homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fenomenul Becali

#1 2008-02-15 14:44:18

adela2007
Membru
Inregistrat: 2007-10-26

fenomenul Becali

ce ziceti de omul asta?  nici la biblioteca nu mai scapam de el....

http://www.1001romania.ro/stirionline-1 … agra|.html

#2 2008-02-15 15:34:20

Admin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2005-05-10

Re: fenomenul Becali

nu vreau sa ma gandesc la acest personaj.. imi repugna prea tare.. sad si din pacate toata media imi aminteste de el in fiecare ora ca exista.. sad

#3 2008-02-15 15:36:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

uneori e chiar comic si imi place atunci cand mai face opere de caritate.in rest, nu ma intereseaza nimic legat de pers lui si cred k e putin dus rotfl

#4 2008-02-15 15:36:26

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

cred ca daca nu ar fi el nu ar mai avea jurnalistii subiecte lol

Bună ! Arăți ca o curvă !

#5 2008-02-15 15:37:38

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

mie imi place de el, face cateodata gafe super mari dar e si el om
si orikum eu tin cu steaua

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Publicitate

loading...

#6 2008-02-15 15:41:19

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-02-15 15:42:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

kiar e un fenomen aceasta fiinta.pe mine ma enerveaza la culme cand il vad pe la tv sau knd citesc ceva despre el.ma abtin mult sa nu arunc cu ceva in televizor.a dat cu nasul de bani si acum toti ceilalti "este" prosti.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#8 2008-02-15 15:44:40

Admin
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2005-05-10

@ evilpink - respect smile

#9 2008-02-15 15:47:41

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

evilpink a scris:

applause

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#10 2008-02-15 15:48:24

evilpink
Banat

Admin a scris:

@ evilpink - respect smile

buga

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#11 2008-02-15 18:05:33

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

eu zic sa stergeti topicu asta ku domnu rateu .......

CAINE PANA LA MOARTE big_smilebig_smilebig_smilebig_smile SI DINCOLO DE EA big_smilebig_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#12 2008-02-15 18:35:38

cornflower
Hero member

mie imi place ... e un fel de bufon, are limbajul lui caracteristic si comportamentul , aceste 2 elemente scotandu-l in evidenta , oricum e un om inteligent dar prost de gura ... altfel nu vad cum a ajuns sa aibe averea pe care o are (nu conteaza daca a facut-o prin lucruri corecte sau nu)

#13 2008-02-15 19:34:05

cornflower
Hero member

oana_nice a scris:

evilpink a scris:

cred ca mircea badea ar trebui sa ceara drept de autor pt fraza asta... lol

are drept de autor pt fraza ... a inregistrat tatal lui

#14 2008-02-15 21:35:55

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

ca tot a venit vorba de mircea badea..ma gandeam sa vorbim aici despre el sa numai deschid alt topic.....de el ec parere aveti....personal imi place foarte mult ma uimeste inteligenta lui dar ma enerveaza cand exagereaza......in rest respect!!   applause

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#15 2008-02-15 22:36:32

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

?! a scris:

mie imi place ... e un fel de bufon, are limbajul lui caracteristic si comportamentul , aceste 2 elemente scotandu-l in evidenta , oricum e un om inteligent dar prost de gura ... altfel nu vad cum a ajuns sa aibe averea pe care o are (nu conteaza daca a facut-o prin lucruri corecte sau nu)

asa e..e el bufon si se da mare da` l`a dus capu` sa faca atatia bani..o duce bine..ideea e ca ii lipseste cultura,el are scoala vietii,dar cealalta..unde`o fi nu stiu..ce imi place la el e ca mai si ajuta oameni..gest rar intalnit la altii cu bani..chiar daca o face el si pt imaginea lui,dar totusi multi si`au implinit visul datorita lu` gigi asta..in rest..doamne fereste sa ajunga asta vreodata s ane conduca:))

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#16 2008-02-15 23:35:37

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

mie mi se pare ca ar trebui sa=i dam credit , ca sunt idioti mai mari ca el care ne invandeaza in fiecare zi , si dintre toti el cel putin nu e hot , ba dimpotriva chiar ajuta lumea . ar trebui sa-l respectari cel putin prin prisma aceasta , ca este el analfabet asta e partea a doua .
din toti politicienii care ne fura zi de zi cred k becali ar fi ultimul de care ar trebui sa ne plangem

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#17 2008-02-15 23:58:59

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

pe mine ma distreaza nenea gigi asta cand iese el pe la televizor si face niste comentarii.nu e el atat de ,,citit,, dar a ajutat multi oameni,mi-am amintit acum cand i-a dat unui om banii necesari pt o operatie sau cand a vrut sa dea toti banii de care avea nevoie fata lianei stanciu pt acea interventie in strainatate.sunt multi oameni cu bani in romania,dar putini ajuta cum face gigi.
in legatra cu badea mie mi se pare foarte inteligent si ma uimeste cateodata cate lucruri stie.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#18 2008-02-16 00:02:20

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

delya85 a scris:

pe mine ma distreaza nenea gigi asta cand iese el pe la televizor si face niste comentarii.nu e el atat de ,,citit,, dar a ajutat multi oameni,mi-am amintit acum cand i-a dat unui om banii necesari pt o operatie sau cand a vrut sa dea toti banii de care avea nevoie fata lianei stanciu pt acea interventie in strainatate.sunt multi oameni cu bani in romania,dar putini ajuta cum face gigi.
in legatra cu badea mie mi se pare foarte inteligent si ma uimeste cateodata cate lucruri stie.

si pe mine ma distreaza la culme, mai ales denumirilea alea pe care si le pune, gen razboinicul nu stiu cui, ma rog, da cand vine vorba sa ajute sare cu banu...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#19 2008-02-16 00:22:43

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

mie mi se pare insuportabil. nici macar amuzant nu este, este tragic. este un om prost, daca a facut bani nu inseamna k e inteligent ci ca este descurcaret si bun la afaceri. insa inteligent inseamna mult mai mult. printre altele si darul de a controla si gandi ceea ce spui. el nu poate sa ne abtina, nu gandeste ce spune si abereaza mereu. nu e un om cu care un jurnalist sa zicem ar putea avea o conversatie. decat daca e sa'l intrebe 'ce este steaua' si el sa raspunda 'steaua este cea mai tare'.
este trist k este adus atat de mult in discutie si bagat atat de mult in seama,si i se da atata apa la moara. de ce oamenii de genul asta sunt dati de exemplu, pt k in fond asta se face. daca intrebi un copilas ce vrea sa se faca cand e mare iti raspunde 'gigi becali'.
iar in legatura cu filantropia lui, nu va dati seama cata propaganda isi face? ceea ce el este mizilic fata de cati sustinatori isi produce. cine vrea sa fie filantrop nu tb sa fie si stiut de toti. iar ce da asa cate o 100-2 de euro...pana la urma fiecare om are o corda sensibila...iar la cei de teapa lui e mult mai accentuata. e ca si cum as da eu 1 leu unei batrane la metrou.
si ce ma enerveaza cel mai mult...cum are tupeul sa il bage pe Dumnezeu in toate astea??? numai cu Jiji nu e Dumnezeu!
exercitiu de imaginatie : cum ar arata tara condusa de Becali?
eu as zice... ca am fi o tara 'foarte razboinica'.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.