homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema sentimentala :)

#1 2008-02-13 17:21:34

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

problema sentimentala :)

buna fetelor, am si eu nevoie de un sfat...
sa va spun dsp ce e vorba.
sunt cu pr meu de un an, si pana acum cateva sapt ne-am inteles super bine.. Stiu ca ma iubeste, si eu il iubesc, dar nu stiu cum facem, ca in ultima vreme ne certam din orice.. Ba ii fac scandal ca sunt prea geloasa si am o imaginatie bolnava, ba ca nu are timp pt mine, ba pt nu mai stiu ce.
Acum cateva zile, de exemplu, m-am certat cu el pt ca ne vedem prea rar (el locuieste singur, si lucreaza ca sa se ointretina... vine seara obosit de la munca, nu mai are chef sa se int cu mine si tot asa)... am ajuns sa ne vedem odata la 4-5 zile, si nu mai suport.. Aseara, a venit de la munca, si a iesit cu un prieten de-al lui (nu m-am sup din cauza asta, pt ca trecuse chiar mult timp de cand nu se mai vazuse cu amicii lui ), dar probl a fost ca a ajuns acasa, si nu a dat niciun semn de viatza toata pana azi (lucru pe care nu l-a facut niciodata)... De dimimineatza cand s-a trezit m-a sunat, iar eu i-am facut scandal (ca de, asa sunt eu ) si am ajuns sa ne jicnim si sa ne spunem lucruri grele.. intr-un final eu i-am spus ca nu mai pot, ca m-am saturat sa ma cert cu el, si ca poate sa stearga numarul meu, ca nu vreu sa il mai vad ...............................................................................................................gratergratergrater
problema e ca dupa ce a inchis mi-am dat seama ca nu e chiar asa, si ca poate am exagerat si eu putin, ca il iubesc prea mult, si ca nu stiu ce m-as face fara el... noroc ca mi-a dat el mesaj si mi-a spus sa ne vedem diseara sa vorbim, ca nu vrea sa ma piarda... acum sunt intr-o dilema, pe de-o parte simt ca nu mai pot continua asa, sunt multe diferente intre noi care ne fac sa ne distantam, iar pe de alta parte, nu pot sa renunt la el, pt ca pur si simplu il iubesc prea mult.......offffff gratergratergratergrater

#2 2008-02-13 17:26:28

skumpi
Vizitator

Re: problema sentimentala :)

uofff gelozia bat`o vina...
probabil ca cel mai tare te deranjeaza faptul k nu va mai vedeti asa des si de`acolo imaginatia ta o ia razna...e greu asa...atat pt tine cat si pt el...
incearca sa`l intelegi si sa intelegi ce responsabilitate are pe cap...
nu mai fi supi k maine e Valentine`s...o sa va vedeti cu siguranta` smile

#3 2008-02-13 17:32:37

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

offffff, si eu sunt un pic geloasa, puiu meu a zis ca maine trebuie sa plece intr-o delegatie, si maine vine tarziu si m-am suparat, si i-am zis ca sunt prea suparata sa vb cu el. cred ca trebuie sa invatam sa lasam un pic de la noi, sa fim un pic mai indulgente. si noi am inceput sa ne certam, da fiindca el lasa de la el, ne impacam repede. da hai sa lasam gelozia asta la o parte ca maine e sf valentin hjarta

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-02-13 17:33:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

vad k in multe cupluri apar certuri din cauza oboselii. oare nu se poate k cel care nu munceste sa se duca la cel care munceste, sau in orice caz sa faca din intalnire ceva confortabil, nu ceva care mai rau te oboseste?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5 2008-02-13 17:35:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

al meu vine asa de usparat ,stresat de la munca ca nu ii mai zic nimic las pe sf.de saptamana daca vreau sa vb.despre noi ca sa nu il mai incarc aiurea smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-02-13 17:38:02

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

evilpink a scris:

al meu vine asa de usparat ,stresat de la munca ca nu ii mai zic nimic las pe sf.de saptamana daca vreau sa vb.despre noi ca sa nu il mai incarc aiurea smile

Pai iti dai seama ca atunci cand esti obosit risti sa spui vorbe grele pe care nu le-ai spune de fapt.Stiu ce fel eram eu la inceputul facultatii cand ajungeam tarziu acasa,obosita,irascibila si ma certam urat cu al meu.Acum incerc sa fiu mai calma,ca daca urlu nu fac bine nimanui.Mi-am dat seama de asta cand incepuse sa scartaie relatia,acum e bine smile

#7 2008-02-13 17:39:18

taisha
Hero member

off... la mine deja s-au adunat prea multe.. incerc sa las de la mine, dar si el e tare dificil... imi raspunde asa in doi meri si doi peri , imi mai inchide si tel cand nu ii convine lui ce spun, si dupa ce reuseste sa imi faca un car de draci, imi spune ca ma iubeste la nebunie, si nu stiu mai ce............ nu pun la indoiala faptul ca ma iubeste, dar, nu mai pot asa... am vb cu el de 100 de ori si nu am reusit sa schimbam nimic....

#8 2008-02-13 17:39:26

evilpink
Banat

asta era si ideea Mandy wink. cand sunteti obositi sa nu se inceapa cu reprosuri

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#9 2008-02-13 17:43:38

Mandy
Hero member

La voi e mai dificil ca nu stati impreuna;daca ati fi stat impreuna,poate era mai putina tensiune,daca el ajungea acasa obosit puteai pur si simplu sa-l imbratisezi si te asigur ca era mai bine pentru linistea fiecaruia smile

#10 2008-02-13 17:46:44

evilpink
Banat

noi stam impreuna si cand vine de la munca sar la el in brate si il pup instantaneu se lumineaza la fata.zice ca nu il mai intereseaza de probleme atat timp cat ma are pe mine alaturi

puss puss puss

#11 2008-02-13 17:48:21

Mandy
Hero member

Intocmai wink.Incearca sa fii alaturi de el,nu impotriva lui smile.Mai ales ca spui ca te iubeste foarte mult.

#12 2008-02-13 17:49:10

taisha
Hero member

mandy, da... ai dreptate....
eu cred ca problema vine din cauza diferentei de varsta (chiar daca se spune ca nu asta conteaza intr-o relatie), totusi din cate vad, conteza.... el e cu 12 ani mai mare ca mine, si de-aici provin o multime de neintelegeri... el are o alta viziune asupra lucrurilor decat am eu.........daca ar fi sa dau timpul inapoi, nu m-as mai uita la el  dar faptul e consumat, si nu pot sa-l uit asa usor

#13 2008-02-13 17:51:14

evilpink
Banat

taisha intremi si logodnicul meu este o diferenta de 8 ani.si tocmai asta ma atras la el maturitatea lui si modul in care vede lumea si viata.nu vreau sa fiu lipsita de modestie dar si eu pt.varsta mea sunt destul de matura smile

puss puss puss

#14 2008-02-13 17:56:21

taisha
Hero member

evilpink a scris:

taisha intremi si logodnicul meu este o diferenta de 8 ani.si tocmai asta ma atras la el maturitatea lui si modul in care vede lumea si viata.nu vreau sa fiu lipsita de modestie dar si eu pt.varsta mea sunt destul de matura smile

eu nu pot sa spun ca am fost atrasa de faptul ca e mai matur ca mine, din contra, lucrul asta m-a speriat la el, si chiar "am fugit" de el vreun an... dar apoi l-am cun mai bine si m-am indragostit de el...
pot sa spun ca rel noastra a fost una perfecta pana incepand cu anul asta, ca sa estimez asa... in 10-11 luni, cred ca ne-am certat de 3 ori, si atunci asa, din lucruri minore.. dar de la un timp nu stiu ce se intampla, suntem foarte irascibili amandoi, ne sare tandara din orice... el care era foarte calm, acum striga la mine una doua.
ma int cu el mai tarziu un pic, sa vedem ce-o iesi...
ms de sfaturi puss

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-02-13 17:57:19)

#15 2008-02-13 17:59:23

Mandy
Hero member

N-ai pentru ce smile.La partea cu diferenta de varsta nu ma bag lol,al meu e cu un an mai mare si are o minte de 3 ani din cand in cand lol

#16 2008-02-13 19:10:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

offffff taisha.mai eu cred k la un moment dat orice cuplu trece prin asa ceva.mai lasa u de la tine,si sa mai lase si el.qm i zic si priet meu,o fi el obosit knd iese de la serviciu,dar poate sa treaca sa dea un pooooop.uite,de exemplu,noi ne-am propus anul trecut pe vremea asta ,sa nu treaca nici o zi in kre sa nu ne vedem.si doar o singura data ne-am inklkt promisiunea.de ce nu iti propui si u la fel(dar la 2 zile?)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#17 2008-02-13 20:26:12

skumpi
Vizitator

dar ce program are asa lung ? cat d`zeu lucreaza ? 12 h pe zi ? nustiu ma gandesc k dak ar depune si el putin efort sa va vedeti macar o ora...o juma d ora...poate n`ar mai fi asa greu... neutral

#18 2008-02-13 20:30:26

allys
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-09-03

si la noi e ceva de genul asta... a fost o perioada cand ne certam mereu de cate ori vb... acum parca s-au mai linistit apele putin. uneori un simplu cuvant trebuie si ne luam la cearta. ma gandeam ca daca ar fi fost mai mare decat mine ar fi avut mai multa minte si m-ar fi lasat in pace sa-mi fac damblalele si ar fi fost mai bine. asa... doi copii tampiti big_smile
eu tot timpul am crezut ca oamenii sunt facuti sa fie unul cu celalalt neutral si mereu am zis ca doi oameni care nu se inteleg trebuie sa se desparta. acum... ca-s in situatia asta... teoretic tot asta cred, practic nu prea stiu ce sa fac. sunt in impas. am crezut ca se pot rezolva problemele comunicand.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.