homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-247

#4675 2008-02-29 21:17:57

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Re: ce gandesti acum 4

@adriana a scris:

simy_alexandra a scris:

@adriana a scris:

toata lumea dp forum are probleme de cuplu? rotfl wake up girls si nu va mai stresati pt baieti k sunt multi tare pe lumea asta wink

io-s pacientu zero rotfl2

tu deja esti un caz aproape vindecat, da vad k azi au aparut alte cazuri, asa k si ciupercile dupa ploaie rotfl

pai io ce zic aci'lea...io am fost prima..si am transmis infectia..mama lui de virus rotfl sau ribovirus ce-o fi el acolo rotfl

Sim y 

#4676 2008-02-29 21:18:42

skumpi
Vizitator

eu am chef sa beau tequilaaaaaaa cu lamaie...mmm...
poate merge ime iubi sa cumpere o sticla..o punem de`o bauta rotfl
mi`am facut ieri pofta pe forum big_smile

#4677 2008-02-29 21:21:27

andrutza
Vizitator

grater a plecat, azi l-am vazut pt ultima oara, o sa-l mai vad dupa 4 luni ....off ce greu e si cat de greu o sa-mi fie....grater daca nu rezist fara el, ce fac? nu am cu cine iesi, am decat o prietena care nu poate iesi mereu cu mine ca trebuie sa stea si ea cu iubitul si in rest nu mai am nici un prieten sad ma simt atat de naspa si ma gandesc numai la ce-o sa fac eu fara el si cu cine o sa-mi petrec timpul....

#4678 2008-02-29 21:24:38

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

andrutza a scris:

grater a plecat, azi l-am vazut pt ultima oara, o sa-l mai vad dupa 4 luni ....off ce greu e si cat de greu o sa-mi fie....grater daca nu rezist fara el, ce fac? nu am cu cine iesi, am decat o prietena care nu poate iesi mereu cu mine ca trebuie sa stea si ea cu iubitul si in rest nu mai am nici un prieten sad ma simt atat de naspa si ma gandesc numai la ce-o sa fac eu fara el si cu cine o sa-mi petrec timpul....

nu fi trista.si eu sunt tot singura si prietenul meu e plecat.in oras ma duc cu mami,ca nu am nici o prietena cu care sa ies.o sa vezi ca or sa treaca repede 4 luni. puss .

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#4679 2008-02-29 21:25:13

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

andrutza mai facem si noi o intalnire wink puss

Publicitate

loading...

#4680 2008-02-29 21:25:32

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

simy fa ceva cu virusul ala!!vakcineaza-te!! punish  k si eu m-am cam ciondanit cu el..pe mess roll doamne k asa de repede se enerveaza..si din niste magarii!off doamne neutral 
saptamana asta a fost de kko....nu ne-am vazut de sambata,desi stam la 3 minute distanta!la tel vorbeam..dar maxim 5 minute!puti puit n-am facut de  lunea trecuta..aproape 2 sapt!  ce se intampla? sad uff..lasa k maine ma duc la el..sa ii duc un martisor tongue ...si vedem noi atunci big_smile  prima data trebuie sa stam de vb..cu ceasurile ca de obicei..si dup aia sper sa ne mai si iubim hjarta

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#4681 2008-02-29 21:26:16

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

simy ti-ai tarait piciorul si curge cu despartiri lol

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4682 2008-02-29 21:28:25

andrutza
Vizitator

off sper sa treaca cu bine si cu usurinta si mi-as dori atat de mult sa am si eu o prietena cu care sa ies si pe care ma pot baza....sunt atatea evenimente la care o sa fiu singura, 8 martie, ziua mea, 1 mai....e greu

#4683 2008-02-29 21:31:03

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Nu stiu nici eu ce se intampla. Defapt banuiesc ca e vorba de plecarea lui dincolo. Am fost sambata la el, am stat pana duminica si a fost totul bine. Luni nu ne-am intalnit ca nu a putut..si luni seara am vorbit la telefon. Am vorbit multe...am vorbit despre noi. Mi-a zis ca nu stie cat va sta acolo, nu stie ce se va intampla cu noi..si i-am zis sa numi zica asa ceva. Sa-mi zica ca inainte. inainte imi zicea ca si daca pleaca viata lui e aici. ca eu is viata lui, ca tot ce conteaza pentru el e aici in tara, ca se va intoarce la mine, ca nu ma va uitat, ca va fi totul bine. Insa acuma nu...luni mi-a zis ca ne raman numa amintiriile a ceea ce a fost, ca s-a terminat cu binele...am plans amandoi la telefon, da am terminat convorbirea zicandu-mi ca el nu va uita niciodata ce mi-a promis, ca voi ramane cea mai importanta pentru el si ca ma va face mireasa lui, asa cum vrooiam amandoi. Marti dimineatza mi-a trimis mesaj si mi-a cerut iertare ca s-a purtat asa rece cu mine, da e foarte stresat ca tre sa plece. Da va rasari soarele si pe strada noastra. I-am zis ca nu tre sa-si ceara iertare ca il inteleg. Si credeam ca va fi totul bine de atunci. Si a fost totul bine..miercuri cand l-am sunat iar s-a purtat ciudat. Inca m-a luat cu faze delea ca ne despartim, ca-i mai bine asa. Ca eu is fata frumoasa, desteapta, pe mine ma asteapta facultatea si el stie ca voi reusii, insa el nu e nimic, nu are nimic..si chestii destea. i-am zis ca nu, ca o sa fie bine totul intre noi chiar daca pleaca, ca nu tre sa ne despartim pentru asta....si s-a apuc de ras, mi-a zis ca de ce ma tot strofoc atata, nu am incredere in el? Cum pot crede ca ne vom desparti? Ca el nu ar crede asa ceva nici daca i-asi zice de o mie de ori. Mi-a zis ca de ce-mi fac atatea griji, ca stim amandoi ca totul va fi bine intre noi. L-am intebat ca de ce mi-a facut asta, si a zis ca numa ca sa-mi arate ca nu am incredere in el. I-am zis ca in ce sa am incredere? Ca mi-a zis acum 3 saptamani ca va fi bine, insa acum nu ma linisteste cu nimic? Nu ne-am vazut in tot timpul asta pentru ca mi-a zis ca nu poate veni la mine ca nu are dupa banii de ocazie. da mi-a zis ca poate ma duc iar sambata la el big_smile( el iasa de la servici la 4, atunci iasa si tatal lui, si pleaca amadnoi acasa, cu masina lor. daca ar mai veni la mine aia ar insemna sa plece dupa cu ocazia acasa). Am intrebat-o miercuri pe mama daca nu poate dormi paul la noi daca vine...si stiind si mama ca pleaca si ce greu ni-i la amandoi, a zis ca poate ramane. I-am trimis fericita mesaj sa-i zica sa vina joi dupa ce iasa de la servici la mine si ramane pana vineri. Nu mi-a raspuns nimic inapoi...joi l-am asteptat toata ziua sa vina, da nici urma de el. nici mesaj, nici apel..nimic. nu l-am sunat nici eu sa vad ce se intampla...azi iar, nici urma de el. si l-am sunat acum in seara asta. sa vad, mai traieste...si asa a vorbit cu mine..ca si cum nu as fi iubita lui..defapt no, mi-a zis ca ma pupa, mi-a zis "mami", da atat sad atata era de rece..si l-am intrebat ce-i cu el, de ce nu a venit la mine, ca l-am asteptat. Mi-a zis ca a vrut sa fie un pic liber...si a zis "lasa ca vin la tine" l-am intrebat cand, si mi-a zis "am zis ca vin". Si gata, ce mai puteam zice?? noapte buna, si atat.

Inteleg ca e straesat ca tre sa plece, mai ales ca nu vrea sa plece. Si eu is stresata, si e ceva normal, da nu ar fi corect ca acum sa petrecem mai mult timp impreuna? Mentionez ca inainte nu treceau 2-3 zile fara sa ne vedem. Si daca nu ne intalnea intr-o zi vorbeam la telefon, imi spunea ca ii dor de mine, ca ma iubeste..vorbea dulce cu mine, da acum nimic. Oare cer eu prea mult in momentele astea? Sau se intampla ceva cu el si nu-mi zice?

last edit: acum am vazut ce telenovela v-am spus aici, da m-am lasat manata de sentimente si nu am realizat. Am atatea intrebari in mine, si nu am cui sa i le pun. Si nu are nici cine sa ma linisteasca sad

Ultima oara a fost editat de ancutika (2008-02-29 21:32:38)

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#4684 2008-02-29 21:32:48

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

skumpi a scris:

eu am chef sa beau tequilaaaaaaa cu lamaie...mmm...

esti de-a mea big_smile tequilla cu parfum de femeieeeeeee tra lalala hjarta

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4685 2008-02-29 21:33:17

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

andrutza a scris:

off sper sa treaca cu bine si cu usurinta si mi-as dori atat de mult sa am si eu o prietena cu care sa ies si pe care ma pot baza....sunt atatea evenimente la care o sa fiu singura, 8 martie, ziua mea, 1 mai....e greu

si eu sunt singura si maine,si de 8 martie...dar lasa ca trece andrutza.fii optimista pusspusspuss

expect the worst , hope for the best!

#4686 2008-02-29 21:33:43

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

si eu mi-as dori o prietena andrutza,dar daca nu o am ma multumesc cu mami.si cu ea parca pot vorbi mai multe.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#4687 2008-02-29 21:37:36

b_oana
Hero member

ma duc in patuc..ma doboara starea asta sad  pup mare fetele pusspuss big hug hjarta

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!

#4688 2008-02-29 21:38:17

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

somn usor oana... pupici puss tongue

#4689 2008-02-29 21:39:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ce tare...ia luat tati marsupiu rosu' cu alb ca sa fie de martisor hjarta ce romantic a devenit si tati asta mai angel

mami de minuni hjarta

#4690 2008-02-29 21:39:07

b_oana
Hero member

multu puss vai ce as vrea sa ma stranga cineva in brate!

#4691 2008-02-29 21:41:21

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

ziceti-mi ca gresesc eu, ca exagerez...zicei-mi orice, numa ziceti ceva grater voi sunteti singurele care ma mai pot linisti acuma..

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#4692 2008-02-29 21:42:18

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

b_oana a scris:

multu puss vai ce as vrea sa ma stranga cineva in brate!

aici suntem toate http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0028.gif

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#4693 2008-02-29 21:43:12

b_oana
Hero member

pusspuss ...bine ar fi sa fim toate impreuna big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.