homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Seamana cu tatii vostrii?-3

#39 2008-02-15 16:55:43

skumpi
Vizitator

Re: Seamana cu tatii vostrii?

Anka_Lala a scris:

Fetelor, am si eu o mare curiozitate... stiti ca se spune ca, constient sau nu, ne alegem iubitii cat mai aseamanatori la caracter si fizic cu tatal nostru.... am intalnit multe cazuri(printre care si eu).Al meu seamana cu tata cand se imbata...e identic...si mereu am zis ca prietenu meu sa nu fie asa, dar nu e asa grav pe cat ar parea smile.Ai vostrii seamana cu tatal vostru?la ce?cu ce?

e vorba de complexul lui Oedip...inconstient sau nu...unii au tendita sa`si aleaga partenerul in functie de parinti
al meu nu seamana delok...la nik smile

#40 2008-02-15 17:02:17

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

@adriana a scris:

topicul asta e trist pt mine pt k tatal meu nu mai e................deci, nu am ce sa comentez

subscriu sad

#41 2008-02-15 17:19:28

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

da, seamana...adica toti prietenii care i-am avut pana acum au putina burtica...si tatal meu la fel..are burta:)
si culmea, chiar daca nu e prietenul meu, intotdeauna ma va atrage un barbat cu burtica.mis e pare sexy;wink

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#42 2008-02-15 17:35:00

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

ioana_4 a scris:

@adriana a scris:

topicul asta e trist pt mine pt k tatal meu nu mai e................deci, nu am ce sa comentez

subscriu sad

hai ioana sa-ti dau un puss .asta e viata smile

#43 2008-02-15 17:46:24

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

:offtopic:merci..si de la mine puss...e greu sad

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2008-02-15 17:46:52)

Publicitate

loading...

#44 2008-02-15 17:47:40

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

e greu dar nu avem ce sa facem decat sa mergem inainte si sa pastram amintirea

#45 2008-02-15 18:16:41

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

al meu nu seamana cu tata,doamne fereste neutral

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-02-15 18:16:53)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#46 2008-02-15 19:33:26

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

katami a scris:

pai fetelor, asta era si ideea... noi NU ni-i alegem asa deliberat, ci subconstient...

la fel si faza cu partenerii care seamana intre ei (fizic).. se spune ca partenerii care se potrivesc afectiv seamana si la fata.. iar unii mai "paranormali" zic ca e din cauze energetice, adica iti alegi, subconstient, omul cu care rezonezi pe "aceeasi banda" (care "banda" dicteaza si caracteristicile fizice). la fel o fi si cu tatii... vrem, poate, sa "recunoastem" vreo frecventa masculina cunoscuta inca din copilarie (mamaaaa, ce tehnic sunaaa!!!) tongue

Asta cu asemanarea intre parteneri, cam asa e. Mie toata lumea imi spune k seman leit cu tata dar eu sunt convinsa ca seman extrordinar de mult cu mama si cu sora ei... Si cand zic "baa eu nu seman cu tati, eu saman cu mami!" toata lumea zice "Da, dar ei seamana f bine intre ei, zici ca-s frati" lol Deci creca e adevarata faza cu semanatu. Cat despre alesu in functie de tata, asta poate merge la fetele care isi admira f mult tatal. Eu chiar imi admir tatal, dar tocmai d-aia consider ca niciun barbat din lumea asta nu se poate ridica la nivelul lui, si cum el e deja luat big_smile, eu nu o sa am unu care sa semene cu tata. Fetele ai caror tati sunt alcoolici si dementi isi cauta exact opusul. Si iar o dau exemplu pe mama.. Tata e exact opusul tatalui ei, dar exact la poli opusi sunt.. Nu au absolut nimic in comun nici la caracter, nici in gandire, nici fizic... Mama cand era mica nu-l suporta deloc pe taica-su... si si-a luat pe cineva exact opus... (chiar am vb cu ea despre faza asta tati/iubiti...)

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#47 2008-02-15 19:49:16

deea87
Full member
Inregistrat: 2007-07-30

nu seamana deloc..si asta ma bucura al naibii de tare big_smile

#48 2008-02-15 20:00:46

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

daca ma gandesc mai bine... sa stii ca seamana un pic cu tata in tinerete. amandoi slabanogi asa, dar f puternici! cu muscultura pe ei... in rest nu seamana mai deloc...

#49 2008-02-15 20:43:19

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

Culmea ca iubitul meu de acum e primul care seamana cu tata la caracter si sunt si unele coincidente... amandoi sunt de la tara (eu si mama de la oras big_smile ). Sunt niste tipi calmi, cu bun simt, fideli, buni la suflet, cuminti...
Inainte imi placeau baietii smecherasi de cartier... noroc ca mi-a venit si mie mintea la cap tongue

#50 2008-02-15 20:44:46

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

alexia a scris:

Inainte imi placeau baietii smecherasi de cartier... noroc ca mi-a venit si mie mintea la cap tongue

si eu tot pe aici tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#51 2008-02-15 23:18:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

same_soulfly a scris:

katami a scris:

pai fetelor, asta era si ideea... noi NU ni-i alegem asa deliberat, ci subconstient...

la fel si faza cu partenerii care seamana intre ei (fizic).. se spune ca partenerii care se potrivesc afectiv seamana si la fata.. iar unii mai "paranormali" zic ca e din cauze energetice, adica iti alegi, subconstient, omul cu care rezonezi pe "aceeasi banda" (care "banda" dicteaza si caracteristicile fizice). la fel o fi si cu tatii... vrem, poate, sa "recunoastem" vreo frecventa masculina cunoscuta inca din copilarie (mamaaaa, ce tehnic sunaaa!!!) tongue

Asta cu asemanarea intre parteneri, cam asa e. Mie toata lumea imi spune k seman leit cu tata dar eu sunt convinsa ca seman extrordinar de mult cu mama si cu sora ei... Si cand zic "baa eu nu seman cu tati, eu saman cu mami!" toata lumea zice "Da, dar ei seamana f bine intre ei, zici ca-s frati" lol Deci creca e adevarata faza cu semanatu. Cat despre alesu in functie de tata, asta poate merge la fetele care isi admira f mult tatal. Eu chiar imi admir tatal, dar tocmai d-aia consider ca niciun barbat din lumea asta nu se poate ridica la nivelul lui, si cum el e deja luat big_smile, eu nu o sa am unu care sa semene cu tata. Fetele ai caror tati sunt alcoolici si dementi isi cauta exact opusul. Si iar o dau exemplu pe mama.. Tata e exact opusul tatalui ei, dar exact la poli opusi sunt.. Nu au absolut nimic in comun nici la caracter, nici in gandire, nici fizic... Mama cand era mica nu-l suporta deloc pe taica-su... si si-a luat pe cineva exact opus... (chiar am vb cu ea despre faza asta tati/iubiti...)

da.. e valabil ce zici tu, asa e si la mine, adica am vorbit din perspectiva "admir pe tata"... dar sunt multe fete aici care au postat din ipostaza contrara...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#52 2008-02-16 00:52:21

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

sunt din acelasi oras. si da seamana pt k ma bat amandoi la cap sa ma imbrac mai repede si sa nu mai intarzii lol mad si cred k as mai gasi multe asemanari   :f?rv?nad:

#53 2008-02-16 13:34:10

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

al meu seamana un pic smile...amandoi ma iubesc hjarta ..le place sa ma mai tachineze..au simtul umorului...se pricep la toate..si isi iubesc enorm de mult familia smile ...poate ar mai fi cateva asemanari..dar acuma nu imi dau seama tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#54 2008-02-16 14:03:59

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

au amandoi o afinitate pt mircea badea.stirile de pe antena 3 si divertis,amandurora le place sa invete mereuceva nou,si sper ca pe viitor bogdan sa-si iubeasca copii asa cum ma iubeste tata pe mine.smile

Ultima oara a fost editat de ionela (2008-02-16 14:05:58)

#55 2008-02-16 14:08:37

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

fizic  nu  seamana, nici  zodia  nu  e  aceeasi, la  caracter  sa  zic  k  matzul  meu  are  o  urma  de  comunism  in  el  pe  cand   tata  e  un  comunist  innascut,  ma  alinta  amandoi  la  fel  big_smilebig_smile  si dorinta  de  a  cunoaste,a  se  informa  este  la  aman2 ....

#56 2008-02-16 21:06:20

@dana23
Full member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2007-09-22

@adriana a scris:

subscriu...e tare greu dar fetelor pretuitii cat ii aveti langa voi smile
abia acum mi-am facut curaj sa intru fiind vorba de tati..smile adriana,dida si ioana un mare puss de la mine

Ultima oara a fost editat de @dana23 (2008-02-16 21:09:54)

Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde)   

inlove hjarta

#57 2008-02-17 18:55:06

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ma cert foarte des cu tata,niciodata nu suntem de acord si nu mi-as dori ca el sa fie ca tata.

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.