|
Nu esti logat.
Problema sentimentala :)#1 2008-02-13 17:21:34
problema sentimentala :)buna fetelor, am si eu nevoie de un sfat... Offline #2 2008-02-13 17:26:28
Re: problema sentimentala :)uofff gelozia bat`o vina... #3 2008-02-13 17:32:37
Re: problema sentimentala :)offffff, si eu sunt un pic geloasa, puiu meu a zis ca maine trebuie sa plece intr-o delegatie, si maine vine tarziu si m-am suparat, si i-am zis ca sunt prea suparata sa vb cu el. cred ca trebuie sa invatam sa lasam un pic de la noi, sa fim un pic mai indulgente. si noi am inceput sa ne certam, da fiindca el lasa de la el, ne impacam repede. da hai sa lasam gelozia asta la o parte ca maine e sf valentin Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #4 2008-02-13 17:33:02
Re: problema sentimentala :)vad k in multe cupluri apar certuri din cauza oboselii. oare nu se poate k cel care nu munceste sa se duca la cel care munceste, sau in orice caz sa faca din intalnire ceva confortabil, nu ceva care mai rau te oboseste? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2008-02-13 17:35:21
Re: problema sentimentala :)al meu vine asa de usparat ,stresat de la munca ca nu ii mai zic nimic las pe sf.de saptamana daca vreau sa vb.despre noi ca sa nu il mai incarc aiurea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-13 17:38:02
Re: problema sentimentala :)
Pai iti dai seama ca atunci cand esti obosit risti sa spui vorbe grele pe care nu le-ai spune de fapt.Stiu ce fel eram eu la inceputul facultatii cand ajungeam tarziu acasa,obosita,irascibila si ma certam urat cu al meu.Acum incerc sa fiu mai calma,ca daca urlu nu fac bine nimanui.Mi-am dat seama de asta cand incepuse sa scartaie relatia,acum e bine Offline #7 2008-02-13 17:39:18
Re: problema sentimentala :)off... la mine deja s-au adunat prea multe.. incerc sa las de la mine, dar si el e tare dificil... imi raspunde asa in doi meri si doi peri , imi mai inchide si tel cand nu ii convine lui ce spun, si dupa ce reuseste sa imi faca un car de draci, imi spune ca ma iubeste la nebunie, si nu stiu mai ce............ nu pun la indoiala faptul ca ma iubeste, dar, nu mai pot asa... am vb cu el de 100 de ori si nu am reusit sa schimbam nimic.... Offline #8 2008-02-13 17:39:26
Re: problema sentimentala :)asta era si ideea Mandy . cand sunteti obositi sa nu se inceapa cu reprosuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-02-13 17:43:38
Re: problema sentimentala :)La voi e mai dificil ca nu stati impreuna;daca ati fi stat impreuna,poate era mai putina tensiune,daca el ajungea acasa obosit puteai pur si simplu sa-l imbratisezi si te asigur ca era mai bine pentru linistea fiecaruia Offline #10 2008-02-13 17:46:44
Re: problema sentimentala :)noi stam impreuna si cand vine de la munca sar la el in brate si il pup instantaneu se lumineaza la fata.zice ca nu il mai intereseaza de probleme atat timp cat ma are pe mine alaturi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-13 17:48:21
Re: problema sentimentala :)Intocmai .Incearca sa fii alaturi de el,nu impotriva lui .Mai ales ca spui ca te iubeste foarte mult. Offline #12 2008-02-13 17:49:10
Re: problema sentimentala :)mandy, da... ai dreptate.... Offline #13 2008-02-13 17:51:14
Re: problema sentimentala :)taisha intremi si logodnicul meu este o diferenta de 8 ani.si tocmai asta ma atras la el maturitatea lui si modul in care vede lumea si viata.nu vreau sa fiu lipsita de modestie dar si eu pt.varsta mea sunt destul de matura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-02-13 17:56:21
Re: problema sentimentala :)
eu nu pot sa spun ca am fost atrasa de faptul ca e mai matur ca mine, din contra, lucrul asta m-a speriat la el, si chiar "am fugit" de el vreun an... dar apoi l-am cun mai bine si m-am indragostit de el... Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-13 17:57:19) Offline #15 2008-02-13 17:59:23
Re: problema sentimentala :)N-ai pentru ce .La partea cu diferenta de varsta nu ma bag ,al meu e cu un an mai mare si are o minte de 3 ani din cand in cand Offline #16 2008-02-13 19:10:29
Re: problema sentimentala :)offffff taisha.mai eu cred k la un moment dat orice cuplu trece prin asa ceva.mai lasa u de la tine,si sa mai lase si el.qm i zic si priet meu,o fi el obosit knd iese de la serviciu,dar poate sa treaca sa dea un pooooop.uite,de exemplu,noi ne-am propus anul trecut pe vremea asta ,sa nu treaca nici o zi in kre sa nu ne vedem.si doar o singura data ne-am inklkt promisiunea.de ce nu iti propui si u la fel(dar la 2 zile?) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #17 2008-02-13 20:26:12
Re: problema sentimentala :)dar ce program are asa lung ? cat d`zeu lucreaza ? 12 h pe zi ? ma gandesc k dak ar depune si el putin efort sa va vedeti macar o ora...o juma d ora...poate n`ar mai fi asa greu... #18 2008-02-13 20:30:26
Re: problema sentimentala :)si la noi e ceva de genul asta... a fost o perioada cand ne certam mereu de cate ori vb... acum parca s-au mai linistit apele putin. uneori un simplu cuvant trebuie si ne luam la cearta. ma gandeam ca daca ar fi fost mai mare decat mine ar fi avut mai multa minte si m-ar fi lasat in pace sa-mi fac damblalele si ar fi fost mai bine. asa... doi copii tampiti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|