|
Nu esti logat.
Nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata-2#20 2008-02-15 22:46:44
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolatasi mie imi plac la nebunie dulciurile..si nu trece o zi fara sa pap ceva dulce!cateodata kiar nu ma pot abtine.dar in ultimul timp am inceput sa ma controlez..si in loc de cioco mananc fructe si nici nu ma ingras exagerat!ma cam mentin in jur de 55-56 kg!dak depasesc 56...trec la cura si sport ..si imi revin! Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #21 2008-02-15 22:52:49
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolatapai si eu am dat pe fructe sapt trecuta, si ce puteam sa mananc altceva decat grapefruit, ca dupa aia sa aflu tot de pe forum ca fructele astea sunt interzise daca ei antibb, si i-am dat emotii la puiu , da n-am exagerat sper sa fie probleme, si daca mi-as zice ca cioc nu e buna daca ei antibb, cred ca asa as putea, am devenit paranoica.. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #22 2008-02-15 23:32:47
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataeu zic sa mananci milka diet . o sa-ti rezolve problema "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #23 2008-02-16 12:00:35
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata
ti se pare ca esti grasa la 58kg si 1.70? Offline #24 2008-02-16 12:11:13
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataCiocolata e buuna: si nu numai la gust, dar si ca efecte ... Are antioxidanti, ajuta la secretia hormonului fericirii si e buna si pentru inima... Daca nu mananci in exces si nu ai probleme cu glicemia, de ce sa renunti la ceva atat de bun? Offline Publicitateloading...
#25 2008-02-16 12:11:20
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolatasau vezi...inlocuieste-o cu o gurita doua de cafea poate te lecuiesti Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #26 2008-02-16 12:46:15
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataam mancat in prostie ciocolata amaruie, parca intr'o sesiune...cate 2 pe zi dc se putea...si in iarna aia m'am ingrasat si eram cam k tine alinuutza_81_23_11 aveam 58 kg la 171...nu zic k esti grasa,depinde ft mult unde se depune, eu de ex aveam burtica si cand ma aplecam simteam k nu pot sa respir ... am renuntat micsorand cantitatea si cand totusi simteam nevoia de ciocolata mancam citrice sau orice altceva dupa care nu prea iti vine sa mananci dulce, cel putin eu , si acum ma mentin la 56...desi finetti mananc in draci Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #27 2008-02-16 14:34:39
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataciocolata neagra este buna pt organism , nu cea cu lapte sau cu umpluturi . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #28 2008-02-16 14:43:31
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolatai love cicoooo...nici nu vreau sa scap de obsesie..lol Offline #29 2008-02-16 15:13:11
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataSi eu cred ca am o obsesie..altfel nu imi explic cum nu poate trece o zii fara sa mai pap oleaca Vreau si eu sa ma las,mai ales ca daca imi aduce cineva nu ma lsa pana nu o pap toata..Deci e clar ca am ceva la "mansarda",pt ca nu ma pot concentra la altceva,ca imi zboara gandul sa cioco..Mai ales in sesiune e cel mai rau.Acum insa,daca am reinceput sa iau ac,cred ca ma las de cioco sa nu ma fac balenuta.Cred ca depinde mult de vointa. Offline #30 2008-02-16 15:16:09
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataface bine la suflet http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #31 2008-02-16 21:46:59
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataalinuutza_81_23_11 , am trecut si eu printr-o faza asemanatoare.Cam atatea kg am si eu , m-am ingrasat f.mult pentru ca mancam ciocoloata in fiecare zi . . . de curand am zis ca e timpul sa renuntz si vazandu`ma si cu ditamai burta. Initial am zis ca mananc mai sanatos si am ajuns sa mananc portocale si cand vreau ciocolata imi satisfac dorintza dar incerc sa ma abtin.e f.important sa`ti doresti sa renuntzi la ea.Crede`ma k la un moment dat aveam o senzatie asa de naspa,exact cum as fi simtit nevoia sa fumez asa simteam nevoia de ciocolata.de abia asteptam sa ajung la magazin sa`mi cumpar "ceva" dulce Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-16 21:49:10) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #32 2008-02-16 21:53:13
exact acelasi lucru se intampla, simt nevoia de cioco, da renunt, vorba ta mi-a crescut un pic si burtica, nu pot sa zic ca sunt grasa, dar cateva kg ar merge daca le-as da jos. zica altii ce vor sa zica da ciocolata provoaca dependenta... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #33 2008-02-16 22:10:19
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataexact.mergeam la iub si eram in microbuz iar gandul imi zbura la ciocolata.atunci crek mi`am dat seama cu adev k sunt putin dependenta. inlocuieste`o e usor Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #34 2008-02-16 22:10:56
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataeu tocmai am terminat o milka de aia cu jeleu Dragostea nu se stă, se face. Offline #35 2008-02-16 22:15:46
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataadevaru e ca atunci cand te gandesti la milka nici nu te apuca poftele:) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #36 2008-02-17 06:13:39
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolatanu conteaza, frate, ciocolata sa fie.. Mai ales milka aia cu pete albe.. nu mai stiu cum se numeste... Dar oricum daca nu am nicio alta cioco, creca ash fi in stare sa mananc si africana, numai ciocolata sa fie Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #37 2008-02-17 08:14:18
Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolataeu pap in mod special ciocolata amaruie sau d-aia cu alune caramelizate. ati incercat d-aia cu 99% cacao???? cum e? eu cu bibi meu Offline #38 2008-02-17 10:22:51
lovely:X Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|