homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anti valentine?s day-3

#39 2008-02-13 21:07:31

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

Re: Anti valentine?s day

eu ma gandeam k de ce ne mai oferim cadouri de Mos Craciun? K si moshu doar a fost inventat tot de americani neutral

#40 2008-02-13 21:08:06

kimy
Hero member
Inregistrat: 2007-08-05
Site

ralluka a scris:

pt noi e mare motiv de ]

ralluka m-ai facut sa rad cu poza asta atasata rotfl lol rotfl  f tare

Ultima oara a fost editat de kimy_adina (2008-02-13 21:08:31)

#41 2008-02-13 21:11:05

skumpi
Vizitator

alexia a scris:

Mie mi se pare o tampenie sa fii anti-anumite sarbatori... sunt cateva zile pe an care nu seamana la fel de bine cu restul si imi place sa ma bucur de ele: Craciunul, Revu, Valentine's Day sau/si Dragobetele, Martisorul, 8 martie, Pastele, ziua mea, ziua lui, ziua noastra, Mos Nicolae.... si or mai fi...
Intr-adevar, poti sa iei cadou in fiecare zi si fiecare zi sa fie speciala, dar asta nu exclude placerea de a sarbatori ceva o data cu toata lumea!
Hai sa ne gandim... de ce ne sarbatorim ziua de nastere la un an? De ce nu in fiecare luna, sau o data la 10 ani? Simti nevoia sa sarbatoresti, sa te simti special.

Daca esti solo de sarbatori e trist... am fost si eu.. dar n-am urat sarbatorile....abia asteptam sa-mi gasesc pe cineva cu care sa le petrec....

clar`applause

#42 2008-02-13 21:14:36

skumpi
Vizitator

fuck ballentines ... give me a vallentine big_smile

#43 2008-02-13 21:23:02

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Mosul mi se pare ca n-a fost inventat de americani. Primul brad impodobit de ex provine din Germania.
Ideea nu e de a fi anti-sarbatoarea x sau y.
Craciunul, Pastele il petrecem de obicei cu familia, ziua de nastere o serbam cu toata lumea familie prieteni colegi. Dar ziua indragostilior este prin definitie o zi dedicata perechilor, adica 1+1. Ce te faci cand tu esti doar 1?
Nu stiu cum sa zic...am citit intr-un articol si voi cita de acolo pt ca exprima exact la ce ma gandeam:
"Un calvar
Pentru mine Ziua Indragostitilor este, indiferent de situatie, un mare calvar. Daca am pe cineva alaturi, caruia as vrea sa ii arat dragostea mea, ideea in sine ca sunt obligata imi taie orice chef. Caut lipsita de chef un cadou, nu pentru ca imi face placere ci pentru ca ar fi penibil sa nu-i iau unul. El, probabil, la fel. Sfarsim apoi ziua prin a face dragoste, pentru ca trebuie. Si adormim fiecare pe jumatatea lui de pat pentru ca in sfarsit "avem voie".
Daca nu sunt intr-o relatie de Valentine's Day ma apuca o depresie crunta. Parca toti se tin de mana si se pupa cu foc numai ca sa iti arate cat sunt ei de fericiti si tu de singura. Probabil ca nu-i asa, insa e suficient cat sa ma deprime ingrozitor!"

http://i34.servimg.com/u/f34/11/29/02/96/fuck_v10.jpg
http://i34.servimg.com/u/f34/11/29/02/96/valent10.gif

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-02-13 21:39:09)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#44 2008-02-13 21:50:12

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

ce nu inteleg eu e..de ce trebuie sa sarbatorim valentine`s kkt cand avem noi sarbatoarea noastra(Dragobete)...cu inimioare stupide si penibile si toate dulcegariile alea cum spunea cineva mai sus..mai avem un pic si luam si ziua recunostintei si alte idiotenii..eu una nu sunt de acord cu valentine`s gay asta..sa nu mai zic ca dragobetele nici nu e sarbatorit de romani,din cauza zilei asteia

Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-02-13 21:51:12)

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#45 2008-02-13 21:52:58

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu nu prea am treaba cu asta ... nu sunt nici pro nici contra ... la mine oricum e o zi ca oricare alta ... am prieten ... de .... aproape 4 ani imediat ... si doar in primu an am sarbatorit ca eram al inceput si nah ...apoi am hotarat sa nu aruncam banii pe prostii ca nu ne trebuie o zi anume sa ne luam cadouri ... nu imi place sa te oblige o zi anume sa iei ceva ... deci big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#46 2008-02-13 23:00:52

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

DAAAAAAAAAA!!! Thank you!!!! Total Anti-Valentines!!! Urasc deja cum toata lumea ma intreaba--si ce faci de Valentines?? ei uite, nu fac nimic. A...si ii vad cum se intristeaza, nu-i nimic, eu cu iubi in sus, si in jos...offfffff...Pai nici cand eram cu cineva, nu sarbatoream, si oricum, nu mergeam din om in om sa il intreb cum sarbatoreste, ca nu era treaba mea....

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#47 2008-02-13 23:03:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

noi ne-am agitat cand eram mai tinerei... acuma cand ajem atatea zile de cand ajungem rupti acasa seara tarziu... nu ne mai arde de nici un valentin....o sa-i trimit o felicitare draguta maine...si paote primesc si eu o floare....da nu ma-ncanta in mod deosebit tot tam tam-ul asta care se face etc etc etc etc etc

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#48 2008-02-13 23:06:24

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Eu sincera sa fiu nu va inteleg....sunt in totalitate de acord cu Alexia...si nu vad dc sarbatorirea V'day tre sa excluda Dragobetele...poti sa le sarbatoresti pe amandoua... Cine te obliga sa cumperi inimioare? Poti sa iei ceva traznit,sau cva care sa te reprezinte-pe tine,pe el/ea,relatia dintre voi... Dak de V'day va faceti cadouri in feelingul de fortat,atunci de ziua lui dc nu simti la fel,de craciun,etc...
Pe de alta parte inteleg si intoarcerea asta impotriva V'day...si mie mi-ar placea ca Dragobetele sa fie mai mediatizat la noi in tzara. Iata k si cand avem cu ce...nu ne folosim de acel ce...
   Am trecut si prin data de 14 februarie single fiind...si dak simteam k-s in prag de depresie ma bagam la un film,sau faceam zi dedicata filmelor,sau citeam o carte buna... In rest,kiar si dak esti singura,nu ar trebui sa te simti exclusa,sarbatoresti cum zikea si deadrose,mergi si bei intr-o bodega cu prietenii,este imposibil sa fii singura persoana single de V'day

Poor is the man whose pleasure depends on another

#49 2008-02-13 23:16:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Mie-mi plac la nebunie zilele de 1 si 8 Martie, Craciunul, zilele de nastere ale celor dragi....cu ele m-am nascut, cu ele m-am obisnuit...Valentines a dat peste noi impreuna cu Halloweenul...Eu nu am nimic cu sarbatorile astea..dar pentru mine nu-s speciale tocmai pentru ca nu-s ale mele, nu m-am "format" cu ele...in rest, ca e o zi in plus in care poti sa sarbatoresti, ok...no problem...E dulce, dar nu e un must pentru mine.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#50 2008-02-13 23:27:20

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Lelaina a scris:

Am trecut si prin data de 14 februarie single fiind...si dak simteam k-s in prag de depresie ma bagam la un film,sau faceam zi dedicata filmelor,sau citeam o carte buna... In rest,kiar si dak esti singura,nu ar trebui sa te simti exclusa,sarbatoresti cum zikea si deadrose,mergi si bei intr-o bodega cu prietenii,este imposibil sa fii singura persoana single de V'day

Ma bucur ca ai reusit sa faci ceva placut in ziua respectiva.
Imposibil sa fii singura de V-day?! Ai fost norocoasa, altii mai putin.
Ce te faci daca ai o mana de prieteni, unii casatoriti, altii in relatie, esti ultima single din micul grup si ei vor sa petreaca fiecare in intimitatea cuplului? Unde se duce fata in cazul asta? Mie de ex nu mi-ar arde de mers in club la agatat (cum am citit prin niste articole cu sfaturi), nu e genul meu.
Sint cazuri si cazuri, asta e.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#51 2008-02-13 23:32:52

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

vdaiana a scris:

Imposibil sa fii singura de V-day?! Ai fost norocoasa, altii mai putin.
Ce te faci daca ai o mana de prieteni, unii casatoriti, altii in relatie, esti ultima single din micul grup si ei vor sa petreaca fiecare in intimitatea cuplului? Unde se duce fata in cazul asta? Mie de ex nu mi-ar arde de mers in club la agatat (cum am citit prin niste articole cu sfaturi), nu e genul meu.
Sint cazuri si cazuri, asta e.

Da, asa-i si cazul meu--toti prietenii, cupluri, cupluri! si nici eu nu vreau sa ma duc nicaieri. Nu-i vorba, stau acasa, ca nu e nici prima seara nici ultima cand stau acasa. Da' ma deranjeaza toate reclamele, toate ofertele din magazine, restaurante, pe net. Zi de zi, de 10 ori pe zi, numa asta aud...

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#52 2008-02-13 23:34:55

skumpi
Vizitator

sad

#53 2008-02-14 00:02:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Valentine's = sarbatoare falsa si importata...noi sarbatorim dragobetele...si nu pt ca ar fi neaparat sarbatoare dragostei la romani (si poate n are strica sa fim mai patriotice) ci pt ca atunci ne am cunoscut pt prima oara...si desi a durat umpic pana am ajuns impreuna pt noi ziua de 24 februarie are o semnificatie...

happy with him...inlove with him...puss

#54 2008-02-14 00:42:59

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

miruna25 a scris:

toata lumea ma intreaba--si ce faci de Valentines?? ei uite, nu fac nimic. A...si ii vad cum se intristeaza, nu-i nimic, eu cu iubi in sus, si in jos...offfffff...Pai nici cand eram cu cineva, nu sarbatoream, si oricum, nu mergeam din om in om sa il intreb cum sarbatoreste, ca nu era treaba mea....

miruna:     rotfl rotfl rotfl foarte tare!!!! lol lol

eu nu am inteles niciodata aceasta sarbatoare... in fiecare an uit ca este pe 14, adica stiu doar ca e in februarie... chiar nu ma atrage
pentru mine si iubi va fi o zi ca oricare alta, ca fapt divers vom ajunge f tarziu acasa de la facultate si serviciu asa ca nici nu ne vom putea intalni!

apropo: ce mi se pare amuzant este ca au inceput si chinezii, japonezii sa preia Craciunul, Sfantul Valentin si rochia de mireasa ALBA! hahahaha... de fapt nu prea e de ras!!! pfff... neutral

#55 2008-02-14 01:24:04

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

Eu sunt anti valentine`s day pt k-s nationalista si ma oftica preluarea asta a tuturor sarbatorilor americane!!! Deja a devenit un brand, un mijloc de imbogatire pt unii si un stress pt altii. Ce e asa frumos in asta? Mai avem putin si preluam si ziua recunostintei, ca helloweenul deja e la moda si la noi (macar aia e amuzanta)... Dar mare chestie.. ziua indragostitilor neutral Ziua indragostitilor e in fiecare zi, daca esti chiar indragostit. Cadouri poti face oricand, e cu atat mai frumos sa le faci fara sa fie sarbatoare si nu din "obligatie", doar pt k "asa se face". Chiar ma oftica a devenit isterie nationala neutral

Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-02-14 01:25:04)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#56 2008-02-14 01:51:17

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si eu sunt intr-un fel anti valentine's day din simplul motiv ca nu simt ca e o zi de sarbatoare.nici macar anul asta in care chiar sunt indragostita big_smile.. adica pt mine e ziua indragostilor in fiecare zi cand ma trezesc si il vad langa mine sau cand adorm seara cu gandul la el..

#57 2008-02-14 02:58:17

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

smile)))) rotfl2))) ce poze tari ati gasit rotfl2)))))) rotfl2))

There ain't no sunshine now that he's gone

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.