homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anti valentine?s day-8

#134 2008-02-16 19:13:09

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: Anti valentine?s day

Admin a scris:

lol nu ma supara tantosica.. pricep ce vrei sa insinuezi, sau la ce te gandesti.. dar sincer nu e cazul.. smile

Pai..daca nu e cazul..Ma intereseaza si pe mine cum ai/ati sarbatorit voi "sarbatoarea" asta nesuferita impotriva careia militezi cu atata inversunare big_smile

Sunt total de acord ca multi adolescenti din ziua de azi nu au habar de Eliade,Babes..etc. insa abia asteapta Valentine's day ca sa le ia "iubi'" inimioare de plus..
Insa nu sunt de acord ca noi,care multumesc lui Dumnezeu avem in cap si alt ceva decat youtube,lipeala,web'cam(etc......) sa nu avem dreptul sa "adoptam" o sarbatoare menita sa ne stoarca de bani,doar pt. ca IUBIM!
E de ajuns sa iubim,ca sa ne "lipim" de o zii in care sa fim cu el/ea..si sa ii spunem de 1000 ori ca o/il iubim big_smile
E frumos..de ce nu?

#135 2008-02-16 19:15:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

simy_alexandra a scris:

mey...daca am fi sa facem un sondaj..
fac pariu ca multi n-ar sti cand e Dragobetele..in schimb ar sti cand e valentine's..

perfect de acord cu tine simy tongue

happy with him...inlove with him...puss

#136 2008-02-16 19:16:07

Admin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2005-05-10

e foarte frumos, dar ne trebuie o sarbatoare americana ca sa putem spune de 1000 de ori ca o/il iubim? de ce? eu asta nu pricep... big_smile
iar de sarbatorit.. n-am sarbatorit-o.. ca n-am vrut eu.. (uneori sunt consecvent) smile

#137 2008-02-16 19:24:35

vonda
Platinum member

Admin a scris:

e foarte frumos, dar ne trebuie o sarbatoare americana ca sa putem spune de 1000 de ori ca o/il iubim? de ce? eu asta nu pricep... big_smile
iar de sarbatorit.. n-am sarbatorit-o.. ca n-am vrut eu.. (uneori sunt consecvent) smile

diablo diablo
Evil Admin lol
Pai..tocmai asta incercam eu sa zic..Probabil nu a iesit cum vroiam eu,dar mai incerc o data..
NU ne trebuie o sarbatoare americana ca sa spunem de 1000 ori ca iubim!
NU ne trebuie de fapt,nici o sarbatoare ca sa spunem asta!

Insa,intr'o epoca atat de agitata,si aglomerata..in care facem 100 lucruri deodata..(tine cont ca majoritatea din cei/cele care posteaza consecvent pe forum sunt studenti,poate au si un job..sau au mai multe job'uri..)..poate ca avem nevoie de o zii care sa ne readuca aminte ca iubim.O zii in care sa fim doi,fara sa ne pese de cei din jur.O zii in care sa nu ne agaseze cuplurile care se tin de mana,se pupa in tramvai,si se imbratiseaza pe unde apuca.(doar pt ca noi nu putem face acelasi lucru in momentul ala)..
Ma rog..sper ca ai inteles ideea.. buga

#138 2008-02-16 19:29:05

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Admin a scris:

evilpink a scris:

eu prefer Nikita Stanescu tongue

tongue sa-ti fie rusine. puteai sa preferi sf valentin. nu esti in trend. nu mai vb cu tine.. big_smile tongue

eu niciodata nu sunt in trend tongue asa ca raman la Nikita Stanescu si Marin Preda ca tot a scris cartea mea preferata big_smile.Alexia si  eu am facut chimei la greu in liceu am iubit si chimia dar si romana tongue cu toate astea eu de Sfantul valentin am preferat sa citesc.... pt.examenul de a2a zi rotfl nici dragobetele nu il sarbatoresc nu am de ce fiecare zi alaturi de logodnicul meu este o sarbatoare a iubiri nu am nevoie de o zi precum sf.valentin ca sa imi aduca aminte de asta in plus pe mine ma seaca la suflet toate baloanele alea si animalele de plus toata lumea asta face cadoua lipsa de imaginatie zau asa acklad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#139 2008-02-16 19:47:18

Admin
Administrator

tantosica... nu am nimica neaparat impotriva folosirii oricarui prilej pt a iti sarbatori iubirea, dar in acelasi timp, ma enerveaza stresul asta mediatic, care face tam tam mare pe sf valentin, si baga in constiinta comuna sarbatoarea asta importata, in detrimentul sustinerii valorilor caracteristice.. whatever.. eu daca as fi avut o media mare in mana.. as fi spus.. hai sa sarbatorim dragobetele... macar e a noastra.. tine de traditia noastra si de formarea noastra ca popor.. oricum.. cred ca si Holloween-ul e mai mediatizat la noi decat o sarbatoare nationala.. si toate astea devin cel putin in capul meu putin ridicole...

#140 2008-02-16 19:51:19

evilpink
Banat

sa nu vb. de Holloween ca ma apuca nervii..... si da foarte adevarat devin ridicole

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#141 2008-02-16 19:53:14

vonda
Platinum member

gata,Admin..Am inteles care e de fapt "problema" punish Sunt mai blonda in seara asta,ma prind mai greu lol
Insa eu zic sa nu te mai "consumi' pt. transformarea noastra ca popor. Este un fenomen pe care nu il putem impiedica,oricat ne'am stradui. Daca intrebi un pusti ce a citit ultima data,sunt sigura ca va spune "Harry Potter" si nicidecum "Amintiri din copilarie".La fel cum va spune "cool,nice,lol" ,in loc de ....
Asta e realitatea..ne "americanizam" din ce in ce mai mult,cu sau fara voia noastra...si din pacate,dat fiind ca sunt putini oameni care gandesc ca tine,nu se pot schimba prea multe.
Mai urmeaza "ziua Recunostintei" neutral

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-16 19:53:48)

#142 2008-02-16 19:54:09

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

ee..media e uneori  in lipsa de stiri...
iar comerciantii profita din plin de asta...inimioare,ursuleti de plu,restaurante amenajate cu floricele,fluturasi,inimioare si etc...si asta pt ce?!
pt a castiga  bani..
eu amimpresia ca romanu,poate din snobism ca ala face asa si ala ia flori si inimioare se lasa prins in jocu asta al Valentine's day-ului:D ...

Sim y 

#143 2008-02-16 19:55:01

evilpink
Banat

offtopic si eu citesc Harry Potter si am 21 de ani big_smile.

puss puss puss

#144 2008-02-16 19:56:41

vonda
Platinum member

evilpink a scris:

offtopic si eu citesc Harry Potter si am 21 de ani big_smile.

lol Am precizat pusti.. Sunt sigura ca ai citit Amintirile atunci cand a fost cazul si timpul punish

#145 2008-02-16 20:12:04

Admin
Administrator

offtopic: big_smile nu ca are 21.. amintirile se citesc la 22.. mai are timp.. big_smile (glumesc pink.. nu ma bate) smile

#146 2008-02-16 20:15:18

vonda
Platinum member

Admin a scris:

offtopic: big_smile nu ca are 21.. amintirile se citesc la 22.. mai are timp.. big_smile (glumesc pink.. nu ma bate) smile

punish punish
Evil again,Admin visslar

#147 2008-02-16 20:19:21

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Cred ca nurofenul mi-a aburit mintea tongue
Urmatoarele 2 fragmente se bat cap in cap sau mi se pare mie?

tantosica a scris:

o zi care sa ne readuca aminte ca iubim.O zi in care sa fim doi,fara sa ne pese de cei din jur.

- adica valentine's.

tantosica a scris:

O zi in care sa nu ne agaseze cuplurile care se tin de mana,se pupa in tramvai,si se imbratiseaza pe unde apuca.(doar pt ca noi nu putem face acelasi lucru in momentul ala).

- asta e valabil pentru cei siguri, ar fi Single's Day big_smile zi pe care sincer as inventa-o pentru linistea si bucuria celor care nu au pe nimeni.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#148 2008-02-16 20:22:23

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

simy_alexandra a scris:

ee..media e uneori  in lipsa de stiri...
iar comerciantii profita din plin de asta...inimioare,ursuleti de plu,restaurante amenajate cu floricele,fluturasi,inimioare si etc...si asta pt ce?!
pt a castiga  bani..
eu amimpresia ca romanu,poate din snobism ca ala face asa si ala ia flori si inimioare se lasa prins in jocu asta al Valentine's day-ului:D ...

pai da! se stie f bine ca de aceste "sarbatori" comerciantii castiga inzecit!
dar as dori sa vad mai mult gust in aranjarea "tarabelor", o marfa mai de calitate etc. mie mi s-a facut scarba de sarbatoarea asta ,desi sunt catolica, atunci cand am vazut in mijlocul strazilor pe tarabe improvizate, tot soiul de porcarii ieftine, aici ma refer la calitatea lor! niste verze de maimutoi si pernute pe care scria cu ata alba rupta in anumite parti "I LOve You"... si acelasi lucru la fiecare taraba... nimic aranjat frumos, totul asa pus ca la gramada... ce sa zic... ma deprima lucrul asta! sad

#149 2008-02-16 20:22:36

vonda
Platinum member

vdaiana a scris:

Cred ca nurofenul mi-a aburit mintea tongue
Urmatoarele 2 fragmente se bat cap in cap sau mi se pare mie?

tantosica a scris:

o zi care sa ne readuca aminte ca iubim.O zi in care sa fim doi,fara sa ne pese de cei din jur.

- adica valentine's.

tantosica a scris:

O zi in care sa nu ne agaseze cuplurile care se tin de mana,se pupa in tramvai,si se imbratiseaza pe unde apuca.(doar pt ca noi nu putem face acelasi lucru in momentul ala).

- asta e valabil pentru cei siguri, ar fi Single's Day big_smile zi pe care sincer as inventa-o pentru linistea si bucuria celor care nu au pe nimeni.

Explicatie:
Primul citat se referea la valentine's
Al doilea citat se referea la faptul ca (dupa cum am precizat "noi nu putem face acel lucru IN MOMENTUL ALA"(nu tip,doar subliniez ceva big_smile )) avand o viata ocupata,in care de cele mai multe ori plecam dimineata si venim seara..chiar daca suntem intr'o relatie,de multe ori ne dorim sa fim cu persoana iubita,si din varii motive nu se poate in acel moment (motive=scoala,munca..etc.)
Stai linistita ca nu esti tu aburita,sunt eu mai greoaie in exprimare lol

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-02-16 20:23:14)

#150 2008-02-16 20:44:25

evilpink
Banat

Admin a scris:

offtopic o sa incer sa nu te punish dar nu promit big_smile

puss puss puss

#151 2008-02-16 21:06:44

Admin
Administrator

evilpink a scris:

Admin a scris:

offtopic o sa incer sa nu te punish dar nu promit big_smile

offtopickapitulation

#152 2008-02-17 08:03:42

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

evilpink a scris:

sa nu vb. de Holloween ca ma apuca nervii..... si da foarte adevarat devin ridicole

asa e sa nu mai vorbim...eu pe 31 anul trecut nu am auzit sunet de clopotel in bloc...nici urma de Plugusor...dar hai sa ne facem costume si sa curatam dovleci si sa iesim sa sarbatorim Holloween-ul....trist, foarte trist

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-02-17 08:04:06)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.