|
Nu esti logat.
Libertatea intr-o relatie!#1 2008-02-12 16:50:15
Libertatea intr-o relatie!De ce e bine sa lasi libertate partenerului? Offline #2 2008-02-12 16:58:20
Re: Libertatea intr-o relatie!been there, done that.. si a iesit urat. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2008-02-12 17:02:38) Offline #3 2008-02-12 17:12:05
Re: Libertatea intr-o relatie!
La inceput nu eram asa! Nu stiu de ce am devenit monstruletzul asta! Offline #4 2008-02-12 17:12:41
Re: Libertatea intr-o relatie!daca nu iti schimbi atitudinea....sigur nu va mai dura mult relatia voastra Offline #5 2008-02-12 17:13:36
Re: Libertatea intr-o relatie!catherine, mai intai trebuie sa-ti raspunzi tu de ce te porti asa cu el, de ce ti-e frica ? si de unde vine frica asta ? si apoi sa incerci sa fii putin mai constienta de ce faci si ce spui si sa incepi sa te mai abtii... putin cate putin Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-12 17:15:01) Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-12 17:16:10Re: Libertatea intr-o relatie!Nu cred ca e vb de libertatate aici ci de incredere.Daca iubitul tau actual nu te-a inselat si nu ti-a dat batai de cap pana acum incearca sa ai incredere in el sa ii dai 1pic de libertate.si libertatea asta trebuie inteleasa bine,fiecare din noi o intelegem poate altfel. Offline #7 2008-02-12 17:21:15
Re: Libertatea intr-o relatie!Nu el e cel care m-a inselat... Doamne fereste de asa ceva! Nu as putea sa il mai iert vreodata! Am avut o alta relatie destul de serioasa si...am fost inselata....si mi-e frica sa nu mai fac aceeasi greseala... Mi-e frica sa nu-l pierd! Cu toate ca nu mi-a dat niciodata motive! Ultima oara a fost editat de catherine (2008-02-12 17:21:44) Offline #8 2008-02-12 17:27:54
Re: Libertatea intr-o relatie!catherine,trebuie sa constientizezi ca fiind astfel nu vei face decat sa il indepartezi de tine. Intai il poti indeparta pt. ca esti prea posesica,si atunci cand ii va mai trece din "indragosteala" va realiza ca il sufoci si va fugi. Si mai apoi il poti pierde pt. ca il indepartezi de familie,lucru care iar,ti'l poate reprosa. Oricum ai gandi'o,daca intr'adevar tii la el,lasa gelozia nefondata,si bucura'te ca este langa tine,si ca te iubeste. El va aprecia asta. Offline #9 2008-02-12 17:28:18
Re: Libertatea intr-o relatie!catherine, stiu ca e greu, si pe mine fostul m-a inselat, dar incerc din rasputeri sa am incredere in actualul si sa ma abtin. ba uneori exagerez, nu-l sun ca sa nu creada ca-l controlez si chestii de genul asta. o vreme va trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa faci sau sa spui ceva, dar o sa reusesti. e important sa vada el ca incerci, o sa se simta bine ca ai incredere in el Offline #10 2008-02-12 17:28:44
Re: Libertatea intr-o relatie!Catherine e bine ca iti dai seama singura ca gresesti, primul pas l-ai facut pt ca iti recunosti vina, stii si motivul pt care procedezi asa, dar nu trebuie sa stai cu frica in san ca te-a inselat cel dinaintea lui si sa nu faca si el acelasi lucru....pai daca ti-e teama mereu de treaba asta nu o sa fi fericita in relatie nici u nici el, el cu atat mai mult. Libertatea e f buna, nu poti sta nici toata ziua numai cu el si el cu tine, la un moment dat te saturi oricat de mare ar fi iubirea...e bine sa isi vada si el prietenii din cand in cand, u la fel, trebuie sa aveti si preocupari independente unul de altul....nu sa ajungi sa depinzi de el, asta nu e in regula pt ca tot tie iti va veni greu daca nu o sa stati toata viata impreuna. Daca baiatul nu-ti da motive de suparare, de ingrijorare nu vad dc ti le-ai face singura, eu zic sa incerci uso usor sa-l lasi sa faca si ce vrea el, pt ca in felul in care procedezi u nu poti sa-l cunosti cum este el de fapt...daca incerci sa-l lasi sa faca el ce are de gand, sa nu-i mai spui ce sa faca, sa-l lasi sa mai iasa, o sa-l cunosti mult mai bine si ii vezi adevarat lui personalitate, asa el cum e acum e de fapt cum ai vreau u nu cum ar vrea el sa fie si cum este de fapt. #11 2008-02-12 17:28:45Re: Libertatea intr-o relatie!ba trebuie sa poti!!!! cantareste bine lucrurile si motiveaza-te ca poti sa il pierzi. mai ales ca nu iti da motive. mai bine musca-ti limba (metaforic vb) dcat sa ii dai ordine si sa il controlezi. eu am fost foarte geloasa si nu aveam incredere in el si m-am schimbat cand mi-am dat seama ca daca continui o sa raman singura. de ex. acum 10 minute m-a sunat sa-mi zica ca mai ramane la serviciu ca are ceva de facut etc. si i-am multumit ca m-a anuntat si i-am urat spor la lucru, chiar daca am inghitit de doua ori in sec. si ma bucur ca nu am inceput iar cu chestii de genu: da totusi cand vii, cu cine esti, da ce mai ai de facut.... Cu zambetul pe buze... Offline #12 2008-02-12 17:39:22
Re: Libertatea intr-o relatie!Offf! E foarteee greu! Stiu ca aveti dreptate...si va multumesc din suflet pentru sfaturi! Ma doare foarte tare faptul ca l-am schimbat... Era altfel...plin de viata, optimist...poate astea sunt lucrurile care m-au atras cel mai tare la el...si acum... Stiti reclama aia: "Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit..." Asa am facut si eu... Imi zicea azi ca s-a schimbat prea mult sa redevina baiatul ala... Mi-a zis ca a devenit exact cum am vrut eu sa fie...de ce vreau acum sa il schimb? Offline #13 2008-02-12 17:55:35
Re: Libertatea intr-o relatie!gaseste-ti un hobby sau ceva sa nu te mai gandesti la el http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2008-02-12 19:49:06
Re: Libertatea intr-o relatie!pune`te u putin in locul lui si gandeste`te cum te`ai simti sa te sufoace toata ziua...sa stea pe capu tau...sa nu poti face nik fara el sau fara ca el sa stie... #15 2008-02-12 20:27:28
exact it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #16 2008-02-12 22:28:23
Re: Libertatea intr-o relatie!eu nu-s in situatia ta. sunt in situatia lui. si eu sunt cu iubi de 2 ani si m-am saturat de scenele lui de gelozie. el planuieste sa-mi ia inel de logodna... eu ma gandesc ca nu voi mai putea suporta mult timp. trebuie sa ai incredere in cel de langa tine ca sa poti trai linistit. Offline #17 2008-02-13 07:31:12
Re: Libertatea intr-o relatie!toate avem instinctul asta...de a schimba pe cel drag. depinde cum si in ce parte.... Offline #18 2008-02-13 10:46:57
Ar fi atatea de ziiiiis.... Dar o sa mentionez cateva lucruri aiurea pe care i le fac... cred ca cel mai grav ar fi faptul ca sunt prea geloasa... Are o colega de servici tare draguta...si, chiar daca nu vorbesc ei prea mult, nu pot sa nu fiu geloasa. M-a asigurat de foarte multe ori ca nu e nimic intre ei...l-am pus sa imi promita ca nici macar nu o mai saluta. Stiu ca gresesc si am incredere ca niciodata nu m-ar insela, dar imi imaginez eu tot felul de scenarii...si imi fac rau singura! Offline #19 2008-02-13 10:52:45
Re: Libertatea intr-o relatie!nu esti un monstru. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|