homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce inseamna pt voi "a insela"?-3

#39 2008-02-15 22:40:28

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: Ce inseamna pt voi "a insela"?

Loveable a scris:

Mika...incercand sa restrang si eu inselatul asta in cateva fraze si fapte, am ajuns la o concluzie...
Prefer sa faca sex cu ea si sa se gandeasca la mine, decat sa faca sex cu mine si sa se gandeasca la ea...

mda...nu pot sa zic ca nu ai dreptate...dar nu ar fi mai bine sa faca dragoste numai cu tine si sa se gandeasca numai la tine? hjarta hjarta hjarta

#40 2008-02-15 22:41:07

andrutza
Vizitator

asta ar fi idealul....dar cam greu in zilele noastre

#41 2008-02-15 22:41:52

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

andrutza...nu o scoateti cu mine la capat cu cafeaua asta lol
iesi la un suc cu baieti cand aveti ora libera la facultate, iesi la suc cu baieti cand...bla bla, dar nu iti programezi..."da tot tre sa iesi cu mine odata la o cafea"...cu o clienta!

hjarta

#42 2008-02-15 22:42:59

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

poate clienta respectiva nu va accepta sa se culce cu el
asa ai scapat rotfl2

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#43 2008-02-15 22:43:39

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Dupa vreo 2-3 luni de cand eram impreuna, puiu meu a facut sex cu alta intr=o seara. A venit la mine in dimineatza urmatoare si mi-a povestit. Cu regret, cu lacrimi..si chestii delea, mi-a sups ce s-a intamplat..era o colega de servici care s-a dat la el. A zis ca a fost fata pe care a avut-o cel mai simplu din viata lui. Aia s-a dat la el si el...s-a intamplat o noapte si atat. Mi-a zis ca nu i-a placut si abia dupa ce s-a terminat a realizat ce a facut. Normal ca m-am suparat pe el, ne-am ceratat si i-am zis ca nu mai vreau sa-l vad..sa plece de la mine. Duppa cateva zile tot eu am fost aia care a cedat si l-am cautat pentru ca m-am gandit bine si mi-am dat seama ca ala nu se poate numi inselat, in primu rand pentru ca a fost doar  noapte. Si cred ca m-ar fi duruta mai tare daca nu-mi zicea nimic si aflam mai tarziu de la nu stiu cine. L-am iertat, da aia nu inseamna ca am si uitat ce s-a intamplat. SI nici nu cred ca as putea uita. Imi era foarte greu sa am inceredre in el dupa, ma gandeam si eu ca daca a facut-o odata, ce sa-l opreasca sa nu o faca si a 2-a oara? De atunci a trecut aproape un an si m-a facut sa ma din nou incredere in el ca iniante. Insa de uitat eu tot nu am uitat...doar ca nu mai doare ca atunci...
Pentru mine a insela inseamna a avea o relatie de durata cu cineva. Aia ar insemna sa ma insele..sa ma tina pe mine de fraiera si sa mai umbla cu alta.
Si la chestia cu inselatu, nu putem da vina in totalitate pe ei. Ceva nu am facut noi bine de a ajuns sa insele, nu? Parerea mea..

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

Publicitate

loading...

#44 2008-02-15 22:43:44

andrutza
Vizitator

Eu vb din pctul meu de vedere, al unei fete, baietii cand invita o fata in oras o fac cu alt scop....smile ori ca le place de ea, ori ca o vor in patul lor, doar daca se cunosc demult si sunt prieteni poate sa faca invitatia in scopul de a mai discuta ce-a mai facut etc...dar daca n-o cunoaste sau doar din vedere o stie, o face cu alt scop clar.

#45 2008-02-15 22:45:53

andrutza
Vizitator

ancutika a scris:

Dupa vreo 2-3 luni de cand eram impreuna, puiu meu a facut sex cu alta intr=o seara. A venit la mine in dimineatza urmatoare si mi-a povestit. Cu regret, cu lacrimi..si chestii delea, mi-a sups ce s-a intamplat..era o colega de servici care s-a dat la el. A zis ca a fost fata pe care a avut-o cel mai simplu din viata lui. Aia s-a dat la el si el...s-a intamplat o noapte si atat. Mi-a zis ca nu i-a placut si abia dupa ce s-a terminat a realizat ce a facut. Normal ca m-am suparat pe el, ne-am ceratat si i-am zis ca nu mai vreau sa-l vad..sa plece de la mine. Duppa cateva zile tot eu am fost aia care a cedat si l-am cautat pentru ca m-am gandit bine si mi-am dat seama ca ala nu se poate numi inselat, in primu rand pentru ca a fost doar  noapte. Si cred ca m-ar fi duruta mai tare daca nu-mi zicea nimic si aflam mai tarziu de la nu stiu cine. L-am iertat, da aia nu inseamna ca am si uitat ce s-a intamplat. SI nici nu cred ca as putea uita. Imi era foarte greu sa am inceredre in el dupa, ma gandeam si eu ca daca a facut-o odata, ce sa-l opreasca sa nu o faca si a 2-a oara? De atunci a trecut aproape un an si m-a facut sa ma din nou incredere in el ca iniante. Insa de uitat eu tot nu am uitat...doar ca nu mai doare ca atunci...
Pentru mine a insela inseamna a avea o relatie de durata cu cineva. Aia ar insemna sa ma insele..sa ma tina pe mine de fraiera si sa mai umbla cu alta.
Si la chestia cu inselatu, nu putem da vina in totalitate pe ei. Ceva nu am facut noi bine de a ajuns sa insele, nu? Parerea mea..

Suscriu....e si vina noastra daca ajung sa cedeze alteia....

#46 2008-02-15 22:47:27

Loveable
Diamond member

rotfl2 ce sarcastica esti mihaela
mi-e greu sa recunosc, dar daca tipa i-ar fi raspuns avansurile...mi-e frica sa ma gandesc unde s-ar fi ajuns...daca ar fi fost in stare

hjarta

#47 2008-02-15 22:49:18

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

andrutza a scris:

Parerea mea e ca problemele se rezolva in 2, cu discutii si eventuale compromisuri.. in niciun caz in 3!! Si a accepta ca e vina ta ca s-a culcat cu alta mi se pare o mare aberatie! Poate ca e vina ta, dar el trebuia sa rezolve altfel problema, nu are nicio scuza!

#48 2008-02-15 22:50:08

mihaela2289
Hero member

sincer, viata asta trebuie sa o iei mai in gluma ca altfel ajungi la spitalul de nebuni

daca vrei sa cauti motiv de despartire, te poti lega de orice a facut in trecut si sa-i reprosezi si sa-i spargi toate oalele in cap, dar dupa ce ramai singuri realizezi ca de fapt ti-era bine langa el si tot la tine s-a intors, deci TE IUBESTE mai nene....ce rost are sa te consumi pr un fapt ce s-a terminat intr-o ora??pentru atata lucru? sa-i arati aleia ca a castigat ea?ce-a castigat?ca oricum el nu va ramane cu ea..ptr ca tot pe tine te va cauta....
asa, calci pe inima, treci peste si gata

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#49 2008-02-15 22:50:59

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

eu as considera inselat mai mult faptul ca s-ar gandi la alta cand ar fi cu mine, decat ce a facut puiu meu. Cum zicea si loveable...macar s-a gandit la mine cand a facut-o cu aia, deci cea inselata a fost ea, nu eu tongue

si daca se intoarce la tine, cred ca e un lucru bun wink

Ultima oara a fost editat de ancutika (2008-02-15 22:52:20)

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#50 2008-02-15 22:52:18

Loveable
Diamond member

ancutika...asta e cel mai frumos scenariu posibil al unui inselat...asta l-as ierta si eu...
andrutza... e si vina noastra, recunosc, tocmai pt ca relatia noastra era intr-un moment mai critic in perioada aia, am putut intelege (incerca sa inteleg) ca poate avea nevoie sa na...macar sa flirteze cu alta sau ceva...
Dar inainte de a se ajunge la asta eu cred ca se poate discuta.
Si eu tot timpul am fost deschisa pt discutii...intr-o relatie sunt si certuri, neintelegeri, nemultumiri...dar toate, absolut toate se pot discuta si rezolva...dar trebuie interes din ambele parti.

hjarta

#51 2008-02-15 22:54:15

andrutza
Vizitator

alexia a scris:

andrutza a scris:

Parerea mea e ca problemele se rezolva in 2, cu discutii si eventuale compromisuri.. in niciun caz in 3!! Si a accepta ca e vina ta ca s-a culcat cu alta mi se pare o mare aberatie! Poate ca e vina ta, dar el trebuia sa rezolve altfel problema, nu are nicio scuza!

se poate ajunge si la un moment de disparare cand chiar nu mai poti spune nimic si te-ai saturat de aceleasi discutii, cedezi te desparti, te culci cu altul/alta, sau nu te desparti si inseli....si apoi te trezesti, se mai intampla...si se itnampla fff des nu sunt rare cazurile astea, aproape toata lumea trece prin situatii de genul astala un moment dat in viata....depinde mult de situatie, de circumstante, de maturitatea fiecaruia...

#52 2008-02-15 22:57:56

andrutza
Vizitator

Loveable si eu am trecut printr-o chestie destul de naspa...eram de 4 ani si 9 luni cu prietenul meu, eu in ultimul timp eram mai mofturoasa, nu-mi mai convenea nimic, el pe atunci nici nu avea bani, nu comunica sufient cu mine, ne-am despartit si s-a culcat cu una la cateva zile, s-a dat aia la el, el era baut suparat etc si a cedat, mi-a recunoscut in voiaj prin mailuri ca m-a inselat dupa ce ne-amd espartit si cand s-a intors din voiaj mi-a spus totul pt ca l-am intrebat eu si am vrut sa stiu....n-a simtit nimic, de intors s-a intors la mine si-a dat seama dc a pierdut, mi-a fost greu sa trec peste, cam 2-3 sapt, acum incep sa uit....vad ca e altfel, se poarta frumos, vb cu mine mult e mult mai diferit decat inainte.

#53 2008-02-15 23:03:59

Loveable
Diamond member

Asa e andrutza...depinde mult de situatie si de persoana...
As putea sa ma despart si sa astept sa fie cu alta...Sunt convinsa ca atunci si-ar da seama ce a pierdut si i-ar veni mintea la cap.
Dar nu vreau sa ajung pana acolo, nu ar mai avea nici un farmec dupa aceea (parerea mea, dar cum ti-am spus...depinde de situatie).
Eu i-am spus (si a fost de acord, chiar daca nu a spus "asa e") ca poate va avea partide de sex mai bun, mai nebun, mai "incendiar" cu alta, dar nu cred ca va mai gasi una care sa-l iubeasca asa cum o fac eu, sa-l alinte, sa-i accepte atatea, sa fie asa alaturi de el si sa-i faca toate mofturile..

hjarta

#54 2008-02-15 23:06:28

persifona
Vizitator

alexia a scris:

hmm... eu consider ca inselatul incepe de la dorinta de a avea pe altcineva!
Oare cum puteti voi sa iertati o partida de sex? Mi-as imagina secunda de secunda cum a atins-o, cum a sarutat-o, cum a dezbracat-o, cum a avut-o si cum i-a placut si ca a simtit placerea si s-a bucurat de intimitatea pe care o avea cu mine, acum cu alta!!!!! Eu probabil as vrea sa iert ca sa nu-l pierd, dar nu as putea sa trec cu vederea .... mi-as face viata un calvar!

Asa si eu, as muri de propria-mi imaginatie.

#55 2008-02-15 23:06:44

mihaela2289
Hero member

Loveable a scris:

Asa e andrutza...depinde mult de situatie si de persoana...
As putea sa ma despart si sa astept sa fie cu alta...Sunt convinsa ca atunci si-ar da seama ce a pierdut si i-ar veni mintea la cap.
Dar nu vreau sa ajung pana acolo, nu ar mai avea nici un farmec dupa aceea (parerea mea, dar cum ti-am spus...depinde de situatie).
Eu i-am spus (si a fost de acord, chiar daca nu a spus "asa e") ca poate va avea partide de sex mai bun, mai nebun, mai "incendiar" cu alta, dar nu cred ca va mai gasi una care sa-l iubeasca asa cum o fac eu, sa-l alinte, sa-i accepte atatea, sa fie asa alaturi de el si sa-i faca toate mofturile..

asa spunem toate, dar crezi ca lor le intra ceva in tartacuta??
si eu i-am acceptat o gramada de lucruri pe care nu credeam sa le accept vreodata.....de aceea sunt dispusa sa fac compromisuri..si cred ca asa e bine ptr amandoi

#56 2008-02-15 23:08:20

andrutza
Vizitator

La mine el a venit cu rpopunerea sa ne despartim si tot el s-a intors la mine, cu toate ca eu am insistat in sapt de dinainte de a pleca sa ne impacam si nu a mai vrut....pe motiv ca ma vedea nefericita alaturi de el si neimplinita si credea ca nu e bun pt mine, a zis ca asta e cea mai buna perioasa sa ne desp cat timp e el in voiaj 3 luni, imig asesc eu pe altul si el ma uita...dar nu si-a dat seama ca o sa-i fie f greu fara mine, abia departe de mine pe mare a constientizat cum e.

#57 2008-02-15 23:10:37

Loveable
Diamond member

daca crezi ca asa e bine pt amandoi, atunci e ok
si eu am acceptat zeci, sute de lucruri pe care nu credeam vreodata sa le accept...dar pana unde accepti? ca daca te iei dupa deviza asta, nu mai are rost sa te stresezi...orice se intampla accepti accepti accepti...si el tot face face face.. si la un mom dat ajungi sa ai impresia ca nu mai ai demnitate, nu mai ai identitate
bine, daca acceptatul asta e reciproc, atunci e f bine, parerea mea

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.