|
Nu esti logat.
Uitat pilula in prima sapt:(#1 2008-02-17 20:54:08
uitat pilula in prima sapt:(am si eu o problema si nu stiu cat de grava e...iau pilule anticontraceptive de aproape un an.in prezent iau diane 45 iar miercurea asta am inceput a 2a folie de diane.problema mea este ca aseara adica sambata cand trebuia sa o iau la 8 jumate am uitat si miam adus aminte a 2a zi adica azi la 9 jumate cand deja trecusera cele 12 h. eu am avut contact sexual vineri seara si ma gandeam daca e prima saptamana de luat pastile dupa pauza credeti ca este vre-o problema?ce ar trebui sa fac? multumesc Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline #2 2008-02-17 20:56:13
Re: uitat pilula in prima sapt:(contactul de vineri nu este cu risc protectie suplimentara pana inghiti 7 pastile si nu sunt prob. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-02-17 23:30:32
Re: uitat pilula in prima sapt:(ok multumesc pt raspuns:) Din 6.08.2010 mamica de fetita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|