|
Nu esti logat.
Sangerari - Logest#1 2008-02-16 18:28:36
sangerari - LogestDe 13 zile iau Logest (din prima zi a ciclului menstrual, la aceeasi ora)si de atunci nu s-au mai oprit sangerarile. Nu am mai patit asa ceva, in medie dura 5 zile, maxim. Din cate am citit poate fi o reactie de adaptare a organismului ce dureaza cateva luni...A mai patit cineva asa ceva? Cat poate dura? Sau este altceva...la control s-a gasit si un chist de 2 cm, la ecografie au spus ca nu este un chist pt care sa-mi fac griji, se va elimina singur...sunt foarte ingrijorata si simt ca ma urc pe pereti pana luni, cand voi merge la medic. Multumesc! Offline #2 2008-02-16 18:42:50
Re: sangerari - Logestsangerarea aia se numeste spotting si e normal sa apara in primele 3 luni de administrare. deci nu-ti face griji, nu e nimic anormal Ultima oara a fost editat de ivy (2008-02-16 18:43:03) Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|