|
Nu esti logat.
Inventii laudate....#1 2008-02-14 12:55:13inventii laudate....cum am mai spus intr-un topic de ceva vreme imi trec prin minte tot felul de intrebari la care nu le pot gasi raspuns. am inceput sa citesc fizica ca sa pot intelege anumite lucruri....si gandindu-ma eu asa mi-am dat seama ca nu as percepe lumea acum fara toate acele inventii pe care nu le inteleg...astfel laud inventia cd-ului si oricarui suport audio. bine ca s-a inventat aparatul de fotografiat si telefonia mobila. si detergentul de rufe cu balsam...si eclerul cu ciocolata . voi va ganditi cateodata cum ar fi lumea fara astfel de lucruri? aveti o inventie preferata? Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-02-14 12:56:43
Re: inventii laudate....pai....masina de spalat, pilula si prezervativul, glossul si rimelu...CIOCOLATA, internetul... si mai sunt multe "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #3 2008-02-14 13:00:03
Re: inventii laudate....super tare topicul...cateodata stau si ma gandesc cum au putut oamenii sa traiasca fara telefon mai ales cand il uit acasa si ma simt izolata de restul lumii si nu pot comunica....nu ca as fi disperata dupa telefon ca atunci cand il am la mine nu il folosesc decat cand e cazul dar ma simt eu bine ca il am chiar daca nu am nevoie de el si asta sa fie doar inceputul? cate lucruri se vor mai inventa.... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #4 2008-02-14 13:00:37
Re: inventii laudate....da... eu am o obsesie pt fax.. dintotdeauna! si nu-mi explic prea bine de ce, ca doar sunt alte lucruri si mai destepte...dar care nu-mi starnesc intrebari...le iau ca facand parte din normalitate.. Offline #5 2008-02-14 13:01:37
Re: inventii laudate....faxul? pe mine ma enerveaza ..ca doar exista mailul Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-02-14 13:01:55) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-14 13:08:41Re: inventii laudate....si cinematografia....super fain ca pot vedea filme dar nici asta nu o inteleg. cum se face filmul? si cum ajunge la mine in tv si eu il vad. pur si simplu nu imi pot explica Ultima oara a fost editat de corii (2008-02-14 13:09:41) Cu zambetul pe buze... Offline #7 2008-02-14 13:19:46
Re: inventii laudate....
pai.. eu plec pe ideea ca in ceea ce priveste mail-ul... totul e pe cale virtuala si inteleg sa fie lesnicios transferul de informatii... Offline #8 2008-02-14 13:29:58
da sunt de acord ..si mai sunt cateva..tonomatele de cafea,memory stick`ul,aerul conditionat.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #9 2008-02-14 13:33:18
Re: inventii laudate....inventia minune-haina.oare cum aratam daca nu exista haine?umblam toti dezbracati? si multe altele:ciocolata,masina de spalat(cum a zis si nicolle),calaculatorul,telefonul,etc Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #10 2008-02-14 13:34:50
tre sa mai ma gandesc la asta "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #11 2008-02-14 13:36:13
Re: inventii laudate....a, si ducand lucrurile la un alt nivel.. cea mai fascinanta creatie ramane natura... e uimitor cate pot exista pe lumea asta.. cate culori, cate forme, cate mirosuri, cate sunete... deja imi bate inima mai tare numai cat vorbesc despre asta Offline #12 2008-02-14 13:37:11
Re: inventii laudate....cred ca ti se trage de la hamster micaella ai devenit sensibila Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-02-14 13:37:54) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #13 2008-02-14 13:37:38Re: inventii laudate....
waw. la asta nu m-am gandit pana acuma...ai dreptate, este minunat ce sa intampla in jurul nostru Cu zambetul pe buze... Offline #14 2008-02-14 13:39:38
da asta e creatia lui D-zeu nu a omului si da ai dreptate...este f frumos...pacat ca omul strica tot prin poluare,ignoranta si prostie "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #15 2008-02-14 13:43:09
Re: inventii laudate....cartile, laptopu, scrisul/ cititul = literele, netu'...revenim mami de minuni Offline #16 2008-02-14 13:44:30
nu te mai uita atat ca poate se sperie si nu mai poate inghiti morcovu' Offline #17 2008-02-14 13:44:50
Re: inventii laudate....ah da ...eu nu inteleg cu internetul wirless(parca asa se scrie)...:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #18 2008-02-14 13:52:58
Re: inventii laudate....buna treaba si asta...eu de ex stau in pat cu laptopu si routeru' e la 2 metri de mine...asta e wireless-u'...net fara cablu si9 poti sta cu calc-ul si pe buda mami de minuni Offline #19 2008-02-14 13:56:01
Re: inventii laudate....ce hamster???????????? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|