|
Nu esti logat.
Am nevoie de putin ajutor#1 2008-02-14 15:58:45
am nevoie de putin ajutore prima oara cand scriu pe acest forum, dar am nevoie de niste raspunsuri, si le rog pe cele care stiu sa ma ajute.\ Offline #2 2008-02-14 16:05:27
Re: am nevoie de putin ajutore normal sa se reduca sub anticonceptionale...stai linistita...si e nevoie de protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta de pe folia viitoare (si daca doar un scaun moale ai avut nu trebuiau intrerupte...caci protectia nu fusese afectata) happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-14 16:42:19
Re: am nevoie de putin ajutorsa se reduca stiu ca e normal, dar ma gandesc la consistenta aceea mai groasa pe care o are. iti multumesc mult pt raspuns. iti spun sincer ca m-am mai linistit putin. Offline #4 2008-02-14 17:58:51
Re: am nevoie de putin ajutornici consistenta mai groasa nu e problematica...caci tu elimini endometru...nu sange sange... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-02-14 18:11:28
Re: am nevoie de putin ajutorok...iti multumesc mult pt raspunsuri....stiu ca nu se elimina sange sange...dar e diferita consistenta fata de cea cu care eram eu obisnuita...si schimbarile de genul asta ma cam sperie...iti multumesc inca o data Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-14 18:37:07
Re: am nevoie de putin ajutorcu placere...si nu mai fi speriata n ai dc... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-02-14 23:21:48
Re: am nevoie de putin ajutoram si eu o intrebare. folosesc pastilele yasmin si am incurcat zilele (joia asta am luat pastila care tb luata peste cateva saptamani) are importanta? am inteles ca au aceeasi compozitie si concentratie totusi...multumesc Offline #8 2008-02-14 23:24:33
Re: am nevoie de putin ajutordaca au aceasi compozitie si concentratie pastilele Yasmin si cred ca asa e ,atunci nu e nici o problema Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #9 2008-02-14 23:27:45
Re: am nevoie de putin ajutorfelly21 ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|