homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex la prima intalnire-5

#77 2008-03-10 17:08:13

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

Re: sex la prima intalnire

ce mult mi-a placut filmul acela... mai ales tipul.... mor dupa josh hartnett hjarta hjarta

#78 2008-03-10 17:11:53

andrutza
Vizitator

al meu m-a asteptat un an si 5 luni smile

#79 2008-03-10 17:30:47

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

wooooai mult andrutza big_smile bv lui

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#80 2008-03-10 17:48:04

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Al meu a asteptat 5 ani...ca doar nu avea cum sa mi-o traga prin scrisori  lol

#81 2008-03-10 17:50:43

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

deadrose a scris:

leo ai vazut 40 de zile si 40 de nopti? cand se apuca tipu ala sa tina post si nu avea voie nici sex nici laba nici vreun sarut lol

da, da lol tare...
tre' sa-mi impun si eu ... (sex si sarut tin post volens-nolens, ca oricum n-are de unde... mai ramane... "miscarea din poignet"))
cred ca ma purific in postul pastelui ma-sii lol

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-10 17:53:35)

Publicitate

loading...

#82 2008-03-10 19:10:59

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

Leo a scris:

tomina a scris:

Leo, al meu asteptat 10 luni... nu ma aveai lol

aveam alta...
ce sa zic... are tarie de caracter baiatu'... bravo lui...
acum pe bune... stau un an dupa cineva... si dup-aia vad e vreo frigida...
oricum, nu pot sta un an fara... ce un an... dupa 2-3 luni o iau razna, nu mai articulez bine cuvintele...

vad ca deja pierzi firul cuvintelor lol

iubesc+Camelia+Matei

#83 2008-03-10 19:20:06

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

rotfl pai nu l-ai auzit ca duce lipsa ?? tongue dc ii ceri atat de mult tongue

#84 2008-03-10 23:34:26

minola
Full member
De la: focsani
Inregistrat: 2007-03-21

" al meu" - mie nu-mi place ,parca ar fi un obiect personal si cumparat. nu fac nici o aluzie la nimeni de pe forum ci e doar un singur argument.
el a asteptat 1 an si juma

ofera viata unui mic inger

#85 2008-03-10 23:49:06

extrem
New member
Inregistrat: 2006-09-09

cu primu am asteptat vro 8 luni asa....am fost impreuna vro 4 ani , ne-am despartit acu sunt in cautari , sex la prima intalnire s-a ivit ocazia si am avut retineri , acu imi pare rau:)))... oricum tre sa fie destul de incitant big_smile

#86 2008-03-12 17:04:17

kypkyp
New member
Inregistrat: 2008-01-25

Fiind la bursa in alta tara si satula de fitele fostului preten am fost intr-un bar cu cei de la scoala, imparteam pliante pt un proiect in romania(chestie normala la ei). Si cum nu eram io acolo de placere, cu capsa pusa la un moment dat vad pe barman... mamaaaaa ce tip cu toate ca natia respectiva sunt varza la frumusete masculina asta era exact idealul meu dar ma durea prea tare capul ca sa ma gandesc la tampenii... eu, care niciodata dar never never nu am gandit ca pot sa o fac cu cineva din prima si mai ales cunoscut intr-un bar... Si asa mi-a recomandat un cocktail pt durerea de cap si uite asa la inchidere am plecat impreuna ametiti la el... unde nu am regretat deloc alegerea applause ... A doua zi ma simteam cea mai proasta din lume ca ma uitam la el cum dormea... ma indragostisem de el dar nu stiam cum il cheama!!! Iar daca ma intreaba careva acum dupa 2 ani ce m-a facut sa ma indragostesc de el... era faptul ca sforaia! Asa ca mai glumim ca dintr-un one-night-stand am ajuns sa ne schimbam viata total unul pt altul(sa vii in Romania ca sa traiesti aici langa prietena ta si pe un salariu jumate decat in tara ta nu e usor), inainte adora viata de noapte acum lucreaza 9 ore la birou si e la costum etc etc El care traia viata departe de complicatii azi nu ii mai e frica de casatorie etc... ne potrivim bine si toti ne intreba pe cand nunta si bebe...  So... never say never...

#87 2008-03-12 18:56:43

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

kypkyp a scris:

Iar daca ma intreaba careva acum dupa 2 ani ce m-a facut sa ma indragostesc de el... era faptul ca sforaia!

soverlol

#88 2008-03-12 19:00:19

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ET a scris:

kypkyp a scris:

Iar daca ma intreaba careva acum dupa 2 ani ce m-a facut sa ma indragostesc de el... era faptul ca sforaia!

soverlol

lol hai ca-i tare faza. Tractorasul tau scump.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#89 2008-03-12 19:05:02

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

lol Stiu un exemplu aproape asemanator. S-au cunoscut la un party, au facut sex in seara respectiva si sunt tummenupp

#90 2008-03-12 20:32:23

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Chiar din prima,nush,park as avea cva retineri. Sau probabil k as exclude ideea unei relatii serioase,dak as accepta asa usor.
Bine,never say never,true... Dar totusi,incerc sa vb de situatii generale. Cel mai bine 1 night stand sa ramana one night stand...
Nu zik k nu exista si exceptii,tocmai au pov fete exceptiile,dar un tip kre m-ar atrage si sa aiba si potential de serious bf,l-as tine un pic pe ace,makr vreo 2 sapt lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#91 2008-03-13 00:36:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

baciu a scris:

ET a scris:

kypkyp a scris:

soverlol

lol hai ca-i tare faza. Tractorasul tau scump.

rotfl
referitor la subiect...  hmm, nu stiu... cred ca trebuie sa ma atraga tipul fantastic de mult si sa mai am fie certitudinea ca urmeaza sa nu-l mai vad o buuuuuuuuuna perioada de timp sau chiar deloc (evident, s-ar intampla cu capt, adica protectie maxima lol ), fie certitudinea ca tipului respectiv ii plac de multa vreme si ar putea iesi ceva dupa...  anyway... daca stau bine si ma gandesc, cred ca as avea totusi retineri destule ca si pana acum...
spre rusinea mea, am ceva mici fantezi cu doi tipi de ii vad des pe unde umblu si simt eu ceva in eye contactul ala, dar iube nu-mi da drumul de mana lol
chiar, la sexul asta intra si oralul??? rotfl  sper ca nu, ca ma vad nevoita sa recunosc ca n-am fost usa de biserica din prima lol rodnar lyssna

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-03-13 00:38:18)

There ain't no sunshine now that he's gone

#92 2008-03-20 14:58:11

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Cand ar trebui sa te culci cu el?

"Chimia de cuplu", acea atractie care iti taie rasuflarea, e cam dificil de gasit. Asa ca, atunci cand intalnesti un tip care-ti cade cu tronc e normal sa te gandesti si la sex.

Problema numarul unu: odata ce-i dai liber la... "bunatatile" tale, pierzi din pozitia de superioritate pe care o ai la inceputul oricarei relatii.

Problema numarul doi: tipul s-ar putea sa nu-si doreasca sa ajungeti la sex asa de repede si, in timp ce tu vrei ca relatia sa evolueze, el o tine pe loc. Ceea ce te face sa te simti neajutorata pentru ca, din pacate, intr-o astfel de situatie, el e cel care dicteaza cat de serioasa devine legatura voastra. Stim ca e greu sa rezisti cand atractia sexuala este intensa, dar ai incredere: acest sacrificiu va fi pana la urma in favoarea ta. Iata cateva detalii de care ar trebui sa tii cont daca te regasesti in aceasta situatie:

Si el vrea sa spui NU
La primele intalniri, barbatii isi doresc cat mai repede o partida de sex; dar, in acelasi timp, ar vrea si pe cineva pentru suflet. Chiar daca fac tot ce le sta in puteri pentru a te determina sa le cazi la asternut, adevarul e ca prefera sa-i descurajezi, sa-i tii pe jar, decat sa le intri imediat in joc.

Da, e o contradictie. Evident ca vrea sa faceti amor, dar mai mult apreciaza o astfel de provocare. Cu cat are mai mult "de muncit", cu atat va fi mai incantat de premiul primit, adica de tine. Daca te place, in subconstient isi va dori ca tu sa-i tai un pic din elan... pentru ca asta il va incita si mai tare. Stii si tu ca pentru lucrurile importante merita sa astepti. Si stie si el.

Sexul va fi mai bun
Cu cat il vei tine mai mult in aceasta situatie, cu atat mai sublime vor fi momentele de intimitate, atunci cand le vine randul. Pe langa faptul ca ii inciti la maximum interesul, ii si stimulezi imaginatia.

Sa fim sincere: prima partida de sex cu un iubit nou, nu este cea mai reusita; dar pentru ca ati asteptat-o amandoi atat de mult, va parea mult mai intensa.

In plus, din moment ce ai asteptat ceva pana sa lasi garda jos - atat cat sa te simti confortabil langa acest tip - tu esti cea care va detine controlul.

Vei avea incredere in propriile sentimente
Nu e niciun secret ca sexul fierbinte poate tulbura dreapta judecata. Daca esti compatibila cu el, s-ar putea sa-i treci cu vederea o multime de defecte sau sa ii amplifici calitatile, pentru a-ti justifica motivele care te indeamna sa te culci cu el.

Daca astepti o vreme pana sa te lasi "cucerita" fizic, vei avea ochii mult mai bine deschisi. Din moment ce ti-ai oferit ragazul de a-l cunoaste mai bine, poti avea incredere ca te culci cu el din motivele corecte, nu doar din cauza unei atractii intense. Daca ajungi la aceasta decizie asa, in ritmul tau, la timpul potrivit te vei simti mai puternica.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#93 2008-03-31 18:36:45

nyssa
New member
Inregistrat: 2008-03-05

Poate ca ai dreptate in ceea ce spui tu ...dar daca tu iti doresti doar sex de la acel barbat ...? Poate ca numai de asta e bun ...si nu toti barbatii sunt de acord cu ce spui tu akolo ...unora le place sa fie sex de la prima intl ..unora nu ...mna ...ne dam si noi cu parerea ...!! smile

A Broken Heart Can Never Be Fixed , Just Broken Again !!

#94 2008-04-03 00:23:57

bubble
New member
Inregistrat: 2008-04-02

eu as face-o la prima intalnire dak asta as simti..kit k at fii doar cva trecator....pana la urma sntem tineri si in sec xxi...dar fiecare cu conceptiile lor smile

#95 2008-04-03 16:43:58

blue.butterfly
Full member
De la: Din tara si din strainatate
Inregistrat: 2008-03-13
Site

depinde ce vrei pe viitor....de regula, sexul de la prima intalnire nu sfarseste cu o relatie lunga...pentru ca nah, ti se cam pune stampila de "easy women" dupa parerea mea.

si apoi, greu e sa astepti pana la a 3-4-a intalnire...macar acolo vreo 2-3 saptamani...o luna?

Nu avem probleme, ci doar solutii!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.