|
Nu esti logat.
Fenomenul Becali#1 2008-02-15 14:44:18
fenomenul Becalice ziceti de omul asta? nici la biblioteca nu mai scapam de el.... Offline #2 2008-02-15 15:34:20
Re: fenomenul Becalinu vreau sa ma gandesc la acest personaj.. imi repugna prea tare.. si din pacate toata media imi aminteste de el in fiecare ora ca exista.. Offline #3 2008-02-15 15:36:15
Re: fenomenul Becaliuneori e chiar comic si imi place atunci cand mai face opere de caritate.in rest, nu ma intereseaza nimic legat de pers lui si cred k e putin dus Offline #4 2008-02-15 15:36:26
Re: fenomenul Becalicred ca daca nu ar fi el nu ar mai avea jurnalistii subiecte Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #5 2008-02-15 15:37:38
Re: fenomenul Becalimie imi place de el, face cateodata gafe super mari dar e si el om dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-15 15:41:19
Re: fenomenul BecaliTraim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-02-15 15:42:29
Re: fenomenul Becalikiar e un fenomen aceasta fiinta.pe mine ma enerveaza la culme cand il vad pe la tv sau knd citesc ceva despre el.ma abtin mult sa nu arunc cu ceva in televizor.a dat cu nasul de bani si acum toti ceilalti "este" prosti. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-02-15 15:44:40
Re: fenomenul Becali@ evilpink - respect Offline #9 2008-02-15 15:47:41
Re: fenomenul Becali
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #10 2008-02-15 15:48:24
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-15 18:05:33
Re: fenomenul Becalieu zic sa stergeti topicu asta ku domnu rateu ....... Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #12 2008-02-15 18:35:38
Re: fenomenul Becalimie imi place ... e un fel de bufon, are limbajul lui caracteristic si comportamentul , aceste 2 elemente scotandu-l in evidenta , oricum e un om inteligent dar prost de gura ... altfel nu vad cum a ajuns sa aibe averea pe care o are (nu conteaza daca a facut-o prin lucruri corecte sau nu) Offline #13 2008-02-15 19:34:05
are drept de autor pt fraza ... a inregistrat tatal lui Offline #14 2008-02-15 21:35:55
Re: fenomenul Becalica tot a venit vorba de mircea badea..ma gandeam sa vorbim aici despre el sa numai deschid alt topic.....de el ec parere aveti....personal imi place foarte mult ma uimeste inteligenta lui dar ma enerveaza cand exagereaza......in rest respect!! Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #15 2008-02-15 22:36:32
asa e..e el bufon si se da mare da` l`a dus capu` sa faca atatia bani..o duce bine..ideea e ca ii lipseste cultura,el are scoala vietii,dar cealalta..unde`o fi nu stiu..ce imi place la el e ca mai si ajuta oameni..gest rar intalnit la altii cu bani..chiar daca o face el si pt imaginea lui,dar totusi multi si`au implinit visul datorita lu` gigi asta..in rest..doamne fereste sa ajunga asta vreodata s ane conduca:)) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #16 2008-02-15 23:35:37
Re: fenomenul Becalimie mi se pare ca ar trebui sa=i dam credit , ca sunt idioti mai mari ca el care ne invandeaza in fiecare zi , si dintre toti el cel putin nu e hot , ba dimpotriva chiar ajuta lumea . ar trebui sa-l respectari cel putin prin prisma aceasta , ca este el analfabet asta e partea a doua . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #17 2008-02-15 23:58:59
Re: fenomenul Becalipe mine ma distreaza nenea gigi asta cand iese el pe la televizor si face niste comentarii.nu e el atat de ,,citit,, dar a ajutat multi oameni,mi-am amintit acum cand i-a dat unui om banii necesari pt o operatie sau cand a vrut sa dea toti banii de care avea nevoie fata lianei stanciu pt acea interventie in strainatate.sunt multi oameni cu bani in romania,dar putini ajuta cum face gigi. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #18 2008-02-16 00:02:20
si pe mine ma distreaza la culme, mai ales denumirilea alea pe care si le pune, gen razboinicul nu stiu cui, ma rog, da cand vine vorba sa ajute sare cu banu... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #19 2008-02-16 00:22:43
Re: fenomenul Becalimie mi se pare insuportabil. nici macar amuzant nu este, este tragic. este un om prost, daca a facut bani nu inseamna k e inteligent ci ca este descurcaret si bun la afaceri. insa inteligent inseamna mult mai mult. printre altele si darul de a controla si gandi ceea ce spui. el nu poate sa ne abtina, nu gandeste ce spune si abereaza mereu. nu e un om cu care un jurnalist sa zicem ar putea avea o conversatie. decat daca e sa'l intrebe 'ce este steaua' si el sa raspunda 'steaua este cea mai tare'. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|