homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata-2

#20 2008-02-15 22:46:44

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: nu pot scapa de obsesia pentru ciocolata

si mie imi plac la nebunie dulciurile..si nu trece o zi fara sa pap ceva dulce!cateodata kiar nu ma pot abtine.dar in ultimul timp am inceput sa ma controlez..si in loc de cioco mananc fructe tongue si nici nu ma ingras exagerat!ma cam mentin in jur de 55-56 kg!dak depasesc 56...trec la cura si sport big_smile..si imi revin!

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#21 2008-02-15 22:52:49

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pai si eu am dat pe fructe sapt trecuta, si ce puteam sa mananc altceva decat grapefruit, ca dupa aia sa aflu tot de pe forum ca fructele astea sunt interzise daca ei antibb, si i-am dat emotii la puiu hjarta , da n-am exagerat sper sa fie probleme, si daca mi-as zice ca cioc nu e buna daca ei antibb, rotfl cred ca asa as putea, am devenit paranoica..

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#22 2008-02-15 23:32:47

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

eu zic sa mananci milka diet . o sa-ti rezolve problema
si mai e ceva , decat sa o iei razna incercand sa te lupti cu pb asta , de ce nu te duci la un doctor sau la un psiholog

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#23 2008-02-16 12:00:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

alinuutza_81_23_11 a scris:

Poate ca e de ras ce va zic, da a devenit o reala problema pentru mine, nu poate sa treaca o zi fara sa mananc ciocolata, daca nu mananc devin foarte agitata, daca sunt agitata din oarecare motive si mananc ciocolata ma linistesc, e ca un drog pt mine. stiu ca ciocolata in cantitati reduse e buna pt organism dar la mine e exagerat, am 58 de kg si 1.70 deci foarte grasa nu sunt insa nu e bine. ma duc la sala ma plimb incerc sa am o viata activa, cum sunt fumatorii cu tigarile asa sunt eu cu ciocolata, in pauza de masa la servici eu in loc sa mananc mancare , mi pofta de o cioco, ce sa fac??????, cand zic ca vreau ceva dulce nu ma gandesc la prajituri se alea alea ci doar.... ciocolata sa mai confruntat  cineva din voi cu asa ceva?
cu ce o pot substitui? grater sfatuiti-ma si pe mine....

ti se pare ca esti grasa la 58kg si 1.70?

#24 2008-02-16 12:11:13

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ciocolata e buuna: si nu numai la gust, dar si ca efecte applause ... Are antioxidanti, ajuta la secretia hormonului fericirii si e buna si pentru inima... Daca nu mananci in exces si nu ai probleme cu glicemia, de ce sa renunti la ceva atat de bun? angel

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-02-16 12:11:20

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sau vezi...inlocuieste-o cu o gurita doua de cafea poate te lecuiesti wink

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#26 2008-02-16 12:46:15

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

am  mancat  in  prostie  ciocolata  amaruie, parca  intr'o  sesiune...cate  2  pe  zi  dc  se  putea...si  in  iarna  aia  m'am ingrasat  si  eram  cam   k  tine  alinuutza_81_23_11   aveam  58 kg la 171...nu  zic  k  esti  grasa,depinde  ft  mult  unde  se  depune, eu  de  ex  aveam  burtica  si  cand   ma  aplecam  simteam  k  nu  pot  sa  respir ... am  renuntat  micsorand  cantitatea  si  cand  totusi  simteam  nevoia  de  ciocolata   mancam  citrice  sau  orice  altceva  dupa  care  nu  prea  iti  vine  sa  mananci  dulce, cel  putin  eu big_smile,  si  acum  ma  mentin  la  56...desi   finetti  mananc  in draci  big_smile

#27 2008-02-16 14:34:39

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

ciocolata neagra este buna pt organism , nu cea cu lapte sau cu umpluturi .

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#28 2008-02-16 14:43:31

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

i love cicoooo...nici nu vreau sa scap de obsesie..lol

#29 2008-02-16 15:13:11

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Si eu cred ca am o obsesie..altfel nu imi explic cum nu poate trece o zii fara sa mai pap oleaca neutral Vreau si eu sa ma las,mai ales ca daca imi aduce cineva nu ma lsa pana nu o pap toata..Deci e clar ca am ceva la "mansarda",pt ca nu ma pot concentra la altceva,ca imi zboara gandul sa cioco..Mai ales in sesiune e cel mai rau.Acum insa,daca am reinceput sa iau ac,cred ca ma las de cioco big_smile sa nu ma fac balenuta.Cred ca depinde mult de vointa.

#30 2008-02-16 15:16:09

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

face bine la suflet tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#31 2008-02-16 21:46:59

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

alinuutza_81_23_11 , am trecut si eu printr-o faza asemanatoare.Cam atatea kg am si eu , m-am ingrasat f.mult pentru ca mancam ciocoloata in fiecare zi . . . de curand am zis ca e timpul sa renuntz si vazandu`ma si cu ditamai burta. Initial am zis ca mananc mai sanatos si am ajuns sa mananc portocale si cand vreau ciocolata imi satisfac dorintza dar incerc sa ma abtin.e f.important sa`ti doresti sa renuntzi la ea.Crede`ma k la un moment dat aveam o senzatie asa de naspa,exact cum as fi simtit nevoia sa fumez asa simteam nevoia de ciocolata.de abia asteptam sa ajung la magazin sa`mi cumpar "ceva" dulce

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2008-02-16 21:49:10)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#32 2008-02-16 21:53:13

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Andreea89 a scris:

alinuutza_81_23_11 , am trecut si eu printr-o faza asemanatoare.Cam atatea kg am si eu , m-am ingrasat f.mult pentru ca mancam ciocoloata in fiecare zi . . . de curand am zis ca e timpul sa renuntz si vazandu`ma si cu ditamai burta. Initial am zis ca mananc mai sanatos si am ajuns sa mananc portocale si cand vreau ciocolata imi satisfac dorintza dar incerc sa ma abtin.e f.important sa`ti doresti sa renuntzi la ea.Crede`ma k la un moment dat aveam o senzatie asa de naspa,exact cum as fi simtit nevoia sa fumez asa simteam nevoia de ciocolata.de abia asteptam sa ajung la magazin sa`mi cumpar "ceva" dulce

exact acelasi lucru se intampla, simt nevoia de cioco, da renunt, vorba ta mi-a crescut un pic si burtica, nu pot sa zic ca sunt grasa, dar cateva kg ar merge daca le-as da jos. zica altii ce vor sa zica da ciocolata provoaca dependenta... smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#33 2008-02-16 22:10:19

Andreea89
Sr. member

exact.mergeam la iub si eram in microbuz iar gandul imi zbura la ciocolata.atunci crek mi`am dat seama cu adev k sunt putin dependenta. big_smile inlocuieste`o big_smilehjarta e usor

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#34 2008-02-16 22:10:56

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

lol eu tocmai am terminat o milka de aia cu jeleu rotfl

Dragostea nu se stă, se face.

#35 2008-02-16 22:15:46

Andreea89
Sr. member

adevaru e ca atunci cand te gandesti la milka nici nu te apuca poftele:)

#36 2008-02-17 06:13:39

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

nu conteaza, frate, ciocolata sa fie.. Mai ales milka aia cu pete albe.. nu mai stiu cum se numeste... Dar oricum daca nu am nicio alta cioco, creca ash fi in stare sa mananc si africana, numai ciocolata sa fie lol

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#37 2008-02-17 08:14:18

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

eu pap in mod special ciocolata amaruie sau d-aia cu alune caramelizate. ati incercat d-aia cu 99% cacao???? cum e? big_smile

eu cu bibi meu hjarta

#38 2008-02-17 10:22:51

Andreea89
Sr. member

same_soulfly a scris:

nu conteaza, frate, ciocolata sa fie.. Mai ales milka aia cu pete albe.. nu mai stiu cum se numeste... Dar oricum daca nu am nicio alta cioco, creca ash fi in stare sa mananc si africana, numai ciocolata sa fie lol

lovely:X

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.