca si ce vrea el, pt ca in felul in care procedezi u nu poti sa-l cunosti cum este el de fapt...daca incerci sa-l lasi sa faca el ce are de gand, sa nu-i mai spui ce sa faca, sa-l lasi sa mai iasa, o sa-l cunosti mult mai bine si ii vezi adevarat lui personalitate, asa el cum e acum e de fapt cum ai vreau u nu cum ar vrea el sa fie si cum este de fapt.

#11 2008-02-12 17:28:45

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

ba trebuie sa poti!!!! cantareste bine lucrurile si motiveaza-te ca poti sa il pierzi. mai ales ca nu iti da motive. mai bine musca-ti limba (metaforic vb) dcat sa ii dai ordine si sa il controlezi. eu am fost foarte geloasa si nu aveam incredere in el si m-am schimbat cand mi-am dat seama ca daca continui o sa raman singura. de ex. acum 10 minute m-a sunat sa-mi zica ca mai ramane la serviciu ca are ceva de facut etc. si i-am multumit ca m-a anuntat si i-am urat spor la lucru, chiar daca am inghitit de doua ori in sec. si ma bucur ca nu am inceput iar cu chestii de genu: da totusi cand vii, cu cine esti, da ce mai ai de facut....

Cu zambetul pe buze...

#12 2008-02-12 17:39:22

catherine
New member

Offf! E foarteee greu! Stiu ca aveti dreptate...si va multumesc din suflet pentru sfaturi! Ma doare foarte tare faptul ca l-am schimbat... Era altfel...plin de viata, optimist...poate astea sunt lucrurile care m-au atras cel mai tare la el...si acum... sad Stiti reclama aia: "Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit..." Asa am facut si eu... Imi zicea azi ca  s-a schimbat prea mult sa redevina baiatul ala... Mi-a zis ca a devenit exact cum am vrut eu sa fie...de ce vreau acum sa il schimb? sad

#13 2008-02-12 17:55:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

gaseste-ti un hobby wink sau ceva sa nu te mai gandesti la el

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#14 2008-02-12 19:49:06

skumpi
Vizitator

pune`te u putin in locul lui si gandeste`te cum te`ai simti sa te sufoace toata ziua...sa stea pe capu tau...sa nu poti face nik fara el sau fara ca el sa stie...
sper k iti imaginezi prin ce trece el acum...
probabil k iubitul tau te iubeste mult si de aceea accepta situatia dar la un mom dat se va satura si el...
ai grijuka`

#15 2008-02-12 20:27:28

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

laleauaneagra a scris:

daca nu iti schimbi atitudinea....sigur nu va mai dura mult relatia voastra sad

exact

aici e mai mult vb de incredere ... tu tre sa ai incredere in el ...mai ales daca nu ai motive sa te indoiesti

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#16 2008-02-12 22:28:23

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

eu nu-s in situatia ta. sunt in situatia lui. neutral si eu sunt cu iubi de 2 ani si m-am saturat de scenele lui de gelozie. el planuieste sa-mi ia inel de logodna... neutral eu ma gandesc ca nu voi mai putea suporta mult timp.  trebuie sa ai incredere in cel de langa tine ca sa poti trai linistit.
la voi e diferit ca tu constientizezi ca gresesti. gandeste-te ca oricine ar fi in locul lui aceeasi va fi situatia. daca va iubiti fa efortul si schimba-te. nu te mai lovi de probleme inventate de tine. pana la urma...  de ce sa tii langa tine cu forta, sa obligi pe cineva sa stea numai langa tine cand numai tu nu-i esti de ajuns? este asta persoana pe care o vrei langa tine? daca te inseala inseamna ca nu a meritat. dar daca nu o face... daca nu ti-a dat niciodata motive sa nu ai incredere in el iubiti-va si fiti fericiti.
te lovesti de mult prea multe probleme in viata ca sa mai inventezi si tu unele doar ca sa nu iti fie bine.

#17 2008-02-13 07:31:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

toate avem instinctul asta...de a schimba pe cel drag. depinde cum si in ce parte....
capul sus...si lasa-l sa mai zburde putin

#18 2008-02-13 10:46:57

catherine
New member

heimdall a scris:

spune-ne cam ce-i spui tu si cam in ce situatii, ca sa vedem cum poti s-o dregi
bafta, sigur o sa reusesti smile

Ar fi atatea de ziiiiis.... Dar o sa mentionez cateva lucruri aiurea pe care i le fac... cred ca cel mai grav ar fi faptul ca sunt prea geloasa... Are o colega de servici tare draguta...si, chiar daca nu vorbesc ei prea mult, nu pot sa nu fiu geloasa. M-a asigurat de foarte multe ori ca nu e nimic intre ei...l-am pus sa imi promita ca nici macar nu o mai saluta. Stiu ca gresesc si am incredere ca niciodata nu m-ar insela, dar imi imaginez eu tot felul de scenarii...si imi fac rau singura!

Si ar fi situatiile de care ma acuza el ca "il controlez": fac urat daca mananca seminte prajite in camera (prea multa mizerie!), nu "il las" sa asculte muzica tare si ma deranjeaza anumite melodii pe care le pune (si de obicei le schimb!).. sad ma supar daca nu poarta hainele pe acre "vreau eu" sa le poarte... Si foarte grav ca l-am pus sa imi promita ca nu mai citeste nici macar "Libertatea" ca e plina de tipe dezbracate...de site-uri de genul nici nu mai vorbesc! La prieteni a renuntat...din cauza mea! Si era de fiecare data in centrul atentiei in grupul lui de prieteni...si nu numai! Are o manie sa fredoneze pe strada, la metrou...si mor cand il aud! La fel...ii place sa ma ia in brate...sa ma sarute...in public! Si mereu ii zic: "Puiu, gata! Ca se uita lumea la noi!" Si, Doamne, sunt atat de pesimista si bolnavicioasa! Si cand are si el chef de viata si e bine dispus...ii stric toate planurile! sad Offf! Si ar mai fi atatea! grater

Poate dupa toate astea, credeti ca sunt un monstru sau ceva de genul... Stiu ca sunt! Si vreau atat de tare sa ma schimb! Nu stiu cum m-a suportat atat timp langa el! Nu eram asa inainte...de moartea mamei mele! De atunci totul s-a schimbat! Am cazut intr-o depresie groaznica! Daca nu ar fi fost el sa aiba grija de mine... Si sunt atat de nerecunoscatoare! neutral

#19 2008-02-13 10:52:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu esti un monstru.
cert este ca relatiile de genul asta se destrama...
in momentul in care iti vine sa mai faci "asa urat" zambeste. autoeducarea e cea mai buna in cazul asta.
incearca sa-i faci surprize placute, de ex ii aduci tu seminte cand are nevoie... e o surpriza pt el sincer.
si eu am fost la fel... dar mi-am dat seama ca gresesc...si acum e mai bine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.