homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cbuna ziua

#1 2008-02-12 16:55:57

nikoleta
Membru
Inregistrat: 2008-02-12

cbuna ziua

Ma numesc Nicoleta,am 21 de ani,in data de 7.06.2006 m-am operat la sanul drept pt a elimina un ganglion,dupa vindecarea operatiei am inceput sa am dureri la acelasi san,initial am crezut k din cauza operatiei ca nu s-a vindecat,am mers la un ecograf si mi s-au depistat 2 mastoze chistice,una de 3 mm si cealalta de 7 mm.am facut tratament 3 luni dupa care am refacut ecograful,nu au disparut.Imi puteti recomanda ceva??Va multumesc.

#2 2008-02-12 17:02:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: cbuna ziua

nikoleta, sunt multe de spus, mastoza chistica e o denumire generica pentru nodulii benigni la san, foarte multe femei sufera de asa ceva
poti face tratament, insa de multe ori nodulii apar si dispar de la sine, trebuie doar sa te duci la control din cand in cand si daca te dor foarte tare sa folosesti un unguent
mergi la un medic bun si tanar, cei batrani au niste idei de te sperii, ma tem sa nu te fi operat degeaba...
sanatate multa, mai intreaba-ma daca vrei sa stii ceva, eu sufar de asta de niste ani buni, dar n-o mai consider o boala, ci o stare normala

#3 2008-02-12 18:50:11

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

nikoleta ... de unde esti?
daca ai posibilitatea du-te la munposan la doctoru munteanu   - Bucuresti
si sora mea a avut asa ceva si a vindecat-o fara operatie e un doctor super

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-12 18:50:26)

#4 2008-02-12 20:44:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nikoleta a scris:

Ma numesc Nicoleta,am 21 de ani,in data de 7.06.2006 m-am operat la sanul drept pt a elimina un ganglion,dupa vindecarea operatiei am inceput sa am dureri la acelasi san,initial am crezut k din cauza operatiei ca nu s-a vindecat,am mers la un ecograf si mi s-au depistat 2 mastoze chistice,una de 3 mm si cealalta de 7 mm.am facut tratament 3 luni dupa care am refacut ecograful,nu au disparut.Imi puteti recomanda ceva??Va multumesc.

mastoza nu reprezinta o problema! trebuie tinu sub supraveghere si gata wink

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.