homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-250

#4732 2008-02-29 22:52:41

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ce gandesti acum 4

micanarcisa a scris:

eu_vreau a scris:

micanarcisa a scris:

eu as bantui dar deja ma inteapa ochii de oboseala..astept sa imi dea mesaj prietena mea daca ne vedem maine noapte si ma bag la nani

cum nani buei? nu e zi de putzi-putzi? rotfl

nu e ca-i madam popescu la mine de luni ...curge sange pe toati gaurili rotfl

atunci next week...treci la nani tongue

mami de minuni hjarta

#4733 2008-02-29 22:53:03

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

skumpi a scris:

am primit azi flori d la sefu rotfl ,a rog...my ex boss big_smile si d la un alt domn ghiocei big_smile
ce urat k la baia mare ploua...si aveam d gand sa mergem maine la picnic...la o prajeala ceva ...ahh
iubi umbla prin ploaie sa caute tequilla...ce magazine d kkt avem ...nu gasesti mnik...pffffff

si la cluj ploua

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#4734 2008-02-29 22:54:40

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

andrutza a scris:

ancutika nu a procedat bine ca ti-a zis ca o sa va intalniti si nici macar nu a anuntat, frumso era sa anunte daca nu mai ajungea la tine....nu inteleg dc nu ti-a zis ca nu mai vine, n-a fost frumos din partea lui aici, in rest ceea ce a spus sunt vorbe poate spuse sub influenta stresului. Discuta cu el si spune-i ce simti cand face chestii din astea si ca ai fi dorit sa te anunte ca nu mai vine ca tu itif aci griji pt el. Incearca sa te arati u mai interesata de el.

El nu mi-a spus ca vine...i-am trimis mesaj sa-i spun sa vina, da nu mi-a raspuns la mesaj. Nu a dat nici un semn. Doar speram eu sa vina...nu mi-a dat el speranta. l-am intrebat de multe ori de ce-mi face asta, de ce se poarta asa cu mine, de ce nu ma baga in seama, de ce nu-mi mai acorda atentia de la inceput, si nu-mi raspunde. il intrebam la telefon asta si stateam cate 2-3 minute si nu ziceam nici unul nimic, Eu pentru ca asteptam sa-mi raspunda, si el...nu stiu ce astepta...erau minute de tacere foarte tensionate, si tot eu schimbam subiectul ca sa fie bine. am impresia ca ii frica de ceva, da nu stiu de ce sad si de ce nu-mi spune...el a mai patit o data asa..a plecat dincolo si cand s-a intors tipa cu care si-a facut planuri era cu alta..oare sa fie si acum frica aia? nu stiu ce sa cred si ce sa fac sad

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#4735 2008-02-29 22:56:52

o'hara
Platinum member

pai in transilvania + ardeak au anuntat astia cod galben. bine ca de asta am scapat

mami de minuni hjarta

#4736 2008-02-29 22:58:44

o'hara
Platinum member

hai noapte buna all! have fun puss

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#4737 2008-02-29 22:59:54

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu tot zic la fete de cod galben dar nimeni nu ma baga in seama,mai ales in calatoria lui simy:))lol                                noapte buna sieu imediat ma retrag:kiss:

Ultima oara a fost editat de gulia80 (2008-02-29 23:00:33)

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#4738 2008-02-29 23:00:01

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ancutika a scris:

camysh a scris:

ancutika, se poarta un pic ciudat, e drept... adica, acu zice ca va fi bine, vb frumos si maine se poarta ca si cum ati fi simpli amici... nush exact de ce pleaca el, dar ar trebui sa fie sigur pe ce simte si pe ce crede... te cred ca ti-e foarte greu si iti va fi si de acum inainte, o vreme. dar suntem aici pentru tine, pentru o vorba buna http://www.emoticons4u.com/fam/fam13.gif

camysh, nu pleaca pentru ca vrea, pleaca pentru ca intr-un fel e obligat. Nu stiu daca tu stii de acccidentul pe care l-a avut in 23 decembrie. Am povestit aici pe forum. S-a bagat in una si si i-a facut praf masina. Si a lui, si a lui aia. Tipa a fost grav, internata in spital...s-au inteles ei pana la urma si au ajuns la un acord. I-au dat la aia 3000 de euro..si a scapat de tribunal. Insa pentru a-i putea da banii la aia ai lui au scos credit din banca. si au de platit 7 mil rata pe luna pentru creditu ala. plus ca puiu meu si-a scos bani din banca pe 10 ani cand si-a cumparat masina, si acum a ramas fara ea. Insa are de platit 10 ani 1 mil 200 pentru masina pe care nu o mai are. Si normal ca nu mai are nici posibilitatea sa-si cumpere alta. Poate altora li se pare nimica toata, dar sunt oameni modesti. El i-a 8 mil salar si nu i-ar ajunge sa plateasca ratele pe luna din banii aia. plus ca ar trebui sa-si ia gandul de la masina. Asa ca singura solutie sa iasa din kkt e sa plece dincolo. Altfel chiar nu se poate. Deci iti dai seama ca nici unu nu vrem sa plece, mai ales ca la toamna trebuia sa ne mutam impreuna.
daca stau sa ma gandesc la tot ce-am trait impreuna da, ma iubeste. Da simt nevoia acum mai mult ca oricand sa-mi arate asta. sau macar sa-mi zica sad

e si el stresat probabil. nu poti sa sti ce e si in sufletul lui. e aiurea de tot cu plecarile astea pe dincolo, dar sunt atatea cazuri in care relatiile nu s-au destramat. incearca sa gandesti mai pozitiv wink te pup puss

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4739 2008-02-29 23:01:11

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

ce bine-o fi ana.... ca ai scapat de menstra lunile astea rotfl eu as da chef sa nu mai am asa cateva luni (fara sarcina sau probleme hormanale neutral ) sa mai ia si ea o pauza... ca doar is atatia ani de caaand.....  acush iar e pe vine big_smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#4740 2008-02-29 23:01:54

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

gulia80 a scris:

eu tot zic la fete de cod galben dar nimeni nu ma baga in seama,mai ales in calatoria lui simy:))lol                                noapte buna sieu imediat ma retrag:kiss:

ce cod galben ? ca nu m-am uitat la stiri
sau e doar o subtilitate ? (lacrimi and etc) ? big_smile

Sim y 

#4741 2008-02-29 23:02:18

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

#4742 2008-02-29 23:03:50

ancutika
Sr. member

ms deadrose puss chiar nu stiu ce e in sufletul lui si mi-ar placea sa stiu..sigur e stresat..eu de obicei gandesc pozitiv, da acum cand il vad pe el asa, nu pot gandi nicicum sad si ma doare sufletul ca simt ca nu are incredere in mine sa-mi spuna ce si cum. Nu-mi spune nimic, si asta ma streseaza

#4743 2008-02-29 23:06:23

andrutza
Vizitator

ancutika incearca sa te duci u la el, sa-l suni si sa incerci sa vb cu el, spune-i ca esti alaturi de el si vrei sa-l sprijini si sa aiba incredere in tine ca nu o sa-l parasesti....el cand trebuie sa plece si pt cat timp? eu zic ca e asa din cauza plecarii...ai observat ca de cand a aflat sau din cauza ca stie ca mai e putin si pleaca face asa sau si inainte mai avea scapari din astea?

#4744 2008-02-29 23:09:25

deadrose
Banat

ancutika a scris:

ms deadrose puss chiar nu stiu ce e in sufletul lui si mi-ar placea sa stiu..sigur e stresat..eu de obicei gandesc pozitiv, da acum cand il vad pe el asa, nu pot gandi nicicum sad si ma doare sufletul ca simt ca nu are incredere in mine sa-mi spuna ce si cum. Nu-mi spune nimic, si asta ma streseaza

pai da il preseaza destule, s-o gandi k tre sa stea ceva timp acolo, s-o gandi k te tine in loc. nu poti sa sti cate ii trec prin cap. mie mi se pare o situatie f aiurea, poate si din cauza k si ai mei sunt asa de ceva timp. incearca sa fi deschisa de fata cu el in privinta plecarii, sa il intrebi detalii, eventual faceti planuri care sa nu mai faca simtita distanta wink

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#4745 2008-02-29 23:10:40

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cred ca ma duc la somn...maine ma  ast o zi grea...curatenie,mancare si pregatire pt nunta

#4746 2008-02-29 23:12:18

ancutika
Sr. member

se gandea el mai demult sa plece, insa nu era nimic sigur. In vremea aia era langa mine si-mi spunea ca va fi totul bine..ca tot eu raman cea mai importanta pentru el..imi spunea tot ce vroiam sa aud. Insa acum luni l-a sunat unchius-o din italia si i-a zis sa mearga cat poate de repede ca i-a gasit de lucru. acum in 1 isi baga preavizu, mai lucreaza 15 zile, ca asa tre, si dupa pleaca. nu stiu pentru cat timp, depinde ce o sa lucreze si cati bani o sa primeasca. Mi-a zis ca dupa ce face 5000 de euro vine acasa. 3000 sa dea la ai lui pentru ca i-a dat la aia, si 2000 sa-si cumpere o masina. Chiar si o dacie...totul s-a schimbat de luni, de cand a vorbit cu unchius-o...stiu ca ii greu, si mie mi-i , da de ce nu poate sa se poarte ca inainte?

#4747 2008-02-29 23:15:35

ancutika
Sr. member

deadrose a scris:

ancutika a scris:

pai da il preseaza destule, s-o gandi k tre sa stea ceva timp acolo, s-o gandi k te tine in loc. nu poti sa sti cate ii trec prin cap. mie mi se pare o situatie f aiurea, poate si din cauza k si ai mei sunt asa de ceva timp. incearca sa fi deschisa de fata cu el in privinta plecarii, sa il intrebi detalii, eventual faceti planuri care sa nu mai faca simtita distanta wink

deadrose, i-am spus de atatea ori ca totul va fi bine, ca daca nu vine pana in septembrie ma duc eu la el in vizita si stau o luna pana incepe facultatea, de craciun daca nu poate veni el acasa ma duc eu...si eu ii povestesc toate astea si el nimic. nu-mi spune nimic, nici da, nici nu. ca si cum nu ar asculta ce i-asi zice, ca si cum nu ar fi langa mine si as vorbi singura. chiar nu mai stiu ce sa mai fac sa vada ca-s langa el si ca va fi totul bine

#4748 2008-02-29 23:17:02

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ce mi-e somn,si parca avd ca daca ii spun ca vreau sa merg la nani zice ca iar nu vb deloc ca mie mereu mi-e somn.ce sa-i fac daca a avut treaba...

expect the worst , hope for the best!

#4749 2008-02-29 23:19:24

deadrose
Banat

ancutika a scris:

se gandea el mai demult sa plece, insa nu era nimic sigur. In vremea aia era langa mine si-mi spunea ca va fi totul bine..ca tot eu raman cea mai importanta pentru el..imi spunea tot ce vroiam sa aud. Insa acum luni l-a sunat unchius-o din italia si i-a zis sa mearga cat poate de repede ca i-a gasit de lucru. acum in 1 isi baga preavizu, mai lucreaza 15 zile, ca asa tre, si dupa pleaca. nu stiu pentru cat timp, depinde ce o sa lucreze si cati bani o sa primeasca. Mi-a zis ca dupa ce face 5000 de euro vine acasa. 3000 sa dea la ai lui pentru ca i-a dat la aia, si 2000 sa-si cumpere o masina. Chiar si o dacie...totul s-a schimbat de luni, de cand a vorbit cu unchius-o...stiu ca ii greu, si mie mi-i , da de ce nu poate sa se poarte ca inainte?

e destul de greu sa se poarte k inainte, sa se gandeasca la iubareli si chestii destea cand... vb aia sta cu sula-n coasta
e bine totusi k si-a stabilit un termen, si stie k dupa ce am facut x ma intorc.

#4750 2008-02-29 23:21:19

ancutika
Sr. member

ai dreptate deadrose..mi-a zis ca nu-i sta capu la delea acum, ca are altele pe cap. Daca stau bine si ma gandesc are dreptate, si exagerez eu. poate chiar il stresez, da ce sa fac daca la mine inima gandeste mai mult decat tre?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.