homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fond de ten-20

#362 2010-11-20 13:01:14

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: Fond de ten

sunt singura care se demachiaza de 7-8 ori, pana cand nu mai ramane fond de ten pe discurile demachiante?
cu ce indepartati eficient fondul de ten? ca sa iasa, eventual, si din pori. hmm

#363 2010-11-20 13:08:19

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

orangina, eu ma demachiez cu dalin rotfl2))) ma spal pe fata cu el, apoi ma sterg cu dischete si lotiune tonica si nu mai ramane absolut nimic pe ele smile, apoi crema de fata si tot asa.

ontopic: eu folosesc in prezent un fond de ten de la Yves Rocher, imi da o nuanta a pielii superba (eu sunt extrem de alba pe fata in comparatie cu restul corpului si uniformizeaza), nu se vede absolut deloc, e hidratant, ramane pielea mai fina si mai frumoasa decat a mea naturala big_smile si nu am dat mult pe el, l-am prins la o oferta si a costat 55 de lei.

Ultima oara a fost editat de Emm (2010-11-20 13:08:47)

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#364 2010-11-20 13:20:00

jeannie
Addicted member

Sa imi cumpar si eu oare un sapun de bebelusi? (desi mi se pare ca Dalin e sampon rotfl2 ) ca Protex usuca ca naiba tenul, desi ar fi bun ca-i antibacterian.
Pot sa deschid un topic despre indepartarea fondului de ten? big_smile

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-11-20 13:21:17)

#365 2010-11-20 13:30:22

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

eu ma spal cu dove si nu imi usuca fata big_smile ,ba chiar indeparteaza aproape de tot fondul de ten,mai dau odata cu un disc demachiant si e  gata big_smile
nu cred ca e nevoie sa deschizi topic special,se poate vorbi si aici despre asta nustiu

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#366 2010-11-20 13:50:20

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Emm a scris:

ontopic: eu folosesc in prezent un fond de ten de la Yves Rocher, imi da o nuanta a pielii superba (eu sunt extrem de alba pe fata in comparatie cu restul corpului si uniformizeaza), nu se vede absolut deloc, e hidratant, ramane pielea mai fina si mai frumoasa decat a mea naturala big_smile si nu am dat mult pe el, l-am prins la o oferta si a costat 55 de lei.

am si eu un fond de ten del a yves rocher si il iubesc  hjarta

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Publicitate

loading...

#367 2010-11-20 13:58:05

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

ce denumire are fondul de ten pe care il ai ?

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#368 2010-11-20 14:59:20

jeannie
Addicted member

Daca folosesc Revlon ColorStay, care imi place mie f mult ca textura si ca nuanta, o fi comedogenic? hmm
Ma rog, am folosit zilele astea un tratament antiacneic si pare sa dea roade bune (deocamdata mai am doar niste mici cicatrice). Asa ca in curand as vrea sa nu mai folosesc deloc fond de ten happy , sa nu imi mai incarce porii.

#369 2010-11-20 15:04:34

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

orangina123 a scris:

sunt singura care se demachiaza de 7-8 ori, pana cand nu mai ramane fond de ten pe discurile demachiante?
cu ce indepartati eficient fondul de ten? ca sa iasa, eventual, si din pori. hmm

si eu sunt la fel  tillfreds si este foarte bine ce faci big_smile degeaba cureti daca nu cureti bine...
cand sunt foarte foarte machiata (am toate maclavaisurile pe fata) ma spal cu un gel spuma de la L'Oreal care purifica si ajuta la improspatarea celulelor. altfel ma dau de 2-3 ori cu demachiant si dischete si apoi cu o apa de trandafiri pentru curatarea finala.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#370 2010-11-20 15:05:57

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

rosebunny a scris:

ce denumire are fondul de ten pe care il ai ?

"Fond de ten crema" smile sugestiv numele tongue

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#371 2010-11-20 20:10:12

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

fetelor!!! Dupa ce va demachiati TREBUIE sa va spalati pe fata, ca altfel va umpleti de cosuri (cel putin eu m-as umple). Neparat te speli pe fata cu un cleanser, si dupa cand te dai cu tonic , daca te dai, ar trebui sa vezi ca nu ramane nimic pe disul demachiant.

Eu in fiecare seara fac asa, ma demachiez (cu demachiant special la ochi, altul pentru restul fetei), dupa ma spal pe fata cu garnier o chestie care curata bine de tot, dupa exfoliez daca e nevoie, dupa dau cu toner, si la urma pun crema hidratanta sau ulei de masline.

Dimineata doar ma spal cu clenser, toner si crema.

Mie mi se pare ca orice demachiant as folosi nu curata tot.

#372 2010-11-21 02:38:28

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

aoleuuuuuuu , 7-8 ori ??? dar ce am inebunit??? eu cateodata ma culc cu tot cu fdt , dupa ma plang ca imi iese cate un cosulet rotfl eu dau cu servetele pt demachiat , dar mi se pare exagerat 7-8 ori , ori daca nu, deobicei , ma pun sa fac dus si ma dau cu gel de dus nustiu , adica ma spal pe fata nustiu si nu am tenul uscat , aa si numai de cat , la ochi trebuie folosit demachiant de ochi , si la fata pt fata smile eu am unul de la l?oreal pt fata, si pt ochi de la nivea smile  sover si pt mine , cel mai bun fdt care l.am probat a fost unul de la helena rubinstein , color clone se cheama smile  cool

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-11-21 02:43:12)

#373 2010-11-22 10:58:57

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

orangina123 a scris:

mai ales pentru ca ai probleme cu tenul ar trebui sa insisti bine de tot pe curatarea lui! oricat de mult ai demachia tot nu obtii aceleasi rezultate ca atunci cand te speli! gandeste-te ca si fatza trebuie spalata si degresata in profunzime exact ca si restul corpului, doar pentru corp folosesti gel de dus, nu te freci cu o crema si gata lol
sfatul meu e sa-ti cumperi neaparat un gel special de curatare pentru ten acneic si sa-l folosesti dupa demachiat. asa faci si economie la demachiant si-ti cureti si fatza cum trebuie lol

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-11-22 10:59:23)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#374 2010-11-22 11:31:29

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu culmea folosesc mai intai gelul de demachiere, ma spal temeinic si apoi dau cu demachiant sa indepartez restul de tus de ochi sau rimel, daca mai raman tongue
acum depinde cat de sensibil sau uscat ai tenul, eu dupa 3-4 zile de spalat zilnic pe fata cu gel sau sapun de bebelusi simt ca ma tine pielea. asa ca incerc sa alternez demachiantul cu gelul.

aa si mai e o reteta big_smile o data pe saptamana maxim merge folosita: iei ulei de ricin sau masline, il pui in palme, freci sa se incalzeasca apoi pui pe fata. indeparteaza orice urma de machiaj, chiar si water proof. apoi iei un prosop cald spre fierbinte si pui pe fata pana se raceste. daca trebuie, se repeta operatiunea. daca e nevoie te speli doar cu apa mai apoi. ramane pielea degresata (uleiul se duce cu ulei), curata si hidratata. dar nu trebuie abuzat de tehnica asta

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#375 2010-11-22 16:06:46

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Ati folosit careva fond de ten de la infinity? big_smile

Love.  Live. Laugh.

#376 2010-11-25 21:48:15

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

ce parere aveti de max factor lasting performance..am vazut ca e la reducere la DM..33 lei de la 50 cesafac

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#377 2010-11-26 08:58:52

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

PillBlast a scris:

fetelor!!! Dupa ce va demachiati TREBUIE sa va spalati pe fata, ca altfel va umpleti de cosuri (cel putin eu m-as umple). Neparat te speli pe fata cu un cleanser, si dupa cand te dai cu tonic , daca te dai, ar trebui sa vezi ca nu ramane nimic pe disul demachiant.

Eu in fiecare seara fac asa, ma demachiez (cu demachiant special la ochi, altul pentru restul fetei), dupa ma spal pe fata cu garnier o chestie care curata bine de tot, dupa exfoliez daca e nevoie, dupa dau cu toner, si la urma pun crema hidratanta sau ulei de masline.

Dimineata doar ma spal cu clenser, toner si crema.

Mie mi se pare ca orice demachiant as folosi nu curata tot.

"ritualul" asta il fac si eu  tummenupp 
nu ma culc never fara sa ma demachiez si daca se intampla vreodata (2-3 ori /an),ziua urmatoare ma demachiez bine,bine si  imi prepar masti pt hidratare si calmare a fetzei,comprese pt ochi si creme lol
am o obsesie cu tenul meu  si curatirea lui  rotfl

#378 2010-11-26 13:04:31

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

-=-baby_pink-=- a scris:

ce parere aveti de max factor lasting performance..am vazut ca e la reducere la DM..33 lei de la 50 cesafac

eu am incercat un fdt de la max factor ( ala ultimul aparut acum ) si e foarte bun , nu incarca tenul , nu mi-a iesit nimic pe fata si se adapteaza nuantei mele naturale . Asta vreau sa mi-l iau cat de curand , e in jur de 60 lei .

..be the best ...fuck the rest smile))

#379 2010-11-26 17:00:05

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Da Baby, si eu am o obsesie. Poate si pentru ca tenul meu e destul de sensibil la mizerie ca sa zic asa. Adica daca nu ma spal macar cu apa pe fata o noapte a doua zi am macar cateva cosulete mici. Nu sunt mare crima, trec intr-o zi daca ma spal pe fata si hidratez, dar prefer sa il stiu fara cosuri.

Cand stateam in Bucuresti aveam un ten mult mult mia plin de cosuri decat acum, dar de cand m-am mutat aici, e mai putina poluare si se vede pe fata mea.

#380 2010-11-28 11:47:40

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

fond de ten de la make up for ever a mai folosit cineva ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.