homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-244

#4618 2008-02-29 19:01:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: ce gandesti acum 4

senorita a scris:

am scris ieri... vorbisem cu my ex sa incercam ceva... o relatie fara obligatii.. initial fizica.. u know... eram ferm convinsa ca nu va ramane doar fizica dar nah.. nush, mi-o luasera hormonii razna cred si probabil daca nu eram pe stop, se si intampla ceva...
si azi am vb cu el si a dat inapoi.. era suparat initial.. a zis ca nu crede ca e o idee buna, ca nu vrea sa ne batem joc de ce a fost intre noi... nu e vba ca nu si-ar dori, dar ca nu ar fi o simpla aventura ca eu nu sunt oricine si am avea de suferit aman2....
i-am zis ca poate o sa iasa lucruri bune.. a zis: bune in timp ce o faci, atat... nu si pe termen lung...
ma rog am insistat sa-l intreb ce e in capul lui atunci.. de ce ma zgandara zilnic daca nu mai are curaj sa mergem mai departe si mi-a zis ca nu poate sa-mi fie nici indiferent, dara daca vreau asta, asa o sa faca...
cica el nu poate sa treaca peste cuvintele urate pe care i le-am zis eu anul trecut (in august!!!), ca a incercat dar nu-i ies din cap...ca din cauza mea a devenit un isteric, ca nu se mai recunoaste...
i-am zis ca e las si se enervase....a zis ca nu, ca nu e niciun caz las....Doamneee...
am plecat plangand azi d la munca.. mergeam  pe jos si nu stiam pe unde s-o iau sa nu ma vada cineva cunoscut.. sa nu se uite luma ca la o nebuna .... imi facusem atata sperante ieri....

Doamneeee macar daca as nu l-as mai vedea... imi doream azi din tot sufletul sa nu-l mai vad niciodata, macar sa stiu ca am o sansa sa ma vindec grater(((

nocry nocry nocry kram kram kram kram kram

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4619 2008-02-29 19:01:42

persifona
Vizitator

ioana_4 a scris:

persifona, vorbeai cu seniorita acum nu cu mine, nu? smile

Dap

#4620 2008-02-29 19:02:05

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ma duc sa mananc.... desi nu am nicio pofta sad
cd o sa ma vada ai mei asa.... neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4621 2008-02-29 19:05:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

rrammonna a scris:

bafta,little rabbit..............

mersi ramona!a fost ok..nu usor dar nici f greu.sper sa le iau ca si asa mai am de dat cateva anul asta

#4622 2008-02-29 19:17:33

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

saluti fetele smile

Publicitate

loading...

#4623 2008-02-29 19:19:42

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

hello camysh big_smile

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4624 2008-02-29 19:20:12

M_M
Full member
Inregistrat: 2006-10-10

same_soulfly a scris:

M_M a scris:

foarte rau ai facut. sa nu mai iei pe stomacul gol nimic. ok? altfel te bat la popoul gol de nu ai grija de tine tongue

Oooooooooo kinky vreau, vreau punishpunish spank me!! rotflrotfl2rotfl2

rotflrotflrotflrotfl

bebe 22.05.2010 a venit pe lume minunea noastra Radu Stefan. multumim Domnului rugaciune pt copilul sanatos pe care ni l-a dat.

"Fericirea nu este ceva gata facut. Ea vine din faptele tale." - Dalai Lama

#4625 2008-02-29 19:21:29

deadrose
Banat

in 10 min ma int cu masculu hjarta crek o sa dorm pe mine lol sau pe el lol sau sub hjartahjartahjarta

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4626 2008-02-29 19:24:09

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

deadrose a scris:

in 10 min ma int cu masculu hjarta crek o sa dorm pe mine lol sau pe el lol sau sub hjartahjartahjarta

nebunooooo puss

Sim y 

#4627 2008-02-29 19:26:15

deadrose
Banat

simy_alexandra a scris:

deadrose a scris:

nebunooooo puss

pusspuss

#4628 2008-02-29 19:26:40

Cassiopeia
Insomniac member

iar e rost de putzi-putzi nu ? big_smile

Sim y 

#4629 2008-02-29 19:29:22

deadrose
Banat

simy_alexandra a scris:

neaahh tongue as mai vrea io tongue da la mine e rost de somn lol si el dormi si parca vad k ma chinuie rotfl

#4630 2008-02-29 19:29:51

Cassiopeia
Insomniac member

ca rau ti-o parea tongue

Sim y 

#4631 2008-02-29 19:30:18

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deadrose a scris:

simy_alexandra a scris:

neaahh tongue as mai vrea io tongue da la mine e rost de somn lol si el dormi si parca vad k ma chinuie rotfl

si tie nu-ti place chinul ala lol
ma duuuuuuuuc
de cand tot zic ca ma gatesc rotfl
hope i have fun 2nite hjarta

There ain't no sunshine now that he's gone

#4632 2008-02-29 19:32:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

senorita a scris:

am scris ieri... vorbisem cu my ex sa incercam ceva... o relatie fara obligatii.. initial fizica.. u know... eram ferm convinsa ca nu va ramane doar fizica dar nah.. nush, mi-o luasera hormonii razna cred si probabil daca nu eram pe stop, se si intampla ceva...
si azi am vb cu el si a dat inapoi.. era suparat initial.. a zis ca nu crede ca e o idee buna, ca nu vrea sa ne batem joc de ce a fost intre noi... nu e vba ca nu si-ar dori, dar ca nu ar fi o simpla aventura ca eu nu sunt oricine si am avea de suferit aman2....
i-am zis ca poate o sa iasa lucruri bune.. a zis: bune in timp ce o faci, atat... nu si pe termen lung...
ma rog am insistat sa-l intreb ce e in capul lui atunci.. de ce ma zgandara zilnic daca nu mai are curaj sa mergem mai departe si mi-a zis ca nu poate sa-mi fie nici indiferent, dara daca vreau asta, asa o sa faca...
cica el nu poate sa treaca peste cuvintele urate pe care i le-am zis eu anul trecut (in august!!!), ca a incercat dar nu-i ies din cap...ca din cauza mea a devenit un isteric, ca nu se mai recunoaste...
i-am zis ca e las si se enervase....a zis ca nu, ca nu e niciun caz las....Doamneee...
am plecat plangand azi d la munca.. mergeam  pe jos si nu stiam pe unde s-o iau sa nu ma vada cineva cunoscut.. sa nu se uite luma ca la o nebuna .... imi facusem atata sperante ieri....

Doamneeee macar daca as nu l-as mai vedea... imi doream azi din tot sufletul sa nu-l mai vad niciodata, macar sa stiu ca am o sansa sa ma vindec grater(((

sunteti colegi de munca? parca asa am citit pe undeva... e cu atat mai greu sa-ti revii, daca il vezi in fiecare zi...kram

#4633 2008-02-29 19:32:25

deadrose
Banat

Alezzone a scris:

deadrose a scris:

simy_alexandra a scris:

ma duuuuuuuuc

nuuu voi nu stiti ce inseaman chinuit la el lol incepe sa ma ia de toate burtile si toate suncile care se revarsa si zice k sunt f simpatica asa flufy hjarta si ma ciupe de nu ma vad

#4634 2008-02-29 19:35:37

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mda... m-a luat flama si la masa.... incredibil....

imi vine sa plec cundeva departe si sa nu mai stiu nimic de el si de nimeni si sa nu-mi mai aduc aminte de atata chestii legate de el... si sa-l cot odata din mintea si amintirile mele grater(((((

da, suntem colegi............................box

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-02-29 19:36:03)

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4635 2008-02-29 19:36:51

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deadrose a scris:

Alezzone a scris:

deadrose a scris:

ma duuuuuuuuc

nuuu voi nu stiti ce inseaman chinuit la el lol incepe sa ma ia de toate burtile si toate suncile care se revarsa si zice k sunt f simpatica asa flufy hjarta si ma ciupe de nu ma vad

lol tu n-ai de ce sa-l apuci? rotfl
senorita, nu mergi in excursie cu nebunele de noi? puss
of, imi pare rau ca ti se intampla toate cele sad  kram puss

There ain't no sunshine now that he's gone

#4636 2008-02-29 19:37:10

Cassiopeia
Insomniac member

senorita a scris:

mda... m-a luat flama si la masa.... incredibil....

imi vine sa plec cundeva departe si sa nu mai stiu nimic de el si de nimeni si sa nu-mi mai aduc aminte de atata chestii legate de el... si sa-l cot odata din mintea si amintirile mele grater(((((

da, suntem colegi............................box

uoff scumpa..pare rau... big hug...hai in egipt la noi puss

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.