|
Nu esti logat.
Salutare#1 2008-02-16 13:54:55
salutaream terminat acum marti folia de antibebe si joi mi-a venit menstruatia. vineri am inceput sa iau tetraciclina pt masele pana martea viitoare, si miercurea viitoare o sa incep o folie noua de antibebe. pana cand trebuie protectie suplimentara, eu termin antibioticile cu o zi inainte sa incep o folie noua. 7 zile protectie? Offline #2 2008-02-16 13:56:36
Re: salutareda 7 ... si trebuia sa intrebi la vreau sa aflu it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2008-02-16 13:57:13#4 2008-02-16 13:57:18
Re: salutaretoata durata tratamentului cu antibiotic plus 7 zile dupa N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-02-16 13:57:45
Re: salutarePai trebuia pe toata perioada tratamentului si inca pana inghiti 7 pastile din noua folie. daca gresesc ma corecteaza fetele...si vezi ca n-ai postat unde trebuia. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-16 14:45:17
Re: salutaremai tu termini faci tratamentul si il termini in alea 7 zile de pauza dintre folii ,daca da nu e nevoie de protectie suplimentara alte 7 pastile din folia urmatoare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-02-16 19:37:25
Re: salutare
subscriu dar vezi ca nu ai postat unde trebuia.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|