homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-264

#4998 2008-03-01 19:19:54

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Re: ce gandesti acum 4

mi-e rau de cat de trista sunt...imi vine sa vomit ..tremur si am un gol in stomac..si`n suflet sad

Dragostea nu se stă, se face.

#4999 2008-03-01 19:20:16

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

micanarcisa a scris:

si eu sunt trista...nu-s de mult timp pe forum asa ca voi...dar ma intristeaza unde a ajuns si incotro se indreapta....de asta uneori parca mai bine vad un film decat sa intru pe forum...eu care eram dependenta de forum... hmmmmm sad

sunt in acelasi sentiment cu tine...dar...eu mai  de mult...
chiar stateam si ma uitam la nr de mesaje scrie...intr`o luna(dak nu chiar doua) am scris de abea 30-40 de mesaje maximum... nu shtiu...dar...numai are acelashi farmec... inainte de cum ma trezeam stateam pe forum pana noaptea..acum.. neutral

#5000 2008-03-01 19:20:43

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu te mai gandi la sarcina.... poate iti induci starile.... iar greturile in sarcina nu apar asa devreme.......

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5001 2008-03-01 19:21:02

LadyInRed
Hero member

@adriana a scris:

ce mai faci, lady?k de mult nu te-am mai vazut smile ma mai iubesti? tongue

dap hjartahjartahjartahjarta pusspusspusspuss

#5002 2008-03-01 19:22:09

andrutza
Vizitator

da nu ma gandesc deloc chiar....ee o sa vad

deuzza ce-ai patit?

Publicitate

loading...

#5003 2008-03-01 19:23:59

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

LadyInRed a scris:

aaaaaaaaaa ce nervi am!!! trebuia sa iesim azi in orash k fetele!!!!!!!!!!!! si pana acum 10 minute m`au facut sa`mi fac planuri !!! si acum imi zic k ele numai emrg nicaieri !!!!!! numai pot de nervi!!!!!!!!!!!

ma enerveaza la culme cand imi face cineva asa. daca e motiv serios inteleg, da de multe ori nu e, astia fac asa k vb gura fara ei da dupa ii * cate o lene

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5004 2008-03-01 19:35:29

LadyInRed
Hero member

deadrose a scris:

LadyInRed a scris:

aaaaaaaaaa ce nervi am!!! trebuia sa iesim azi in orash k fetele!!!!!!!!!!!! si pana acum 10 minute m`au facut sa`mi fac planuri !!! si acum imi zic k ele numai emrg nicaieri !!!!!! numai pot de nervi!!!!!!!!!!!

ma enerveaza la culme cand imi face cineva asa. daca e motiv serios inteleg, da de multe ori nu e, astia fac asa k vb gura fara ei da dupa ii * cate o lene

Moaaa dar ce ma dispera!! X( au zis k n`au bani..le-am zis k le dau eu..numai sa mearga k eu pe 8martie numai pot iesi k vin al de mama acasa...si nu ma lasa tata ...deh comunistu`...si acum eram si singura acasa...mureau dak mergeau 1 ora la bowling??? au inceput sa`mi zica...deci..primu` ba k n`au bani..2 k se cearta cu iubitzii...(toata saptamana nu s`au gandit la asta) si 3 una dintre ele tre sa faca un tratament..si cik vezi draga Doamne e balonata dupa tratamentu` ala...si au zis k mai bn vin la mn si facem un tort...deaaaa..ce distractie pe draq .... X( :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:

#5005 2008-03-01 19:39:48

deadrose
Banat

LadyInRed a scris:

deadrose a scris:

LadyInRed a scris:

Moaaa dar ce ma dispera!! X( au zis k n`au bani..le-am zis k le dau eu..numai sa mearga k eu pe 8martie numai pot iesi k vin al de mama acasa...si nu ma lasa tata ...deh comunistu`...si acum eram si singura acasa...mureau dak mergeau 1 ora la bowling??? au inceput sa`mi zica...deci..primu` ba k n`au bani..2 k se cearta cu iubitzii...(toata saptamana nu s`au gandit la asta) si 3 una dintre ele tre sa faca un tratament..si cik vezi draga Doamne e balonata dupa tratamentu` ala...si au zis k mai bn vin la mn si facem un tort...deaaaa..ce distractie pe draq .... X( :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:

f aiurea fazele astea, mie imi vine sa le dau cu ceva in cap diablo bah cand ii aud, cum draq sa nu faca tot posibilu sa iasa din casa samata seara, si de 1 martie??

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5006 2008-03-01 19:44:44

LadyInRed
Hero member

dea...acum imi dau mesaje..dar de al draq` l`am sunat pe un lachi de baiat si mi`am consumat creditu`..si asa k mai aveam doar 70 de centi..si nu le sun nu le dau sms nimik ... n`au decat

#5007 2008-03-01 19:46:26

deadrose
Banat

genu asta de faze iti strica toata buna dispozitie si de obicei greu te mai inveselesti, k te gandesti cum sa asasinezi persoanele in cauza diablo

#5008 2008-03-01 19:48:10

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

baciu a scris:

Va salut coconitelor. Cum o mai duceti?

salutare baciu!vroiam de ceva vreme sa iau legatura cu tine:)uite acum te am prins;)locuiesti in germania?!

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#5009 2008-03-01 19:48:45

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

am citit vreo 2 pagini mai in spate ceva de genul "5 moderatori" ... care e al 5lea sau a fost o greseala de tiparire si de fapt sunt 4?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5010 2008-03-01 19:50:30

deadrose
Banat

flrramona21 a scris:

am citit vreo 2 pagini mai in spate ceva de genul "5 moderatori" ... care e al 5lea sau a fost o greseala de tiparire si de fapt sunt 4?

eu_vreau, doctoressa, evilpink, ralluka si crys_ty_na big_smile 5 sunt big_smile

#5011 2008-03-01 20:09:26

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

la index sunt enumerati

expect the worst , hope for the best!

#5012 2008-03-01 20:15:05

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

ce urat e afara sad

#5013 2008-03-01 20:17:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

deadrose a scris:

flrramona21 a scris:

eu_vreau, doctoressa, evilpink, ralluka si crys_ty_na big_smile 5 sunt big_smile

doc nu e moderator ci admin

mami de minuni hjarta

#5014 2008-03-01 20:17:44

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

andrutza a scris:

deuzza ce-ai patit?

of,sunt intr`o stare urata rau.. sad dar o sa`mi treaca pana la noapte cand o sa bantui forumul..

Dragostea nu se stă, se face.

#5015 2008-03-01 20:17:46

persifona
Vizitator

A venit matzu pe la mine da n-a stat mult, ca vroia sa se duca sa isi mai instaleze chestii pe noul calculator, sa-i ia si lui mami lui flori, etc. plus ca nici mie nu mi-era f bine, e mai bine asa.

Si mi-a adus o broscuta dulce dulce martisor si un iepuras si floricele big_smile si lui mami o zambilutza si un ursulache cu niste floricele in mana pe post de martisor, asa misto sunt toate, a fost dulce de tot hjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjartahjarta

Asa mi-e de drag de-mi vine sa-l mananc tot tot! angel

#5016 2008-03-01 20:19:18

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

Deuzza a scris:

andrutza a scris:

deuzza ce-ai patit?

of,sunt intr`o stare urata rau.. sad dar o sa`mi treaca pana la noapte cand o sa bantui forumul..

te asteptam la ora stabilita, nu? rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.