|
Nu esti logat.
Influenta bitter suedez asupra eficientei jeanine#1 2008-02-16 15:29:23
influenta bitter suedez asupra eficientei jeanineBuna, Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014! Offline #2 2008-02-16 15:31:47
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeaninenu sunt probleme in ceea ce priveste bitterul doar ceaiurile alea sa nu aiba sunatoare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-16 15:31:48
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeaninealcoolul nu scade efectul ac ..nu vad de ce ar scadea bitterul Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #4 2008-02-16 16:24:49
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeaninemultumesc frumos pentru raspunsuri ....nu au sunatoare ceaiurile.... Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014! Offline #5 2008-02-20 09:04:47
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeanineRevin iar cu o intrebare....Sunt sigura ca s-a mai discutat despre actiunea xanax-ului asupra anticonceptionalelor, dar nu am rabdare sa caut acum. Dupa 7 zile fara corticoizi am intrat pur si simplu in sevraj....am rani urate inclusiv pe fata...si nu pot dormi noaptea din cauza mancarimilor si usturimilor. Ultima data cand am incercat sa ma las mi s-a recomdat xanax pt somn si senzatia de calm pt ca sunt f f agitata. Bine ai venit printesa noastra mica, Emma, 6 iulie 2014! Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-01 01:11:02
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeanineda, xanax influenteaza pilulele in mod negativ Offline #7 2008-03-01 07:51:24
Re: influenta bitter suedez asupra eficientei jeanine
daca iei o sg.pilula nu sunt probleme cand faci tratament cu xanax atunci apar problemele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|