homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de putin ajutor

#1 2008-02-14 15:58:45

alexxxa
New member
Inregistrat: 2007-05-26

am nevoie de putin ajutor

e prima oara cand scriu pe acest forum, dar am nevoie de niste raspunsuri, si le rog pe cele care stiu sa ma ajute.\
de doua luni am trecut pe anticonceptionale, mi-au fost recomandata yasmin.
trebuia sa termin pastilele astazi, cea de-a doua folie, insa duminica am avut probleme cu stomacul si am mers la baie la o ora si jumatate de cand luasem pastila. am urmat indicatiile din prospect in care scrie ca daca ai astfel de probleme e ca si cand nu ai fi luat pastila, si exista 2 variante fiind in ultima saptamana din folia respectiva: ori intrerupi anticonceptionalele si socotesti 7 zile pana incepi o noua folie, ori continui folia cea noua imediat dupa cea veche, si astfel nu mai faci pauza de 7 zile.
eu am ales prima varianta.
azi mi-a venit menstruatia, insa este impropriu spus, nu este decat f f f putin si de o consistenta mai groasa decat de obicei.
mi-e teama. mi-am facut proggramare la ginecolog insa nu am putut decat pe maine, si as vrea sa aflu de la voi daca stiti ceva.
va multumesc anticipat pt raspunsuri

#2 2008-02-14 16:05:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am nevoie de putin ajutor

e normal sa se reduca sub anticonceptionale...stai linistita...si e nevoie de protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta de pe folia viitoare (si daca doar un scaun moale ai avut nu trebuiau intrerupte...caci protectia nu fusese afectata)

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-02-14 16:42:19

alexxxa
New member

sa se reduca stiu ca e normal, dar ma gandesc la consistenta aceea mai groasa pe care o are. iti multumesc mult pt raspuns. iti spun sincer ca m-am mai linistit putin.

#4 2008-02-14 17:58:51

crys_ty_na
Platinum member

nici consistenta mai groasa nu e problematica...caci tu elimini endometru...nu sange sange...

#5 2008-02-14 18:11:28

alexxxa
New member

ok...iti multumesc mult pt raspunsuri....stiu ca nu se elimina sange sange...dar e diferita consistenta fata de cea cu care eram eu obisnuita...si schimbarile de genul asta ma cam sperie...iti multumesc inca o data

Publicitate

loading...

#6 2008-02-14 18:37:07

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...si nu mai fi speriata smile n ai dc...

#7 2008-02-14 23:21:48

felly21
New member
Inregistrat: 2008-02-14

am si eu o intrebare. folosesc pastilele yasmin si am incurcat zilele (joia asta am luat pastila care tb luata peste cateva saptamani) are importanta? am inteles ca au aceeasi compozitie si concentratie totusi...multumesc

#8 2008-02-14 23:24:33

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

daca au aceasi compozitie si concentratie pastilele Yasmin si cred ca asa e ,atunci nu e nici o problema

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#9 2008-02-14 23:27:45

crys_ty_na
Platinum member

felly21 ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.