|
Nu esti logat.
Liniute roz..sper mov#1 2008-02-17 23:26:00
Liniute roz..sper movDe cateva luni aproape 4 mi-au aparut niste liniute roz spre mov p sani...cateodata nu se vad deloc cateodata sunt mai proeminente..mai ales dupa ce fac baie.si mai ales in ultimul timp..nu cred ca ar putea fi sarcina pentru ca mi-a venit ciclu in tot acest timp si oricum m-am culcat cu prietenul meu abia acum 2 luni (zic asta pentru ca auzisem ceva despre liniutele astea in timpul sarcinii)..vreau sa mai spun ca m-am si ingrasat foarte mult acum 5-6 luni...ce ar putea fi? Offline #2 2008-02-17 23:48:50
Re: Liniute roz..sper movsunt vergeturi.probabil tocmai din cauza ca te-ai ingrasat Offline #3 2008-02-18 08:06:38
Re: Liniute roz..sper movsi eu zic la fel...vergeturi...o crema buna le mai diminueaza Offline #4 2008-02-18 09:30:47
Re: Liniute roz..sper movvergeturi... cat sunt in stadiul asta se mai pot diminua daca-ti iei o crema buna Offline #5 2008-02-18 09:32:28
Re: Liniute roz..sper movda...asa zic si eu...ca la ea is not to late Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-18 09:34:08
Re: Liniute roz..sper movfetelor ca intreb aici sa nu mai deschid alt topic deci eu am pe coapse nu pe partea interioara si am observat si pe pulpe site hai sa le zicem vinisoare sunt albastre spre mov sa fie vergeturi sau vase de sange sparte? am mai multe pe un picior VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-02-18 09:38:27
Re: Liniute roz..sper movse cheama venectazii, capilare sparte Offline #8 2008-02-18 09:42:09
Re: Liniute roz..sper movhmmm da si mama are.cu ceara nu am epilez dusuri e adevarat fac cam fierbinti.pot sa apara mai multe in timp? si chiar nu ai ce sa le faci? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-02-18 09:44:50
Re: Liniute roz..sper movpai exista acum niste proceduri din astea scumpe, injectii cu nu stiu ce substanta... pana cand imbatranim noi presupun ca vor fi mai accesibile Offline #10 2008-02-18 09:46:37
Re: Liniute roz..sper movbine spus atunci o sa imi permit si eu.bine ca nu sunt multe doar cateva.altceva ce pot sa fac ca sa incetinesc aparitia lor? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-02-18 09:52:43
Re: Liniute roz..sper movpai orice care sa activeze circulatia in zona : dusuri scotiene, un pic de masaj... acuma am ctit pe net ca anticonceptionalele trebuie evitate si fumatul... Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-02-18 09:53:46) Offline #12 2008-02-18 09:54:27
Re: Liniute roz..sper movinteresant eu nu fumez.si au inceput sa apara de cand am inceput sa iau ac.defapt si celulita sa accentuat tot de atunci.da crema pt.vergeturi nu e buna ?dusurile scotiene cum se fac sunt alea cu apa rece? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-02-18 10:00:09
Re: Liniute roz..sper movmda, la mine celulita a aparut cand m-am apucat de fumat, si s-a accentuat de la AC... normal Offline #14 2008-02-18 10:05:06
Re: Liniute roz..sper movpai da ma gandesc sa cumpar ceva care activeaza circulatia in zona. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-02-18 10:20:10
Re: Liniute roz..sper movsupliform... ieftin si bun Offline #16 2008-02-18 10:20:56
Re: Liniute roz..sper movla asta ma gandeam si eu.ms VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-02-18 10:49:18
Re: Liniute roz..sper movmai este stimuven gel special pentru astfel de probleme. stiu ca am folosit asta vara si a fost ceva mai bine. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #18 2008-02-18 11:05:45
Re: Liniute roz..sper movsarumana VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-02-18 11:06:15© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|