homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum 4-280

#5302 2008-03-02 12:39:33

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum 4

micanarcisa a scris:

skumpi astept si eu sa-mi vina programarea la orl si ma duc...ca nu e dr in galati si de aia m-a reprogramat...si e naspa cu tiroida?

mai ...mami n`are f multe simptome...decat are calduri cateodata rotfl si s`a ingrasat cateva kg
si ganglionii aia nu trb operati..adika nah..depinde d cat is d mari..se pot controla si cu medicamente

#5303 2008-03-02 12:39:39

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

deadrose a scris:

mi-am baut cafeluta hjarta

esti fresh acum ? rotfl

#5304 2008-03-02 12:40:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

JanisJoplin a scris:

ce ma foooooooooote..ce m'am enervat si'am plans...nu le'aveam eu p'ale mele si asta...
scriam la licenta si intra un prieten de'al nostru baiat de treaba....ca el tot nu intelege ce'a fost in capu lu iubi ca a plecat....ca aici avea salariu intr'adevar pe jumate dar nu avea nimic de platit..casa,masa....aici avea prieteni..prietena tot timpu,viatza si asha mai departe.
m'am simtit de kkt cand am auzit..paranoica de mine...am incercat sa'i explic ca la cat e de ambitios vrea la buc sa aibe o viata activa,sa nu se ingroape aici..chit ca avea casa masa si prietena,sa aibe posibilitati multiple de munca....el a zis ca si el(Care munceste la ctza) a avut salariu mic dar i'a crescut cu timpu..zic bine mah...si ai dublu cat are el din prima? degeaba ma cert cu baiatu asta pe mess ca ma doare enorm gandindu'ma ca da...asha e...daca vroia el nu ramaneam singura....a naibii treaba....iar m'a luat plansu:((

Janis fata mea pusspusspuss Don't be sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5305 2008-03-02 12:42:10

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

neatza. Am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut ca a iesit cacealmaua de care m-am temut cand am deschis acel topic, in consecinta, l-am sters! Am aflat DE CE era nevoie de noi moderatoare si ati aflat si voi. Daca alegerile sunt facute bune sau nu se va vedea in timp, dar oricum nu e treaba mea.
Acu va las, ma duc sa citesc pt examen! Va pup!

#5306 2008-03-02 12:42:15

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

stai linistita janis si nu asculta tot ce zice lumea ca numa te deprimi mai tare ...oricum trece rpd timpu asta si o sa fiti iar impreuna ...si gandestete ce bucuros e el cand stie ca pe munca lui castiga atata ... si acolo sta chiar pe fortele lui

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#5307 2008-03-02 12:42:17

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

multumesc de sutinere andrutza! puss astfel vad si eu lucrurile dar astazi cand sunt asha slaba..ca el pleaca...vine ala si zice ca de ce a plecat....eh uite d'aia! multumesc ca'mi zici de cazuri fericite...vreau si eu sa fiu caz fericit!big_smile
o sa vina cat o sa poata si la vara...ma duc si yoooooo
multumesc la toate..asha e...e pe fortele lui acolo!

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-03-02 12:42:48)

6 ani de dragoste  hjarta

#5308 2008-03-02 12:44:21

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

JanisJoplin a scris:

ce ma foooooooooote..ce m'am enervat si'am plans...nu le'aveam eu p'ale mele si asta...
scriam la licenta si intra un prieten de'al nostru baiat de treaba....ca el tot nu intelege ce'a fost in capu lu iubi ca a plecat....ca aici avea salariu intr'adevar pe jumate dar nu avea nimic de platit..casa,masa....aici avea prieteni..prietena tot timpu,viatza si asha mai departe.
m'am simtit de kkt cand am auzit..paranoica de mine...am incercat sa'i explic ca la cat e de ambitios vrea la buc sa aibe o viata activa,sa nu se ingroape aici..chit ca avea casa masa si prietena,sa aibe posibilitati multiple de munca....el a zis ca si el(Care munceste la ctza) a avut salariu mic dar i'a crescut cu timpu..zic bine mah...si ai dublu cat are el din prima? degeaba ma cert cu baiatu asta pe mess ca ma doare enorm gandindu'ma ca da...asha e...daca vroia el nu ramaneam singura....a naibii treaba....iar m'a luat plansu:((

janis nu fi suparata tongue las k vine in weekend, si daca nu vine el te duci tongue o oaresce distanta mica nu face rau la o relatie tongue gandeste-te la aventura, k te duci pe acolo, k vine el tongue ai k nu-i dracu asa negru big_smile plus k dupa poti sa te duci si tu acolo si tie chiar nu ti-ar fi greu fiind el deja acolo tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5309 2008-03-02 12:45:56

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Auzi Janis, dar baiatul ala, asa de bun prieten iti este de te "incurajeaza" ? neutral E cam dubios comportamentul lui... chiar daca ar gandi asta, ar trebui sa te incurajeze pt ca faptul e deja consumat. Probabil e invidios, pentru ca oricine isi doreste un loc de munca mai bun si mai bine platit. Stai tu linistita ca e bine ca ai un baiat asa ambitios, n-o sa mori de foame cu el puss

#5310 2008-03-02 12:46:42

deadrose
Banat

@adriana a scris:

deadrose a scris:

mi-am baut cafeluta hjarta

esti fresh acum ? rotfl

da eram oricum tongue deschisai un ochi si cand vazui ce soare e afara deja mi se urcase inima in gat hjarta ma gandeam k ne ducem la gratar, da nu poti cu putorile astea tongue acu sunt de-a dreptu fresh sa ma apuc sa fac la mate rotfl

deci o sa ma linseze maicamea daca nu ma apuc sa invat la info, k zice k acu k s-au afisat variantele nu mai am nici o scuze. le iau de pe net si ii zic k merit bani de vopsea pt efortu facut rotfl2

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#5311 2008-03-02 12:48:33

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

alexia a scris:

Daca alegerile sunt facute bune sau nu se va vedea in timp, dar oricum nu e treaba mea.

eu deja stiu...am scris acolo de ce...cu argumente

ooofff si cata poliloghie am scris

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#5312 2008-03-02 12:48:35

dida
Insomniac member

stau cu harta in fata dapoi parca tot degeaba big_smile hai ca romania e cum e da europa ma dispera big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5313 2008-03-02 12:48:36

JanisJoplin
Platinum member

da deadrose dar prima luna nu prea vine ca trebuie sa isi caute chirie ca acum sta temporar cu cineva...colegii lui vin cam pe 14,pana isi gasesc toti 3 unde sa stea..daca or sta toti 3..probabil ca peste 3 sapt- 1 luna vina prima oara
dupa care mai des,probabil,weekendurile sau la 2 sapt
eu nu m'as duce acolo ca m'ar lua mama la ture ca am licenta sa stau chill la mine acasa......
daca ma ingrop in licenta cred ca da...trece ca vantu si ca gandu timpu asta..daca ma stresez cu ea
si exact deadrose...olecutza de distanta face bine la relatie,asta ziceam si yo wink o reinnoieste la 2 saptamani o data:P mult mai bine cred decat sa stai impreuna sa iti mirosi ba***le:))))) glumesc,dar pe bune...e mai mare pericolul sa stai impreuna(plictisul) decat sa stati la distanta
oricum..anul asta o sa le incerc pe amandoua lol
da alexia puss la asta ma gandesc si yo...il iubesc pt asta...ca nu se multumeste cu putin.....

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-03-02 12:49:50)

#5314 2008-03-02 12:48:49

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

alexia a scris:

neatza. Am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut ca a iesit cacealmaua de care m-am temut cand am deschis acel topic, in consecinta, l-am sters! Am aflat DE CE era nevoie de noi moderatoare si ati aflat si voi. Daca alegerile sunt facute bune sau nu se va vedea in timp, dar oricum nu e treaba mea.
Acu va las, ma duc sa citesc pt examen! Va pup!

kiss si io alexia puss

Ultima oara a fost editat de @adriana (2008-03-02 12:49:46)

#5315 2008-03-02 12:49:42

dida
Insomniac member

ii bine ca gandesti asa big_smile o sa vezi ca o sa fie bine puss

#5316 2008-03-02 12:50:38

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

subscriu la ce au spus fetele...acuma fiecare o sa abia parerea lui...important e sa ai incredere in el si in iubirea voastra smile Si la cate ne-ai povestit pe aici eu una am imcredere ca o sa fie bine puss

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5317 2008-03-02 12:50:57

JanisJoplin
Platinum member

puss dida  si puss Wildhoney
am terminat cu plansu si imi reiau introducerea mea la licenta big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-03-02 12:51:18)

#5318 2008-03-02 12:53:13

dida
Insomniac member

spor la treaba puss si de la noi big_smile

#5319 2008-03-02 12:53:22

deadrose
Banat

JanisJoplin a scris:

..vreau si eu sa fiu caz fericit!big_smile

uite ai mei sunt la distanta de vreo 6 ani, taicameo lucreaza in franta si inca rezista wink mai vine el de sarbatori, se mai duce maicamea si inca sunt ok.

#5320 2008-03-02 12:53:53

dida
Insomniac member

hjarta ce imi plac cazurile astea fericite big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.