|
Nu esti logat.
Ce analize trebuie sa fac?#1 2008-02-17 13:47:45
ce analize trebuie sa fac?Din cand in cand am usturimi in zona genitala, mictiuni dese in cantitati mici si uneori ma dor si ovarele (mai ales in timpul actului sexual). Offline #2 2008-02-17 14:18:34
Re: ce analize trebuie sa fac?repeta sumarul de urina,mergi si mai fa o lama,poate nu ti-a disparut candida,si daca zici ca ai probleme cu ovarele merge si o echo facuta. Offline #3 2008-02-20 18:14:05
Re: ce analize trebuie sa fac?analiza secretiei vaginale ar putea sa te lamureasca. e posibil sa fie o inflamatie/infectie You think you know but you have no idea Offline #4 2008-02-20 18:16:52
Re: ce analize trebuie sa fac?fa si o urocultura, si la mine dupa parerea doctoritei sumarul de urina era ok, pana nu i-am aratat cu degetul ca scria acolo "leucocite" si n-ar fi trebuit sa scrie nu s-a indurat sa ma trimita si la urocultura... Offline #5 2008-02-21 11:43:38
Re: ce analize trebuie sa fac?zic si eu ca heimdall...urocultura! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|