|
Nu esti logat.
Infectie#1 2008-02-13 12:46:37
infectieSalut fetele!am si eu o intrebare:am un cos in ureche si ma doare destul de tare si este si umflat,am asteptat sa treca dar degeaba si am luat aseara 1 pastila de rifampicina si de dimineata una(altceva nu am avut si sunt in italia iar astia cer reteta la farmacie)da sa revin,problema este ca eu iau si marvelon iar intrebarea mea este cat de mult imi poate afecta protectia rifampicina?multumesc muuuuuuuult! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline #2 2008-02-13 12:49:50
Re: infectiefoarte mult.....pe toata durata tratamentului plus 7 zile dupa protejeaza-te si suplimentar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-13 12:52:43
Re: infectiemultumesc mult! Dragostea purifica inimile corupte si corupe inimile pure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|