|
Nu esti logat.
Intrebare urgenta...pentru doctoressa#1 2008-02-14 14:36:23
intrebare urgenta...pentru doctoressaAm si eu o intrebare pentru doctoressa: aseara am avut o sangerarea de culoare roz, era destul de tarziu si am luat prima pastila de desorelle, crezand ca peste noapte o sa-mi vina ciclul menstrual (pana la ora 24). De obicei asa se intampla, insa nu mi-a venit nici pana acum si nu stiu ce sa fac: sa nu mai iau nici o pastila pana nu imi vine ciclu, sa-mi cumpar alta tableta de desorelle si sa incep iarasi cu prima pastila abia in prima zi de menstruatie? Exista riscul sa apara ceva efecte adverse daca procedez asa? Astept un raspuns cat de curand posibil. Mersi. Offline #2 2008-02-14 14:48:48
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressalucia, asteapta sa vina ciclul. nu patesti nimic de la pastila de aseara...e ca si cum nu ai fi luat-o, daca nu continui Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-02-14 15:27:42
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressadaca tot se pun intrebari urgente pt doctoressa pe topicul asta...imi permit si eu o intrebare... Offline #4 2008-02-14 15:45:43
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressamai am si eu o ultima intrebare ..iau anticoncep.. sunt cu pr meu de 4 ani ..si niciodata nu a ejaculat in interior (stiti voi)... daca ar ejacula ar fi vreo pisibilitatea sa raman insarcinata ? Offline #5 2008-02-14 15:49:53
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaevident ca nu, de ce le-ai mai lua atunci ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-14 16:00:35
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaok atunci am incredere in dumneavoastra si o sa il las pe prietenul meu sa ejaculeze in "mine " .daca spuneti ca nu exista nici un risc.. folosesc dianette de aproximativ 1 an .. si mereu inainte de a ejacula se retargea si ejacula afara ... de ffrica ,k daca ejaculeaza in interior voi ramane insarcinata . Offline #7 2008-02-14 16:00:53
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressanu pot sa inteleg fetele care se si indoapa cu hormonii din ac,si nici nu fac sex ca lumea... Offline #8 2008-02-14 16:02:26
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaadela, nu-l mai chinui pe bietul baiat nu ti-a spus medicul care ti-a prescris pastilutele ? nu de asta le iei, ca sa scapati amandoi de griji ? Offline #9 2008-02-14 16:08:22
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressanu le-am luat la prescriptia doctorului... nici nu sunt din romania ,le am din anglia(se numesc dianette si am inteles ca sunt aceleasi cu cele diane 35 de aici) ... matusa mea mi-a zis ca sunt foarte bune si am fost acolo la doctor sa imi prescrie si mie pentru ca acolo sunt gratuite ..si medicul m-a intrebat daca le-am mai folosit inainte .iar eu l-am mintit si i-am zis ca da ..si in felul acesta mi-a prescris pentru un an .. le folosesc de un an si nu am avut nici o problema.. doar interdictia pentru prietenul meu .:Dam crezut k poate exista risc sa raman insarcinata chiar daca folosesc anticoncetionale daca ejaculeaza in interior si de aceea nu i-am dat voie ..chiar mi-e foarte frica ..nu-mi doresc un bebe de la varsta aceasta(19 ani) Offline #10 2008-02-14 17:41:17
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressapai oare de ce i-ai spus ca ai mai luat?!!!! tu cred ca nici nu stii pentru ce sunt aceste anticonceptionale antic nu se iau dupa auzite, dupa matusa dupa cine o mai fi. si doctorul ala nu te-a intrebat degeaba daca ai mai luat sa stii ! ia si cauta pe forum sa vezi pentru ce sunt diane si ai sa-ti dai seama despre ce vorbesc Offline #11 2008-02-14 17:45:15
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaadela posteaza intr-un singur loc k vei lua warn.si asculta ce ti-a zis girly k bine ti-a zis.AC-urile nu sunt bombonele sa le luam dupa cum vrem Offline #12 2008-02-14 17:46:46
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaok am vorbit si cu altcineva despre diane pe acest forum si mi s-a spus ca nu e nici o problema ..nu inteleg de unde amuzamentul acesta ...urat ... Offline #13 2008-02-14 17:47:53
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressaeu chiar nu cred k m-am amuzat pe seama ta ci ti-am raspuns cat se poate de frumos.acum tu citesti si faci cum crezi tu ca e mai bine. Offline #14 2008-02-14 18:42:40
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressada tie ti se pare normal sa minti un doctor care nu cred ca are vreun alt interes decat sa-ti fie tie bine? ti-ar fi dat cu siguranta alte anticonceptionale daca i-ai fi spus Nu. tu i-ai spus Da pt ca ti-a spus matusa ta ca sunt bune. sau nu e asa ? ma rog... tu oricum ai sa faci cum vrei tu. eu doar te-am sfatuit. aaa si diane este un tratament pentru diferite afectiuni (cum ar fi acnee, chisturi) care are insa si efect contraceptiv, de altfel nu se ia in cure mai mari de 6 luni, si sub supravegerea medicului care ti le-a prescris) Ultima oara a fost editat de girly (2008-02-14 18:47:58) Offline #15 2008-02-28 17:13:16
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressavreau sa stiu daca pot ramane ramane insarcinata cu o trompa infundata si una prfect sanatoasa Offline #16 2008-02-28 17:14:34
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressavreau sa stiu daca pot ramane ramane insarcinata cu o trompa infundata si una prfect sanatoasa Offline #17 2008-02-28 17:19:47#18 2008-02-28 18:02:03
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressamihaltan_andreea ai warn. citeste regulile si le respecta. mami de minuni Offline #19 2008-02-28 18:27:04
Re: intrebare urgenta...pentru doctoressascuze nu mi-am dat seama acum m-am inscris pentru prima data.alte raspunsuri mai sunt pt.mine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|