|
Nu esti logat.
Ajutor!!!#1 2008-02-16 21:01:33
Ajutor!!!Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate, stiu ca probabil sunt plictisiti de astfel de intrebari insa as vrea sa stiu [b]daca am ramas insarcinata, caci cu testele astea inebunesc!!! Offline #2 2008-02-16 21:04:12
Re: Ajutor!!!ai facut vreun test de sarcina pana acum? daca nu eu te sfatuiesc sa faci unul maine de dimineata cu prima urina menstra a cam intarziat destul dupa capul meu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-16 21:08:22
Re: Ajutor!!!Am facut unul pe data de 11 februarie si a iesit negativ!Am cumparat unul si pentru maine, insa cum nu stiu la cat timp ar trebui sa imi fac testul am intrebat!Nu de alta caci la cat sunt de ingrijorata, ar trebui sa imi fac abonament! Offline #4 2008-02-16 21:13:54
Re: Ajutor!!!da se poate.acum se poate foarte bine ca menstra aia din 8 sa fie sangerare de la postinor si acum sa te mai fi si dereglat de la el.mai fa un test maine de dimineata.testul se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere a menstrei daca testul de pe 11 a fost facut la 7 zile de intarziere el ti-a aratat rezultatul corect.menstra aia din 8 a fost normala d,p,d.v cantitativ si calitativ?.si sincer protejeazate eficient pe viitor ca in ritmul asta ajungi pe amsa de ginecologie si faci avort si nici nu te mai lasa pe mana lui ca nu el face interventia Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-02-16 21:16:04) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-02-16 21:23:47
Re: Ajutor!!!Multumesc oricum pentru raspuns!!Voi face testul maine si te anunt daca sunt sau nu! Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-16 21:37:15
Re: Ajutor!!!am inceput sa iau karissa crezand ca e prima de zi ciclu dar am avut o sangerare din cauza unui tratament facut si am crezut doar ca vine mai devreme.am continuat sa iau in continuare.am inteles ca ar trebui sa imi vina in pauza de 7 zile.dar vreau sa stiu daca protectia e valabila dupa 7 zile si daca am gresit ca nu le-am intrerupt Offline #7 2008-02-16 22:17:13
Re: Ajutor!!!daca te-ai protejat 7 zile este ok.nu ai gresit ca le-ai intrerupt VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-02-16 22:35:04
Re: Ajutor!!!am si eu nev d o parere....un sfat.....am facut sex de doua ori si s-a rupt....dupa prima oara mi-a venit menstra si a doua oara am luat postinor2 ...am avut o sangerare ..dureri de burta greturi etc....dar mi-a venit menstra normal....tin sa mentionez k am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negativ.....sunt sanse sa fiu insarcinata???va rog ajutatima Offline #9 2008-02-16 22:36:53
Re: Ajutor!!!daca ti-a venit menstra normal nu sunt sanse acum depinde si la cat timp de la incident ai facut testul daca la mai mult de 3 saptamani si a iesit negativ nu sunt prob. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-02-16 22:49:50
Re: Ajutor!!!da....a trecut vreo luna....km asha.......nush sunt cam obsedata:)) dar mi-e tare frik:( Offline #11 2008-02-16 22:51:28
Re: Ajutor!!!am facut si dupa vreo 2 sapt...un test si a iesit negativ....dupa al doilea incident dupa vreo 10 zile iar....si am mai facut si dupa vreo 3-4 sapt...si azi am facut iar un test( a trecut vreo luna de la incident) si tot negativ a iesit Offline #12 2008-02-17 11:10:33
Re: Ajutor!!!panzaru ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-02-17 22:13:03
Re: Ajutor!!!Am facut si astazi de dimineata testul si to t negativ!!!Doamne ajuta sa fie asa pana la final Offline #14 2008-02-20 20:33:07
Re: Ajutor!!!am si eu o intrebare....poti cumpara de la farmacie postinor sau numai daca iti prescrie doctorul? Offline #15 2008-02-20 20:34:44
Re: Ajutor!!!da poti sa il cumperi fara reteta Offline #16 2008-02-20 22:40:39
Re: Ajutor!!!deuka ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...iei prima pastila cat de repede...dar sa fie in intervalul de 72 de ore...iar a 2 a la FIX 12 ora fata de prima... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|