homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa cred??-2

#20 2008-02-16 16:26:15

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Re: Ce sa cred??

@adriana a scris:

ne bucuram pt veste indie.trecusera deja 3 sapt de la contactul cu risc, da? si ai grija pe viitor

aprox. 3 sapt, ca nu mai stiu exact, au fost mai multe in perioada respectiva, si oricum am luat testul acela "barza" care cica iti zice cu 4 zile mai repede...teoretic s-ar incadra in cele 3 saptamani. Si se pare ca asta a fost menstra mea luna asta, 1 zi jumate plus 2 zile inainte scurgeri maronii. Poate din cauza pauzei si pilulelor noi.
O rog pe Doctoressa luni, daca citeste, sa-mi zica daca i se mai pare suspect ceva...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#21 2008-02-16 16:50:00

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

asta a fost menstra ta.asteapta pana luni cand va intra doctoressa sa iti dea si dansa un raspuns kre sa te linisteasca

#22 2008-02-18 22:56:46

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Intrebare catre Doctoressa: sa-mi mai fac griji? Asta a fost menstra mea, asa scurta? Poate sa fie asa de la noile pilule (Yasmin)? Nu de alta, dar daca este sarcina as vrea s-o pastrez si nu cred ca ar fi indicat sa iau Yasmin in continuare. Sunt la a 6-a pastila azi.

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.